Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.90 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

За да спаси любимата си жена, Санджар полита с Акън от скалата в пропастта. Вижте още какво ще се случи в еп.90 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 18 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 89 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мелек разбира, че баща ѝ се е развел с Менекше и най-накрая те ще могат да станат семейство. Гедиз си мисли, че победата за президентското място му е в кърпа вързана, но се появява неочакван гост, който ще обърка плановете му.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 90 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 18 ноември 2022 по Diema Family.

Мюге подслушва разговор на брат си и научава, че Акън не е в полицейския участък, а е затворник на Санджар. Тя веднага тръгва към летището.

Санджар стреля в Кахраман. Халисе получава отново инфаркт, когато разбира, че Санджар е стрелял в Кахраман и полицията го търси.

За да спаси любимата си жена, Санджар полита в пропастта с Акън.

Текст от potv.bg

Санджар и Мелек седят на пейка на летището.

Мелек е много тъжна, а Санджар ѝ припомня, че е обещала да не тъгува и плаче. Мелек му отвръща, че не издържа, като гледа колко много хора около нея, се прощават един с друг. Санджар ѝ казва, че и те като тях един ден отново ще се видят.

-Къде отиде майка ти, все едно налива вода от реката?

В този момент Наре пристига с чинийка, на която има кексче и запалена свещичка на него.

Наре обяснява, че независимо, че заминават са искала да отпразнуват рожденият му ден, макар и на летището.

-Честит рожден ден, татко! – казва Мелек. Наре го кара да духне свещичката, а Мелек му казва да си намисли първо желание, но да не им го казва, за да се сбъдне.

Санджар си намисля желание и духва свещта. Мелек му подава своя подарък, рисунката, която нарисува специално за този повид, на която са тримата, сложена в рамка.

Санджар прегръща дъщеря, като поглежда към Наре и с поглед я моли, да не заминават! Наре се присъединява към прегръдката.
Санджар ги прегръща силно, все едно иска да ги задържи завинаги до себе си.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Гедиз, където той ядосан говори с Кахраман по телефона.

-Ти си знаел, какво е направила Менекше и не ми каза?!
-Откъде да знам, че Менкеше е замесена в това – отговаря Кахраман.
-Внимавай, да не разбере Санджар, че след като блъсне Акън от скалата, ще дойде и за теб! – казва Гедиз, но не вижда, че сестра му е зад него и чу последното изречение от разговора им.
Мюге си поглежда часовника и без да се издава пред брат си, бързо влиза в къщата.
Текст от potv.bg

Действието се премества на летището, където Санджар излиза от сградата на летището с подаръка на Мелек. Той се обажда на някой и казва, че ще дойде след 10 мин., да са готови. Санджар се качва на автомобила си и заминава, но виждаме Мюге, която тичешком влиза в сградата на летището.

В същият момент от там излизат Наре и Мелек. Наре виждайки Мюге ѝ казва, че не са могли да заминат. Мюге я дърпа настрана и ѝ казва, че Санджар ще блъсне Акън от скалата.
-Тръгвай с Мелк в имението и на никой нищо не казвай – казва притеснена Наре. Тя казва на дъщеря си, че трябва да отиде в имението с леля си Мюге, а тя спешно трябва нещо да свърши.
Текст от potv.bg

Санджар слиза на улица пред дома на Кахраман, хората му казва, че са измъкнали Локи от един от складовете на Кахраман. Локи виждайки Санджар му казва, че Кахраман го е държал под ключ, защото видял Менекше с Акън.

Санджар се изправя пред Кахраман с насочен пистолет в него и му казва, че е настанал часът на разплатата. Кахраман се опитва да стреля в Санджар, но Санджар е по-бързо и стреля в него, като казва да предаде поздрави на Акън, с който скоро ще се срещнат в ада.
Текст от potv.bg
Действието прескача при скалата над пропастта, където пристига Наре и тичешком се катери и стига до скалата, където лежи вързан Акън.

Наре лъже Недим мъжът, който пази Акън, че Санджар и е разрешил да поговори с Акън и го моли да ги остави насаме.

Санджар също се качва към скалата и разбира, че Наре не е заминала и е при Акън.
-Не! – досеща се какво става Санджар и тичешком се качва към скалата.
-Наре! Ела – вика Санджар, като подава ръка на любимата си жена.
-Обещай ми, че няма да си цапаш ръцете с прокълнатата кръв – моли го Наре. -Аз се върнах при теб! Обещай ми, че няма да влезеш в затвора!
-Ти се върна при мен! - повтаря, изненадан Санджар, като се опитва да хване ръката на Наре, но Акън скача и хваща Наре.

-Не! Стой! Пусни я! – крещи Санджар.

Каврук, който е в подножието на скалата чува виковете на Санджар.

-Виж! Или ни дай заедно да си тръгнем от тук или заедно ще паднем от тази скала – заплашва Акън.

-Не-е-е, птицата не може да живее, докато ти си жив! Дай да скочим заедно! – казва Санджар, като издърпва Наре от хватката на Акън и полита с него в пропастта.

-Санджар! Санджар! – крещи ужасена Наре, надвесена над пропастта.
Текст от potv.bg

Действието прескача в болницата. Елван се моли… Зрителят остава с впечатление, че всички са се събрали, защото Санджар е в болницата, но всичко се изяснява, когато от операционната изкарат Халисе. Лекарят ги предупреждава, че това е вторият инфаркт, който е прекарала Халисе, но ако има трети, няма да може да я спасят.

-Заради Кахраман ли се случи? – пита Рафика.
-Когато дойдоха полицаите и казаха, че Санджар е стрелял в Кахраман и го търсят, тя припадна – обяснява Елван.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението малко по-късно, къде Елван и Гюлсие събират неща, които да занесат на Халисе в болницата.

В този момент с такси пристигат Мюге и Мелек пред имението на Санджар.

Мелек щастлива излиза от колата и започва да тича към вътрешността на имението и да крещи радостно: -Татко, ние се върнахме завинаги.

Елван ѝ отваря вратата, като е изненадана да види Мелек, която я пита, къде е баща ѝ, за да му каже, че са се върнали завинаги.

Елван пита Мюге, какво става и дали Наре знае, че Санджар е стрелял в Кахраман.

-И това ли? – изненадана е Мюге.
-Какво още е станало? – пита Елван.
-Санджар е хванал Акън и иска да го блъсне от скалата, не знам, дали Наре е успяла да го спре – обяснява Мюге.

Елван подава чантата за болницата и казва на Гюсие да върви, а тя ще остане с Мелек.

Текст от potv.bg

Действието се пренася под скалата. Наре е слязла долу и вижда полегналия на една страна Санджар, тя се моли, той да е жив. Стига до него и проверява пулса му.

-Теб те няма?! – плаче Наре. –Аз бях птицата, защо ти полетя? – пита тя като го гали по лицето. -Защо пренаписа легендата?

Наре се навежда и целува Санджар.

-Ти не можеш да си отидеш, преди да си чул, как аз нарушавам клетвата си, Санджар Ефе.

В този момент Санджар дава признаци на живот. -Слава Богу, ти си жив! – плаче и го прегръща Наре.

При тях идват Каврук и човекът, който пазеше Акън.

-Каврук, той е жив!

Каврук казва, че от главата му тече кръв, а Наре му казва, че не трябва да го местят. Тя моли за телефон, за да извика бърза помощ и казва на Недим, преди дойде бързата помощ да заровят Акън.

Каврук ѝ казва, че това няма да помогне, защото Санджар е стрелял в Кахраман.

-Полицията вече търси Санджар, това означава, че не можем да извикаме бърза помощ. Какво да направим? – чуди се Наре и предлага да извикат лекар. Каврук казва на Недим, кой лекар да извика и да го предупреди, че силно кърви.
Текст от potv.bg
От вратата на колибата Наре и Каврук правят носилка и пренасят Санджар в колибата. Наре казва на Каврук да донесе аптечката от колата на Санджар, за да промият раните му, докато дойде лекаря.

Наре се обажда на Елван, за да каже на Мелек, че те са заедно с баща ѝ и няма да се приберат, защото имат нещо да обсъдят, а след това ѝ признава, че Санджар е скочил от скалата с Акън, за да я спаси. Наре я моли да не казва на никой, за това, което ѝ е казала, а когато Санджар се оправи, тя ще разкаже на Мелек и останалите.

-Елван, погрижи се за Мелек, докато аз не вдигна Санджар на крака – казва Наре, а Елван е шокирана от чутото, но виждайки Мелек се опитва да се усмихне.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.104 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.103 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.102 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.101 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.100 (Diema Family) - какво ще се случи...