Актуално В програмата

Ексклузивно в „Карбовски: Втори план“: Първото тв интервю с Десислава Радева

Добави коментар

Съпругата на Президента на РБ Румен Радев – Десислава, дава първото си телевизионно интервю пред „Карбовски: Втори план“ от резиденция „Калина”.

Съпругата на Президента на РБ Румен Радев – Десислава, дава първото си телевизионно интервю пред „Карбовски: Втори план“ от резиденция „Калина”. На 15 декември в 18 часа по bTV Десислава Радева ще разкрие подробности за ранната си биография и работата си в медии. Ще разкаже още как се е запознала с Румен Радев преди 31 години и коя е голямата му любов.

 

 

„Истината е, че ние забравихме какво е президентът да има жена до себе си и ще go припомним на зрителите в събота. Зададох на Десислава Радева всички въпроси, които съм длъжен да питам. Лично аз, не бих искал това, което пише за нея по жълтите страници, да е истина. Не защото я харесвам, а защото съм данъкоплатец. Затова ще се наложи с нея да си говорим и за мода, и за това кой плаща роклите, прическите, и пътуванията й. И, разбира се, за НСО”, казва Мартин Карбовски за предстоящия епизод.

 Каква е обществената ѝ роля като съпруга на президента, какви са предимствата и недостатъците на това поприще и има ли политически амбиции – гледайте проекта „Жената до президента”  в събота, 15 декември в „Карбовски: Втори план“ от 18 часа по bTV. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Карбовски: Втори план

Лили Иванова разкрива нова продукция и ново амплоа в предстоящото издание на „Карбовси: Втори план”

Лили Иванова - ексклузивно пред Карбовски по bTV

Откровено в „Карбовски: Втори план“: Историята на кандидат-кметицата от Диана Габровска

„Карбовски: Втори план“ с нов сезон

Три проекта за децата на България в „Карбовски: Втори план“ през юни