Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.96 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар с подкрепата на Наре и Мелек се бори с всички сили по време на физиотерапията, за да може да проходи отново. Вижте още какво ще се случи в еп.96 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 28 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 95 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ на Санджар правят операция, но той все още не може да ходи..

НА КРАТКО какво се случва в епизод 96 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 ноември 2022 по Diema Family.

Елван предлага на Яхия да се разведат.

Санджар се бори с всички сили по време на физиотерапията, за да може да проходи отново.

Текст от potv.bg

Яхия пристига в имението и моли Елван да поговорят. Елван му казва да отиде на терасата, а тя ще донесе чай. Гюлсие идва в кухнята и я пита, за кой приготвя този чай, а тя ѝ отвръща, че за Яхия.

-За какво е дошъл? – пита Гюлсие.

-За да поговорим. Хората трябва да си говорят, нали Гюлсие?! – отвръща Елван и тръгва към терасата, но Гюлсие я настига и ѝ казва, че първо тя трябва да ѝ каже нещо. Елван ѝ отвръща, че не трябва, и тогава Гюлсие се досеща, че Елван знае за Дуду и Яхия.

Яхия усмихнат посреща жена си: -Ти и торта си донесла! Сама ли я направи?

-Да, за да ни бъде сладък разговора – отговаря Елван.

-Елван, ние дълго време сме разделени, ще поговоря с брат ми да се върна в имението, защото искам да бъда с теб. Много ми липсваш! – казва Яхия.

-Яхия!

-Да, радост моя!

-А, ти на мен въобще не ми липсваш и знаеш ли, много ми е тъжно от момента, в който го разбрах. Аз въобще не мисля за теб, Яхия! Що за съпруга съм аз? – отговаря Елван.

-Елван, какво говориш?

-Яхия, ето виж Наре, тя се побърква, ако не види един ден Санджар, но ти си Яхия! Ти не си толкова важен, затова и тъгата по теб е малка, а и аз не съм дъщеря на посланик! Яхия, аз се омъжих за теб, заради майка ти, дай да се разведем, наистина аз не те заслужавам, може да си намериш, тази която ще ти подхожда! Моля те, подай документи за развод.

Ядосан Яхия става от масата и си тръгва. След малко идва Гюсие, която е подслушвала разговора им. Елван ѝ казва, че въпреки, че се е държала лошо с Яхия, пак я боли като преди.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в къщата на Гедиз. Гедиз, майка му и сестра му са на масата, а на вратата се звъни. Гедиз отваря и приема букет цветя.

-Како, някой ти е изпратил цветя – казва Гедиз.
-Кой ли, може да е? – пита Мюге.

Гедиз изважда картичката и казва, че цветята не са за нея, а за майка им. Двамата питат Рефика, от кой са, но и тя самата не знае и се чуди. В същото време телефонът на Гедиз звъни и той излиза отвънка, за да отговори.

-Кажи инспекторе?
-Гедиз, намерили са, пресен гроб и познай къде, в селото на Каврук.
-Изпрати ми координатите, аз идвам! – казва Гедиз.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението на Санджар, където Санджар казва на сестра си, да забрани на Гедиз да подписва чекове, защото така може да я вкара в дългове. Зехра му отвръща, че фирмата е и негова, а брат ѝ обяснява, че Гедиз може да си направи собствена фирма и да превежда всички пари там и така да ги доведе до фалит.

-Не разбирам от такива злонамерени намерения, затова по-бързо се оправяй, за да ме предпазиш от тях – отвръща Зехра.

В същото време камерата ни показва Халисе, която ги подслушва.

-Ако се оправя, аз няма да ти помогна, но ще доведа този, на който си ядосана, да знаеш! – казва Санджар. -За кой говориш?-Много добре знаеш, за кой, за Каврук! Дали той знае, какво става между вас?!-Той не ми говори, откак го спасих от сватбата, а и дори не дойде да те види, откак се прибра от болницата.-Ех, Каврук!

В този момент влиза Халисе и казва на двамата, че Каврук няма да стъпи в имението, достатъчно им е, че Зехра ги е засрамила пред хората.

-Мамо, нещо бъркаш, не Зехра ни засрами, а Яхия и много добре знаеш, че той е изневерил на Елван с Дуду, а ти какво направи – затвори си очите за това.Зехра е шокирана, бе брат ѝ е изневерил на Елван: -Брат ми, наистина ли, така е постъпил с нея?-Тогава това не беше важно, защото аз се притеснявах за теб, а и за една грешка, може ли да се разведат? – пита Халисе.-Развеждат се! Аз знам, че си се притеснявала за мен, а сега какво правиш?
-Не се притеснявай! Аз ще поговоря с Яхия, а ти си почивай и събирай сили, за да станеш на крака.
-Ако стана, не знам какво ще направя със сина ти! Ех, само да можех да стана на крака!
Текст от potv.bg

Действието се пренася пред имението, където Наре се притеснява, дали Сехра и хората, които ще правят физиотерапията на Санджар не са объркали пътя. Елван я успокоява, че всичко ще е наред, а Наре ѝ казва, да не се прави, че не е забелязала, че откак Яхия се е върнал, тя е много тъжна, а Елван ѝ отговаря, да не я кара да ѝ разказва, но ѝ обещава, когато е в състояние всичко ще ѝ разкаже. Наре ѝ казва, че тогава ще си мълчат. В този момент идва екипът, който ще се заеме с физиотерапията на Санджар.

Текст от potv.bg

Санджар започва физиотерапия, за да може отново да ходи, но пада и се отказва.

Наре казва на Сехра и физиотерапевта да ги оставят сами.

Наре заключва врата и сваля блузата си, като казва на Санджар, че и е длъжник, като му показва дълбоките белези по гърба си.

-Виждаш ли? – пита Наре, а Санджар мълчи. – Аз също паднах от тази скала и се разбих на парченца и частите на тялото ми се държат благодарение на платинени пластини.
-Наре, моля те, много ме боли!
-Нека те боли! Знаеш ли, колко пъти, аз падах?! Аз падах и отново ставах, и никога не се предадох, затова докато този белег е на гърба ми, ти не трябва да се предаваш! – казва Наре и излиза.
Текст от potv.bg

Отвънка вижда Сехра, която ѝ казва, че за днес са приключили с физиотерапията и ѝ разказва, че като е била на 8 години, когато се е прибирала от училище, около дома си видяла тълпа от хора, все едно гледат филм, а майка ѝ била на покрива и полетяла от там.

-Майка ти почина ли? – пита Наре, а тя ѝ отговаря, че не, че се оправила, но не можела да ходи никога повече, защото първо майка ѝ, а след това тя загубили надежда, че може да проходи отново. И един ден майка ѝ паднала, а тя не я вдигнала и отишла на училище, а когато се върнала майка ѝ си била прерязала вените.
-Сехра, много съжалявам.
-Наре, аз ти разказах моята история, за да ти кажа, че това ще е много дълъг и труден период и г-н Санджар може много пъти да се отказва, но ако ти загубиш надежда, то и той ще я загуби! Ако ти го вдигаш, когато пада, аз съм уверена, че той обезателно ще тръгне сам!
-Аз също съм уверена! Благодаря ти! – казва Наре и се връща обратно в къщата.
Текст от potv.bg
-Чуй ме, аз няма да те оставя на мира, докато не започнеш да ходиш и ако ти е мил живота, повече няма да се отказваш! – заявява Наре на Санджар.

Санджар с помощта на Наре и Мелек се бори с всички сили по време на физиотерапията, за да може да се възстанови.

Мелек вижда как баща ѝ прави първите си крачки, но му обещава да не казва на майка си, защото той иска да я изненада, като ѝ покаже, че ходи нормално.

Текст от potv.bg
Действието прескача след един месец.

Сехра получава съобщение от брат си Акън, който ѝ пише, че иска да се види с нея и ѝ изпраща адреса.

В същото време Наре получава съобщение: „Наре, ние с Мелек тръгнахме към плажа, но ни се развали колата. Можеш ли да дойдеш и да ни вземеш!“

-Боже, защо са отишли чак там? – пита се Наре.
-Аз трябва да отида за момичетата, но ще се върна и тогава ще се позанимаваме – казва Наре на Санджар.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...