Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.85 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар моли Гедиз за помощ, за да хванат Акън. Санджар и Наре разпитват Гюлсие, която им казва, че тя е помогнала на Акън за пари. Вижте още какво ще се случи в еп.85 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 11 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 84 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар се моли и обещава, че ще пусне Мелек и Наре да заминат, ако дъщеря му остане жива. Мелек се събужда. Гюлсие е на крачка да разкрие какво знае, но не може да го направи, за да не страда Елван, която ѝ е като сестра.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 85 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 ноември 2022 по Diema Family.

Изправени пред опасността за живота на Мелек, Гедиз и Санджар прекъсват враждата. Въпреки че болката обединява бившите приятели за един ден, те няма да спрат, докато не изтръгнат сърцата на онези, които се опитаха да спрат сърцето на Мелек.

Санджар и Наре разпитват Гюлсие, която разбира се, не иска да каже нищо за това, което знае. Двамата се досещат, че момичето е било заплашвано.

Текст от potv.bg

Лекарят преглежда Мелек и казва на Санджар и Наре, че след час ще я изпишат, но ги предупреждава да не се притесняват, защото Мелек няколко дни много ще спи. И наистина след минути Мелек отново заспива, а Наре получава съобщение и казва на Санджар, че са приели молбата им за преразглеждане на временното настойничество. Санджар не казва нищо.

-Докато ние с теб се карахме за настойничеството, Мелек можеше… - казва Наре, а Санджар ѝ казва да довърши, че е можела да умре.

-Моля те, преди да излезем от тук, дай ми възможност да прекарам няколко минути с вас – моли Санджар Наре, която е прегърнала спящата Мелек. Мелек отново се събужда, Наре и Санджар я гъделичкат.

Санджар става и казва те да продължат да се гъделичкат, а той ще отиде да попълни документите за изписване.

Текст от potv.bg

Излизайки от стаята Санджар става замислен и сериозен, и се качва в автомобила си. Той отива на любимото място на Гедиз, който той купи. След малко пристига и Гедиз.

-Защо ми връщаш това място? Отказа се от враждата? – пита Гедиз.
-Гедиз, вечеря дадох клетва – Господи, спаси дъщеря ми и аз ще ги пусна. Слава богу, молбите ми бяха чути. Сега е мой ред! – отговаря Санджар.

Гедиз го пита, дали наистина ще ги пусне да заминат за Швейцария. Санджар му казва, че докато Акън е на свобода няма да го направи, но се надява с негова помощ да хване Акън, като му казва, че ако му помогне и забрави за враждата за един ден, той ще му даде документите на това място.

-Помогни ми, да освободя птица!
-Добре – отвръща Гедиз.

Санджар му разкрива къкъв е планът, за да може да принудят Кахраман да им предаде Акън.

Текст от potv.bg

Гедиз отива при Кахраман. При него пристигат Яхия и нотариуса.

Гедиз се прави, че нищо не знае и пита Яхия, какво смята да прави, а Яхия му казва, че ще продаде акциите си на Кахраман, но ако той му даде добра цена, може да ги продаде на него.

Кахраман веднага се намесва и казва на Яхия, че вчера са се разбрали и е донесъл парите. Кахраман вади едно куфарче пари и го дава на Яхия.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в автомобила на Санджар. На задната сделка Наре е прегърнала дъщеря си и не може да ѝ се нарадва, като отново я целува. Санджар явно си спомни за клетвата, която даде, че много скоро Наре и дъщеря му, няма да са до него, той спира колата и минава отзад и прегръща и целува дъщеря си.

Наре подозира нещо и го пита, къде се е мотал, докато е оформял документите за изискване, а той ѝ отговаря, че просто се е замотал. Наре го моли да излязат и да поговорят.

Текст от potv.bg

Наре го пита, какво крие от нея. Санджар казва, че е искал да изземе видеото, където той бие Яхия, което тя е представила като доказателството в съда. Наре му отвръща, да не я заблуждава, защото много добре го познава и знае, че има нещо друго. Санджар ѝ казва, че за малко е излязъл, защото както знае, те с Яхия играят игра, за да изобличат Кахраман и разказва и на нея плана си, как ще застави Кахраман да предаде Акън.

Текст от potv.bg

В същото време камерата ни показва, как Яхия и Кахраман подписват фалшивите документи. Яхия си тръгва с фалшивия нотариус.

Кахраман казва на Гедиз да го поздрави, а Гедиз отвръща, че ще поздрави Санджар, защото те вече това са го превили преди години.
-За съжаление, Санджар отново те победи и ще ти върне парите само ако му предадеш Акън – казва Гедиз.

Кахраман отвръща, че не знае къде е!

Гедиз предлага да му помогне и му казва, че ще му върне парите, които даде на Санджар, а в замяна на това, той ще му предаде Акън, така той ще се отърве от Акън и ще докаже, че не е виновен, а и отново ще е богат.
-Стани ми приятел, за да се борим срещу общия ни враг, затова предай ми Акън! – казва Гедиз.
Текст от potv.bg
Санджар, Наре и Мелек се връщат в имението, където всички ги очакват с нетърпение…

Санджар и Наре говорят с Гюлсие, но тя не им казва какво знае.
-Кой помогна на този ненормалник Акън?
.Аз – отговаря плачейки Гюсние.
-Гюлсие, чия вина ти вземаш на себе си? – пита Наре.
-Заплашваха ли те? – пита Санджар.

-Казах ви, аз добавих хапчета в лимонадата! Заради пари!

Санджар я моли да му каже истината, защото той много добре знае, че тя дори и муха не може да убие, та камо ли да се опита да отрови дъщеря му.

-Ти си уволнена! – казва Санджар.
-Ти какво? Може Кахраман да я запрашил, много добре знае, че тя не е способна на това – казва Наре.
-След като не ни казва, кой е искал да убие дъщеря ни, то мястото ѝ не е в моето имение. Ще напуснеш къщата, без да кажеш нищо на никой! Ако размислиш и кажеш, кой го е направил, ние ще дойдем да те вземем – казва Санджар.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...