Сериали Комедии

Двама мъже и половина | Two and a Half Men - 9 сезон

Добави коментар

Деветият сезон на „Двама мъже и половина” запознава зрителите с Уолдън Шмид (Аштън Къчър), който замества Чарли Шийн като нов главен герой в сериала.

Деветият сезон на „Двама мъже и половина” запознава зрителите с Уолдън Шмид (Аштън Къчър), който замества Чарли Шийн като нов главен герой в сериала.

 


Уолдън Шмид 
е интернет милиардер, роден със зависимостта някой да се грижи за него. След неуспешен опит да се удави в океана, след като жена му Бриджит (Джуди Гриър) го зарязва, Уолдън се препъва в къщата на Харпър на плажа в Малибу. Именно там живеят Алън Харпър (Джон Крайър) и неговият син тийнейджър - Джейк (Ангъс Джоунс). Уолдън се сприятелява с Алън и решава да купи къщата, като го кани да живее с него. Алън временно се спасява от необходимостта да заживее с нарцистичната си, емоционално токсична майка Евелин (Холанд Тейлър). Уолдън запазва и саркастичната домашна помощница Бърта (Кончита Феръл). Въпреки неуспешната си кариера с жените, Алън неочаквано става ментор на Уолдън, който има много ограничен опит с познанствата. Уолдън, Алън и Джейк създават странно семейство, което е със заявка да направи всеки от тях по-добър мъж...

 

 


„Двама мъже и половина” е създаден от Чък Лори и Лий Арнсон. Първият епизод от девети сезон на сериала постига най-висок рейтинг в историята на продукцията в САЩ. Дебютът на Аштън Къчър в „Двама мъже и половина” заковава пред екрана 28.74 милиона американци, в сравнение с първия епизод на осми сезон, гледан от 14.6 милиона.

Персонажи:


Алън Харпър (Джон Крайър)
Алън е братът на Чарли Харпър.
Той е разведен, с едно дете. След развода се нанася да живее при брат си и взима със себе си сина си Джейк, който всъщност дели дните си между майка си и баща си. Алън е много различен от брат си. Не е с високо самочувствие, не му върви и с жените. Има стабилна, но нискодоходна работа. Безкрайно стиснат и свикнал на живее „на аванта”, Алън се поболява, когато трябва да използва собствения си портфейл.


Уолдън Шмид (Аштън Къчър)
Уолдън Шмид е нещастно влюбен интернет милиардер,
роден със зависимостта някой да се грижи за него. При необичайни обстоятелства Уолдън се сприятелява с Алън и решава да купи къщата на Чарли, като в крайна сметка го кани да остане и да живеят заедно. Уолдън, въпреки зашеметяващия си външен вид и богатство, има проблеми с жените и дори разчита на Алън за съвети и помощ…


Джейк Харпър (Ангъс Джоунс)
Джейкъб Дейвид "Джейк" Харпър е синън на Алън и Джудит.
Той прекарва по-голямата част от свободното си време да играе видео игри, да яде, да гледа телевизия и да спи. Джейк е пухкавият малчуган, който попива като гъба всички глупости, които чичо му Чарли ръси по адрес на жените. Той не преживява развода на родителите си особено тежко и сякаш се чувства доста добре като половин мъж сред двамата мъже в къщата.

 


Бърта (Кончата Феръл)
Бърта е икономката в дома на Уолдън и Алън.
Въпреки че маниерите ѝ може да изглеждат груби, а шегите ѝ към работодателите ѝ - твърде смели, всички се отнасят към нея с много уважение. Тя е неизменна част от живота в къщата в Малибу и присъства на много от семейните събирания.

Бриджет (Джуди Гриър)
Бившата жена на Уолдън Шмит
, която го зарязва, след като ѝ омръзва да бъде в ролята на негова майка.


Линдзи (Кортни Торн-Смит)
Приятелка и любовница на Алън,
която успява да се задържи около него за най-дълго време. Линдзи постоянно търси по-добър мъж, но се връща при Алън, защото е непретенциозен и винаги на разположение.

Джудит Харпър (Марин Хинкъл)
Отмъстителната първа съпруга на Алън
. Тя изглежда ненавижда Алън и използва всяка възможност да го унижи. Тя е първата жена, с която той някога е правил секс, но бракът им е бил студен. Алън често предизвиква лицемерното ѝ поведение – докато се сърди на бившия си съпруг за новите му приятелки, тя непрекъснато се среща с други мъже. В моменти на слабост Алън като че ли все още изпитва топли чувства към Джудит…

Хърб Мелник (Райън Стайлс)
Вторият съпруг на Джудит и педиатър на Джейк
– поредната жертва на нрава на бившата съпруга на Алън.


Евелин Харпър (Холанд Тейлър)
Майката на Алън и Чарли и бабата на Джейк.
Работи като брокер на недвижими имоти, а синовете ѝ я смятат за Сатаната.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Двама мъже и половина

На 19 февруари 2015 г. слагат край на "Двама мъже и половина"

Чарли Шийн иска да се върне в сериала "Двама мъже и половина"

Мила Кунис в "Двама мъже и половина"

Аштън Къчър е новата звезда в премиерния 9-ти сезон на „Двама мъже и половина” по bTV

Аштън Къчър догонва Чарли Шийн по заплата в "Двама мъже и половина"