Актуално В програмата

Два пъти повече „Градски легенди” от 06 декември

Добави коментар

Два пъти повече „Градски легенди” от 06 декември. Алекасндър Томов гост в новото студио на Вили Сечкова тази събота.
Алекасндър Томов гост в новото студио на Вили Сечкова тази събота

Алекасндър Томов гост в новото студио на Вили Сечкова тази съботаЕдна седмица след първия си рожден ден, предаването „Градски легенди” стартира с две излъчвания седмично, нови рубрики, нов декор и опаковка.

Предаването вече ще се излъчва всяка събота и неделя от 22:00 часа.

Едното предаване ще разисква повече лайфстайл теми, а другото – ще хвърля по-сатиричен поглед върху родния хайлайф.

„Градски легенди” е първата българска продукция на ТВ2.
Предаването стартира на 25 ноември 2007 година, заедно със самата телевизия. Първият гост на светското шоу беше Емил Кошлуков. Отново с политик ще стартират и обновените „Градски легенди” на 06 декември. Александър Томов ще разкрие каква е връзката между футбола и политиката, кой стои зад атаките срещу него и кой е виновен за отнемането на лиценза на ЦСКА. Зрителите на TВ2 ще научат още притеснява ли се бившият вицепремиер от подвикванията на феновете на стадиона и движи ли се с охрана.

Вили СечковаПознатите вече рубрики остават в предаването, но ще бъдат обогатени и с няколко нови. „На борсата” се ражда в интересен момент – засилването на световната икономическа криза. В тази рубрика зрителите ще видят как биха се движили акциите на звездите, ако последните бяха компании. Така например – ако някой се е появил пиян на парти, стойността му ще падне с няколко пункта. Ако пък е спечелил състезание или филмова награда – кривата му ще скача нагоре. „На борсата” ще бъде част от всеки съботен брой на „Градски легенди”.

Друга нова рубрика в шоуто е неделната „Малки обяви”. В нея ще се търсят обяви от вестниците и ще се предлагат известни личности за търсените работни места. Така например ще се предложи известна личност, занемарила външния си вид, за охрана на земеделски земи или застаряваща телевизионна звезда – за продавачка в магазин за хранителни стоки.

Светският експерт Станислав Дочев ще продължи да разкрива тайните на популярните личности у нас всяка неделя.
В събота пък ще ни показва какво се случва на светски партита.

Промяната на „Градски легенди” ще се види и в опаковката на предаването. Вече е готова новата, демонична визия, променено ще бъде и логото на предаването. Новата опаковка на предаването беше изготвена екип на ТВ2, а новото лого е дело на STH Studio.

Студиото на шоуто също е изцяло обновено. Декорите на „Градски легенди” са решени в предимно червено и черно. Изискани мебели ще допълват обстановката в „дома” на Вили Сечкова.

Любопитни факти за „Градски легенди”:
  • През пъвата година на „Градски легенди” гости на предаването са били 22 жени, 27 мъже и 2-ма с неустановена сексуалност – Елза Парини и Азис.

  • Само един от гостите на предаването досега не е идвал в уговорения ден за снимки - Мариана Попова, която минути преди планирания старт на снимки си изключва телефона. На нейно място пристига главната редакторка Нана Гладуиш.

  • Един от всички гости на шоуто вече не е между живите. Това е писателят Георги Стоев, убит на 7 април, в близост до хотел „Плиска”. Интервюто, което Вили Сечкова направи с него едно от последните на Стоев. В него изобилстваха редица скандални твърдения за шоубизнеса и мафиотските структури.

  • Много от гостите на предаването са предизвиквали коментари и оценки от страна на зрителите. И до днес обаче на имейла на „Градски легенди” различни хора търсят координати на оперния певец и ясновидец Иван Рушев. Само в първата седмица след излъчването на предаването с негово участие имаше няколкостотин писма от зрители.
От 06 декември, „Градски легенди” ще се излъчва всяка събота и неделя от 22:00 часа, само по ТВ2 Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Градски легенди

„В джаза събота вечер” с Вили Сечкова по bTV

Виолета Сечкова и “Градски легенди” се завръща на екрана, но по bTV

Финалната фаза на „Новото лице” по PRO.BG - понеделник, 14 септември

„Новото лице” стартира на 31 август

Над 600 се бориха за „Новото лице” на „Градски легенди”