Актуално В програмата

Екстремно предизвикателство в новия епизод на „Един за друг”

Добави коментар

Сръчност, бързина и добра стратегия ще са нужни на дамите в първото индивидуално изпитание за седмица в романтичното предаване „Един за друг“.

В генералното класиране временни лидери са Радина и Петър, а последни засега са Виктория и Явор. „Супердойка на седмицата“ станаха Александрина и Иван, които стартират игрите с бюджет от 8000 лв. Двамата обаче трябва да изберат от кои три двойки да отнемат по 1000 лв. и така да намалят шансовете им за добро представяне. Какво решение ще вземат и ще има ли сърдити, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg

Новото екстремно изпитание ще превърне дамите в истински екшън героини. Предизвикателството ще бъде и най-стратегическото до момента, защото честната игра може да доведе до загуба, а всяко колебание е равнозначно на провал. Жените ще се изправят в директна битка по двойки от двете страни на специално изградена стена за катерене, издигната между два басейна. На различни локации по стената се намират номерирани ключове, които нежните половинки трябва да съберат и поставят на определено място. Има и уловка – те ще имат ходове, с които да забавят и буквално да потопят противника и неговия залог. От всеки двубой победителят ще бъде един, но кой ще бъде той?

Текст от potv.bg

Кой срещу кого ще се изправи в битка? Ще направят ли стратегически залози кавалерите? На какво са готови дамите за победа? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Космическо нашествие в новия епизод на „Един за друг”

Александрина и Феодор се разделиха с приключението „Един за друг”

Трудно изпитание тества състраданието на дамите в „Един за друг”

Кулинарни изненади в новия епизод на „Един за друг”

Неочаквани изненади, сълзи и смях в романтичното предаване „Един за друг”