Актуално В програмата

Двама воини напуснаха „Игри на волята: България“ на метри от финала

Добави коментар

На метри от финалната права още двама воини се разделиха с най-екстремното предаване в българския ефир – „Игри на волята: България“. Приключението за Валентин и Мани завърши в две различни битки, в които тестваха своята воля, издръжливост и далновидност.

Още преди началото на битката за спасение стана ясно, че тя ще се превърне в директна елиминация за завършилия на последно място. Неделчо надви всички в играта с пъзела и се спаси, а последен остана Валентин, който напусна оспорваната надпревара.

„Игри на волята: България“ беше моя мечта и съм благодарен, че ми дадохте възможността да се включа в третия сезон и да докажа кой съм. Наистина боли да отпаднеш на крачка от финала“, сподели Валентин в последните си мигове на Арената.

В ожесточена елиминационна битка влязоха две от най-интересните дами този сезон – Мани и Паулина. Те не пропуснаха да се предизвикат в словесен двубой и да разменят остри реплики една към друга, както преди играта, така и след нейното приключване. По време на битката Паулина бързо и ловко се справи с различните елементи по трасето и постигна победа с голяма преднина, която освен оставане във формата, й донесе още 100 гроша.

„Много съм доволна и горда от себе си, че стигнах до този етап. Нито за миг не бях някой друг – не бях в роля, не бях с маска. Аз съм това, което съм, и винаги ще продължа да казвам всичко в очите, независимо че това затваря врати. Единственото, от което съм разочарована, е, че Паулина ме победи“, със сълзи в очите каза Мани преди да напусне играта завинаги.

Кое племе ще спечели последната териториална битка? Дали Приключенците са направили грешка с отстраняването на Валентин? Ще си върнат ли Бойците Резиденцията? Кои ще са новите капитани? – разберете в понеделник вечер от 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Игри на волята , Игри на волята: България

Резервите отстраниха Иван Гайтанов от “Игри на волята: България”

Непобедимите с първа победа на териториална битка в “Игри на волята: България”

Илина е първият отпаднал от четвърти сезон на “Игри на волята: България”

Изключително тежка първа битка за територия в “Игри на волята: България”

Резервите се впусна в безмилостна надпревара на Арената на Игри на волята