Актуално В програмата

Една изключителна незряща жена и слънчевото й дете в “Бригада Нов Дом”

Добави коментар

Новият епизод на “Бригада Нов Дом” – в четвъртък от 21:00 ч., ще срещне зрителите на bTV с една изключителна незряща жена – Лилия (32 г.) и слънчевото й дете – Владислав (8 г.).

Със силата на духа, вярата, философията си за живот и благодарността, която умеят да изпитват, двамата могат да са пример за всички пред малките екрани. В епизода, майсторите от бригадата ще имат много работа, за да успеят да преустроят и ремонтират апартамента така, че от малката им кухня да направят детска стая, а зрителите отново ще ги видят силно мотивирани да се справят.

Някаква светлина извира от тази жена”, ще отбележи Мария Силвестър, а Влади Караджов ще се впечатли от мъжкото поведение на малкия Влади и ще възкликне: “Знаех си, че всички Владковци са готини хора”.

Детето е този, който всъщност “показва света на своята майка”, която е “малко по-различна от другите майки, но е най-добрата на света”. Влади не спира да рисува картини за нея и мечтае очите й да се оправят. Въпреки съдбата и трудностите в живота, Лилия не се оплаква, не е гневна, а точно обратното – тя е много позитивна, усмихната и слъчнева и метчае да види как детето й расте.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Това е едно от най-вълнуващите предавания, в които съм участвала и съм много щастлива от това”, са думите на любимата и на Лилия певица - Мими Иванова.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Тя с радост ще се включи в каузата на предаването, впечатлена от силата на тази жена. Голямата ни изпълнителка ще изненада майсторите и Мария Силвестър с една от най-известните си песни и с появата на съпруга й Развигор Попов, когото зрителите ще видят насред ремонта. Ще видят и как Мими Иванова се справя с винтоверта и с четка в ръка в един от най-вълнуващите епизоди на “Бригада Нов Дом” гледайте този четвъртък от 21:00 ч. по bTV.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бригада нов дом

Филип Аврамов се радва нa аплодисменти в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

Георги Тошев троши стари мебели в новия епизод на "Бригада Нов Дом"

​Pavell & Venci Venc’ в новия епизод на “Бригада Нов Дом”

Певицата Мария Илиева лепи тапети в "Бригада Нов Дом"

Предложение за брак в новия епизод на “Бригада Нов Дом”