Актуално В програмата

Ексклузивно в Деня на независимостта: Симеон Сакскобургготски в „Неделята на NOVA”

Добави коментар

Българската независимост и съвременните зависимости - в „Неделята на NOVA“ говори последният български цар Симеон Сакскобургготски.

 Българската независимост и съвременните зависимости - в „Неделята на NOVA“ говори последният български цар Симеон Сакскобургготски. На 22 септември, публицистичното предаване ще излъчи ексклузивно интервю с внука на княз Фердинанд I, който прие в двореца "Врана“ водещата Мая Костадинова. Поводът на специалната среща е обявената независимост на България на 22 септември 1908 г. в църквата „Св. 40 мъченици“ във Велико Търново, където княз Фердинанд I приема титлата цар на българите. Екипът на „Новини и актуални предавания“ на NOVA изненада бившия министър-председател с колекционерския албум „Небесни закрилници на дома“ с пожеланието закрилниците над България да бъдат много.

 

Добави описание

 

След като през изминалата седмица разследването на Васил Иванов се превърна във водеща новина, тази неделя журналистът ще покаже на зрителите темата в развитие. Той разкри шокираща злоупотреба на лекар с 57 000 лв. месечна заплата в държавната болница в Пазарджик, поставял стентове на здрави пациенти. В резултат на разследването, специализираната прокуратура назначи комплексна проверка, а Българският лекарски съюз сезира етичната комисия. Кой допуска подобни сериозни престъпления в държавната болница в Пазарджик, разследващият екип на „Неделята на NOVA”  разкрива в продължението, търсейки отговорите от директора на медицинското заведение Васил Вълчев.

 

Престъпление и наказание - в студиото на публицистичното предаване говори министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Какъв е коментарът му за шпионския скандал с председателя на сдружение "Русофили" Николай Малинов, как се развиват разследванията на тежки убийства в страната и какви мерки ще вземе МВР за справяне с битовата престъпност – гледайте в „Неделята на NOVA”.

 

В авторската си рубрика Мариан Станков-Мон Дьо представя едно интервю право в десетката. Тази седмица гостува една от най-успешните българки в световния спорт Мария Гроздева. На 22 септември се навършват 18 години от спечелването на първото й олимпийско злато от игрите в Сидни. Тази година шампионката завоюва още един успех, осигурявайки си седмо участие на олимпийски игри в Токио през 2020 г. За любовта, времената, в които живеем, историята, ракът и семейството - Мария Гроздева говори пред Мон Дьо без притеснение, така, както и стреля.

 

Добави описание

 

Не пропускайте да гледате „Неделята на NOVA“ на 22 септември - от 16:55 до 19:00 часа по NOVA.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неделята на NOVA

NOVA посреща 24 май със специална програма

Ново публицистично токшоу стартира в ефира на NOVA