Актуално На кафе

Екипът на „На кафе” спретна 1-априлска шега на Гала и зрителите

Добави коментар

Сашка Васева обяви за първи път тайна, пазена от нея в продължение на 20 години на 1 април в „На кафе”

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.Сашка Васева обяви за първи път тайна, пазена от нея в продължение на 20 години на 1 април в „На кафе”

Сашка ВасеваИстинска 1-априлска шега спретна екипът на „На кафе” на Гала и на зрителите. В провокацията, естествено, беше замесена най-провокативната поп фолк певица – Сашка Васева, която последно зрителите на Нова ТВ помнят от колоритното ѝ присъствие във „ВИП денс”.

Васева беше специален гост в предаването на Гала и по сценарий трябваше да обяви за първи път тайна, пазена от нея в продължение на 20 години. На 17-годишна възраст тя изживява любовна авантюра с женен италианец, от когото забременява,  но той предпочел семейството си пред българката. Сашка се върнала в България и намерила подкрепа в лицето на покойния вече поп идол Емил Димитров, в чиято къща живее известно време.

Радо ШишаркатаОказа се, че другият посветен в тайната, е Радо Шишарката, който разказа в ефир подробности от историята на приятелката си. Детето, родено с името Светла, е дадено за осиновяване на семейство, близко до Шишарката, и след това е прекръстено на Мария.

До този момент Васева пази тайната, но поради угризения на съвестта решава да сподели тази част от миналото си и да потърси Светла. По телефона на живо дори беше включена майката на Сашка (в ролята актрисата - Велика Видева), която през плач каза на дъщеря си, че всичко, което е направила, е простимо.

майката на Сашка Кулминацията на разговора беше новината, че екипът на „На кафе” е намерил и успял да убеди Мария да дойде в студиото и да се срещне с майка си. В момента , в който трябваше да се появи дъщерята, в студиото влезе Екстрийм - дуетният партньор на Сашка Васева... Едва след като двамата поздравиха Гала с деня на шегата, тя и зрителите разбраха, че всичко е било добре скроен номер...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”