Актуално В програмата

Един за друг“ се сбогува с Мария и Виолин

Добави коментар

Истински екшън и наелектризиращи емоции завладяха участниците в епизодите на „Един за друг“ тази седмица.

Въпреки голямото желание да останат, Мария и Виолин приключиха участието си в най-романтичното риалити. Те се изправиха на елиминации срещу Веселина и Гани, които получиха безапелационната подкрепа на останалите седем двойки в надпреварата.

„Гласуването за нас не беше толкова неочаквано. Изправихме се срещу една от най-силните двойки, която има много силна връзка с другите участници във Вилата на любовта. Тук изпитахме емоции, които няма как да изпитаме навън. Влязохме с усмивка и си тръгваме с усмивка. Беше страхотно да опознаем нови хора и да живеем с тях. Доволни сме от всичко, което направихме тук!“, споделиха Мария и Виолин за представянето си в „Един за друг“.

Още в началото на седмицата двойката от Пловдив стартира играта в дъното на класацията. В мъжкото предизвикателство Виолин не се справи достатъчно бързо с преминаването по трасето, а в женското Мария не успя да преодолее страха си от височина и се отказа. В общото изпитание те трябваше да впрегнат възможностите си и да разсъждават еднакво. За съжаление Мария не можа да отгатне кои любовни фрази и цитати е избрал да изпише Виолин с помощта на емоджита.

По време на елиминациите водещият Емо Чолаков изненада всички с новината, че се налага да вземат трудно решение. Тъй като миналата седмица никой не напусна предаването, участниците трябваше да определят дали тази или следващата седмица с надпреварата да се сбогуват две двойки. Вотът отреди само една двойка да напусне „Един за друг“ тази седмица, а следващата с предаването да се разделят две.

Какви нови и интересни предизвикателства очакват участниците? Кои двойки ще се окажат на дъното на класацията и кои ще се справят най-добре с поставените задачи? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Един за друг

Симона и Борислав са големите победители в третия сезон на „Един за друг“

Даяна и Йордан напуснаха „Един за друг“ на крачка от финала

Гладиаторски битки във финалната седмица на „Един за друг“

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

Полуфиналните предизвикателства в „Един за друг“ започват