Актуално Други

Джамила Джамил се присъединява към актьорския състав на "She-Hulk"

Добави коментар

Джамила Джамил се присъединява към "She-Hulk" на Marvel като злодей.

Според Variety Джамила Джамил е избрана за важна роля в сериала на Disney Plus "She-Hulk". Актрисата, известна с ролята си на Тахани Ал-Джамил в “На по-добро място”, ще влезе в ролята на злодея Титиана. Титания е суперзлодей с огромна сила и един от най-големите врагове на She-Hulk в комиксите.

Татяна Маслани влиза в ролята на Дженифър Уолтърс, адвокат и братовчедка на Брус Банър. В комиксите сюжетът се върти около Дженифър, която придобива силите на Хълк, след като получава кръвопреливане от братовчед си. За разлика от Брус, Дженифър запазва голяма част от личността си, интелекта и емоционалния си контрол, когато се превърне в She-Hulk.

Освен Маслани, Джамил ще се присъедини към предварително обявените членове на актьорския състав Рене Елиз Голдсбъри, Джинджър Гонзага и Тим Рот. Марк Ръфало също ще се завърне в ролята на Брус Банър в поредицата. Кат Койро ще режисира пилотния епизод на сериала. Джесика Гао е главният сценарист. И Койро, и Гао ще бъдат изпълнителни продуценти на "She-Hulk".

"She-Hulk" е един от няколкото нови сериали развиващи се във филмовата вселена на Marvel по Disney Plus. Други проекти, по които се работи, са "Secret Invasion", "Moon Knight", "Ms. Marvel" и "Hawkeye".

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Джамила Джамил , She-Hulk , Дисни+ , Disney +

Гуендолин Кристи ще участва в сериала на Нетфликс за Уенсдей Адамс

Комедийната поредица "Акапулко" на Apple TV+ стартира на 8 октомври

Първи трейлър на “Hawkeye” по Дисни+

Джесика Частейн и Оскар Айзък в “Сцени от един семеен живот” от днес в HBO GO

HBO Max идва в Европа есента, а в България през 2022