Актуално В програмата

Двама сръбски „Камионджии“ тръгват на път от 22 май в ефира на bTV

Добави коментар

Колоритен и неподправен балкански хумор очаква зрителите на bTV в премиерния сръбски сериал „Камионджии“ (Kamiondzije d.o.o.), който тръгва от 22 май (понеделник).

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Забавната поредица, проследяваща ежедневието на двама сръбски шофьори и предизвикателствата, с които се сблъскват по време на изпълнението на работните им ангажименти, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч., а епизодите ще са достъпни по всяко време онлайн на видео платформата VOYO.

В центъра на историята са двама мъже с напълно различен темперамент и интереси, които вероятно никога не биха преплели пътищата си, ако не споделяха една и съща съдба – тази на „камионджии“.

Зича – бивш шофьор, а след това училищен библиотекар в малко градче, случайно се натъква на стария си приятел Бая – също шофьор на автобус в местната транспортна мрежа. След като по стечение на обстоятелствата и двамата остават без работа, те се амбицират да създадат транспортна фирма за доставка на стоки, вдъхновени от легендарния сръбски сериал от 70-те „Шофьори на камиони“.

Пътувайки заедно с общия си камион, Зича и Бая преживяват поредица от забавни приключения. Заедно с тях зрителите ще могат да се потопят в колоритния балкански „провинциален“ живот, където хората прекарват ежедневието си по съвсем различен начин в сравнение с тези в оживените градове.

„Камионджии“ се радва на огромен интерес в Сърбия и страните от Балканския полуостров, като до момента в западната ни съседка са показани три сезона. Главните роли са поверени на Тихомир Станич, Ненад Йездич, Паулина Манов, Бранислав Зеремски и Йелена Ступлянин. Режисьор е Филип Чолович, а сценарист – Гордан Махич.

Не пропускайте премиерния сръбски сериал „Камионджии“ – от 22 май, всеки делник от 22:30 ч. по bTV!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Камионджии