Архив Big Brother

Двойни елиминации в Big Brother

Добави коментар

В живото предаване на Big Brother тази вечер ще станем свидетели на първите двойни елиминации за сезона

В живото предаване на Big Brother тази вечер ще станем свидетели на първите двойни елиминации за сезона. Братухчев, Цветелин, Пламен, Ирена и Никита са петимата съквартиранти, които ще се борят за зрителски вот, а в края на вечерта двама ще напуснат най-гледаното шоу.

Този сезон в Къщата властват силните характери. Повечето от Съквартирантите заявиха намерението си да бъдат лидери, още с излъчването на визитките им.

Братухчев

Цветелин

Пламен

Ирена

Никита

 

Цветелин и Никита обаче се отличиха като истинските тартори, около които се формираха лагерите. Тази вечер и двамата са номинирани, а гостите в студиото Никол Станкулова, Павел Чернев, Иво Танев и социологът Таня Буруджиева ще коментират кой от тях наистина притежава лидерски качества и кой заслужава да остане по-дълго в шоуто.

Освен забавни моменти и пререкания, драмите също заеха своето място в най-известната Къща. Една жена с 20-годишна връзка зад гърба си беше напусната от своя приятел в ефир. Как прекара Анита последните няколко дни в Къщата и имат ли почва обвиненията на дългогодишния ѝ приятел, също ще бъде тема, която коментаторите в студиото ще нищят.

За първи път този сезон коментаторите в студиото ще задват въпроси на номинираните съквартиранти. С какво си заслужиха номинацията, как се представиха до момента и трябва ли да останат в шоуто, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала