Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.99 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гедиз е съсипан, когато разбира, че Наре е приела предложението на Санджар да се омъжи за него. Твърдо решена да накаже виновниците за смъртта на брат си, Сахра е измислила как да си отмъсти на Наре. Вижте още какво ще се случи в еп.99 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 1 декември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 98 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре оставя собственото си щастие на заден план, за да се опита да помогне на Елван. Гедиз се съюзява със сестрата на Акън и споделя подробности за мръсния си план..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 99 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 декември 2022 по Diema Family.

Твърдо решена да накаже виновниците за смъртта на брат си, Сахра е измислила как да си отмъсти на Наре.

Гедиз е съсипан, когато разбира, че Наре е приела предложението на Санджар.

Халисе се противопоставя на развода на сина си, като си мисли, че Елван не подозира нищо за изневярата на Яхия.

Текст от potv.bg
Гедиз казва на Сахра, че трябва най-скоро да се махне от къщата на Менекше, защото Санджар може да разбере и тогава край на плана им.

В същото време Кахраман казва на Гювен, че се надява, че Гедиз няма да ги измами, защото той иска да унищожи Санджар, а дали тогава ще иска Наре да вземе наследството на Акън и да спаси любимия си?!

Кахраман нарежда на един от хората си да следи постоянно лекарката, за да разберат с какво се занимава.

Текст от potv.bg
-По-бързо решете въпроса с Рефика, г-н Гювент, за да сте по-близо до Гедиз и да разберем, какво е намислил – казва Кахраман.

-Не се притеснявайте, оставете това на мен, аз скоро ще му стана пастрок – отвръща Гювен. -Но, ако искате, вие може да се ожените за сестра му! – шегува се Гювен.

Кахраман му казва, че много обича парите и власата, но дори Мюге да е последната жена, той никога няма да я избере за жена! - отговаря със заплашителен тон Кахраман.

Текст от potv.bg

Рефика отново получава цветя от тайния си обожател, а Мюге казва на майка си, че Санджар е направил предложение на Наре и тя го е приела.

-Ох, Мюге, как ли Гедиз ще се справи с това? – пита Рефика и като се обръща вижда сина си, който е чул разговора им.

Гедиз си бърше сълзите и бързо напуска къщата.

Текст от potv.bg
Гедиз отива на мястото си край морето и се отдава на мъката си, че жената, в която е влюбен е приела да се омъжи за друг.
Гедиз отива на мястото си край морето и се отдава на мъката си, че жената, в която е влюбен е приела да се омъжи за друг.

Сехра се обажда на Наре, за да я пита как е, а тя ѝ съобщава, че Санджар вече ходи, а също така ѝ е направил предложение.

Сехра се преструва на шокирана и ѝ казва, че утре сутринта ще дойде да закусят, а тя ще ѝ разкаже всичко с подробности. Наре ѝ казва, че в момента не живее в имението, а е пристигнала с Елван в къщата си и ще ѝ изпрати адреса.

Сехра влиза в къщата и казва на Менкеше, че е изгубила Санджар, защото той е направил предложение на Наре и ако е била наистина бременна е щяла да роди точно на сватбата им.
Сехра, която разбера от Гедиз, че Наре обича портокали е купила такива и ги инжектира с някакво лекарство.

Текст от potv.bg

Санджар и Мелек пристигат в къщата на Наре. Тя им отваря, прегръща дъщеря си, а след това Санджар.

-Тръгна си от мен в деня на годежа ни – казва Санджар.
-Това не е така – отговаря му Наре като го целува и добавя: - Елван, остави Яхия и затова дойдох с нея.
-О, вие сте и напазарували?! – отбелязва Наре като вижда чантата, която носи Мелик и чантата в ръцете на Санджар. -А, с теб допълнително ще си поговорим, как можа да скриеш от мен?!
-Беше много трудно, но татко всеки ден ми напомняше – отговаря Мелек.
-Сега за наказание, ще подредиш всички продукти – казва Наре. Мелек влиза вътре е Санджар я пита, къде е Елван, а тя му отговоря, че плаче в стаята си. Санджар предлага като заспи Мелек да поговорят с нея. Наре го пита, дали е ходил при леля Фериде и какво е станало с трупа?! Санджар ѝ отговаря, че засега са решили въпроса, като е завел леля си в имението.
Идва Мелек и ги моли да ѝ разкажат как баща ѝ е предложил и майка ѝ се е съгласила. Наре и Санджар щастливи повтарят щастливите моменти за Мелек.
Текст от potv.bg

Мелек заспива, а Санджар и Наре отиват при Елван. Санджар пита Елван, дали майка му ѝ е разказала за изневярата на Яхия с Дуду, а тя му отговаря, че той и е казал.

-Аз не съм казвал на теб – изненадан е Санджар. Елван му казва, че е чула, когато Гюлсие е пуснала видеозаписа на майка му и знае, че той винаги се е грижил за нея, но не иска да остава повече в имението и много му благодари, че ѝ е намерила адвокат, но тя си е намерила свой.
-Независимо, дали ти ще се върнеш в имението или не, Яхия няма да прекрачи прага му – заявява Санджар.
-Имам една последна молба към теб! Никой не знае освен ти, Наре и Гюлсие, защо се развеждам с Яхия. Всички знаят, че го правя защото не обичам повече Яхия – обяснява Елван.
Текст от potv.bg
Сутринта Кахраман отива в дома на Менекше, за да пита Джейлян, защо 
живее заедно с лекарката при Менекше, като ѝ подхвърля, че се е поправила.
Сутринта Кахраман отива в дома на Менекше, за да пита Джейлян, защо живее заедно с лекарката при Менекше, като ѝ подхвърля, че се е поправила.

Наре и Елван чакат Сехра на закуска, но идва Гювен, който казва на дъщеря си, че е бил в имението и охраната му е казала, че тя си е тръгнала от там и той много се зарадвал.

-Дъще, имаш ли нужда от нещо?
-Аз нямам нужда от такъв баща, като теб! Но, имам една хубава новина! Санджар ми направи предложение и аз приех да се омъжа за селяка! – казва Наре като му показва пръстена, а Гювен е в шок от новината.
Текст от potv.bg
Халисе казва на Яхия, че трябва да се сдобри с жена си, че знае за 
романа му с Дуду и докато тя е жива няма да им разреши да се разведат с Елван.
Халисе казва на Яхия, че трябва да се сдобри с жена си, че знае за романа му с Дуду и докато тя е жива няма да им разреши да се разведат с Елван.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...