Кино

Двойна порция звезден блясък на световната премиера на Наследството на Борн

1 коментар

Редом до екипа на хитовия екшън трилър Наследството на Борн, на световната премиера бяха звездните половинки на актрисата Рейчъл Уайз и режисьора Дан Гилрой
Редом до екипа на хитовия екшън трилър Наследството на Борн, на събитието бяха звездните половинки на актрисата Рейчъл Уайз и режисьора Дан Гилрой

световната премиера на Наследството на Борн

На световната пемиера на Наследството на Борн в Ню Йорк екипът на една от най-успешните филмови поредици се появи в пълен комплект и гостите успяха да видят истинска лавина от звездни имена. По червения килим минаха актьорите в главните роли от продукцията - Джереми Ренър и Рейчъл Уайз. Те  демонстрираха стил, напълно подходящ за герои от шпионска история. Към тях се присъединиха още Едуард Нортън, който във филма изпълнява ролята на агент Байер от ЦРУ, режисьорът Тони Гилрой и брат му Дан Гилрой, съсценарист на продукцията.

световната премиера на Наследството на Борн

Редом до екипа на Наследството на Борн, на събитието присъстваха  още няколко известни имена от света на шоубизнеса. Съпругът на Рейчъл Уайз – Даниел Крейг („Казино Роял“) и съпругата на Дан Гилрой – Рене Русо („Тор - Богът на Гръмотевиците“) бяха сред гостите в Zigfield Theater в Манхатън.

Новият филм  от хитовата екшън-трилър поредица, която се радва на широк зрителски интерес вече десет години,  провокира любопитството на почитателите дълго преди да се появи на големия екран.  Тони Гилрой създава една  различна история, в центъра на която е новият герой в поредицата – агент Арън Крос.

световната премиера на Наследството на Борн

След като няколко години Мат Деймън беше натоварен с изпълнението на главната роля в поредицата, в Наследството на Борн зрителите за първи път ще видят Джеръми Ренър в епицентъра на динамичната екшън история. Той ще се превърне в част от най-вълнуващото научно откритие и ще се бори докрай, за да върне живота и свободата си. Конспирацията е по-заплетена от всякога, а залогът не може да бъде по-висок. Неизвестните в тази история са много, а основният въпрос е: готов ли е Арън Крос да се пребори за своя утрешен ден?

световната премиера на Наследството на Борн

Наследството на Борн e в IMAX и кината у нас с предпремиера на 24 август и официална премиера на 31 август 2012 г.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наследството на Борн

"Наследството на Борн" е с рекордни за поредицата резултати в България

В "Наследството на Борн" нов агент се изправя срещу тайния шпионски свят на ЦРУ