Сериали Теленовели

Едно, две, три

Добави коментар

“Едно, две, три” е най-популярната сред новите испански серии, пожънала огромен успех в цяла Западна Европа и продадена в над 20 страни.
UPA, Испания

Теленовела

62 еп. х 60 мин.

Мадрид, лято. Стотици млади хора се стичат към танцовата школа на Кармен Аранц, за да се явят на приемните изпити. Притесненията на младежите са понятни – това е най-елитното балетно училище, и само 20 щастливци ще бъдат избрани измежду множеството кандидати.

Предстоят им серия от изпити - комисията иска да е сигурна, че ще само най-добрите ще бъдат приети. Серията ни запознава с уникалната атмосфера на тази школа, разказва за конфликтите, надеждите и разочарованията на младите танцьори и техните преподаватели. Младите хора идват от най-различни социални кръгове, всеки със своите лични проблеми и несгоди.

Обединява ги една мечта – да станат част от голямото изкуство. В продължение на няколко години младите таланти ще живеят и работят под един покрив, за да излязат оттам завършени професионалисти.

“Едно, две, три” е най-популярната сред новите испански серии, пожънала огромен успех в цяла Западна Европа и продадена в над 20 страни. Органично съчетаваща драматизма на сериал и искреността на риалити шоу, в тази серия танцът и музиката са неразделна част от съдбата на героите.


В главната роля: сестрата на Пенелопе Крус, популярната балерина Моника Крус


В останалите роли зителите ще видят популярни актьори и изгряващи звезди на испанското кино: Лола Херера, Хайме Бланш, Беатрис Рико и Наталия Милан.

Режсьор : Хесус дел Серо
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Едно, две, три