Актуално В програмата

Ексклузивно интервю със сина на Камила Паркър специално за зрителите на bTV на 29 април

Добави коментар

Ексклузивно интервю със сина на Камила Паркър - Tом Паркър Боулс специално за зрителите на bTV на 29 април...
 Ексклузивно интервю със сина на Камила Паркър - Tом Паркър Боулс Мариана Векилска ще води студиото на живото предаване, посветено на сватбата на Уилям и Кейт

Как принц Уилям и Кейт Мидълтън се вричат във вечна вярност и всичко най-интересно, което се случва на тяхната сватба, ще проследят зрителите на bTV на живо този петък, 29 април, от 12.30 часа. Освен прякото предаване от най-дългоочакваното светско събитие на 2011-а г. в рамките на три часа bTV ще предложи и още много включвания на живо от английската столица, ексклузивни репортажи, интервюта с част от поканените на сватбата и коментари на известни личности в студиото на bTV. Водещ на студиото ще бъде Мариана Векилска.

Дни преди сватбата репортерът на bTV Петя Дикова засне ексклузивно интервю със сина на Камила Паркър - Tом Паркър Боулс, което ще бъде излъчено по време на живото предаване в петък. Камерата на bTV ще покаже и родното място на младоженката.

На живо от Лондон репортерът Стоян Георгиев ще следи какво е настроението в английската столица, как обикновените граждани посрещат височайшата сватба и каква е организацията около това вълнуващо събитие.

Взето от PoTV.BG

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Уилям и Кейт , Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Кралската сватба - най-гледаното събитие на всички времена

Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън – на живо по bTV