Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.80 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мюге, Наре, Зехра и Елван излагат пред Гедиз своя план, от който не само той, но и Караман не е доволен. Но ерата на приятелите е приключила и започва ерата на сестрите. Вижте още какво ще се случи в еп.80 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 4 ноември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 79 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ За момент Наре се отдава на чувствата си към Санджар, но все още не може да му прости.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 80 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 4 ноември 2022 по Diema Family .

Мюге, Наре, Зехра и Елван излагат пред Гедиз своя план, от който не само той, но и Караман не е доволен. Но ерата на приятелите е приключила и започва ерата на сестрите.

Менекше решава, че нощта на Къната преди сватбата на Каврук е идиалният момент да отвлече Мелек и да я предаде на Акън.

Текст от potv.bg

Менкше се връща в имението след като се срещна с Акън и поиска от Джейлян да ѝ даде бебето.

В двора на имението я спира Халисе и я пита, къде е била?

-Ходих за прежда, за да може мама да опрете чорапки за бебето ми, защо?
-Защо? Защо? Не си вири така високо носа си, защото разбрахме, че ти си нарязала булчинската рокля, а обвини Мелек. Значи за прежда си била? А след това попита свекърва си, защо?
-Вие знаете ли? – тръгва да се оправдава Менкеш, а Халисе я прекъсва и ѝ казва да замълчи! И добавя, че ако не е била бременна, Санджар отдавна да я е изгонил от имението, затова трябва да се моли за детето си. Халисе предупреждава Менекше, че утре вечер ще правят нощ на къната и да не е посмяла да направи нещо, като миналия път?!

Менекше не отговаря и тръгва към къщата, като се подхилва. След това съобщава на брат си и майка си, че е намерила бебе и може да я поздравят. Брат ѝ я пита, а в замяна трябва да даде Мелек на Акън, а Менекше доволна потвърждава и казва, че утре вечер ще е нощта на къната на Айше и никой няма да забележи изчезването на Мелек.

Текст от potv.bg
Санджар, Мелек и Наре пътуват, а Санджар пита Наре, защо Мюге я е извикала на пристана, а Наре му отговаря, че не ѝ е казала.

Наре получава съобщение от Елван, която ѝ пише да си купи някаква нова рокля, защото Каврук ще се жени.

Наре пита Санджар, наистина ли Каврук ще се жени след един ден, но виждайки колко е изненадан, Наре разбира, че Санджар не знае.

Наре изпраща съобщение на Елван: „Зехра как е?“ Елван ѝ отговаря, че е при нея и е много ядосана, затова трябва да разтръби за сватбата на Каврук и да става, каквото ще става?!

Елван и Наре включват Зехра в общ чат и се шегуват с нея, къде ще е по-добре да направят нощта на къната на Айше?!

Наре си пише с Елван и се смее, което прави впечатление на Санджар и пита Мелек, с кой си пише майка ѝ и така се усмихва. Мелек се изправя и прочита, какво пише майка ѝ и тримата се смеят. Погледите на Санджар и Наре се пресичат, Санджар се усмихва, спомняйки се си целувката на плажа, а Наре се замисля, спомняйки си също за страстната целувка.

Наре пита какво да облечи и пита Зехра какво ще облече. Виждаме, че след като Зехра го прочита ядосана става от стола си и започва ядосано да подрежда някакви папки.

Текст от potv.bg

Елван става от стола и се изправя в нея, като ѝ казва, че вижда, че има толкова много работа, че няма да има време да се подготви за нощта та къната и ѝ предлага да ѝ купи тя роклята, като я пита каква рокля иска…

Зехра ѝ се ядосва и казва, че в понеделник ще изберат нов управител на компанията и трябва да се обади на Мюге, а на Елван казва да потърси Яхия.

Текст от potv.bg

Елван набира Яхия. Камерата ни показва Яхия, който лежи в леглото и виждайки, че Елван звъни само намалява звука, но не вдига.

Яхия гледа през прозореца и чува трясъка на външната врата.

-Най накрая – казва Яхия и излиза от стаят.

Но отвънка го чака Дуду с мъркуч в ръка и го насочва в него, като казва, че иска да измие гузната му съвест и да не се прави, че тя го е съблазнила, защото много добре знае, че не е така. Яхия крещи, че не е трябвало да го правят и това е било грешка…

В същото време Елван казва на Зехра, че брат ѝ не отговаря, а Зехра предлага да отидат при него.

Текст от potv.bg

Докато пътуват Елван отново звъни на Яхия. Дуду вижда, че телефона звъни и го носи на Яхия, като отговаря и слага телефона на говорител. Яхия я пита, какво иска, а тя го пита, дали е в дома на Наре, защото тя след малко ще дойде. Яхия ѝ отговаря, че излиза. Елван му казва, че ще има събрание на акционерите и той трябва да присъства, а след това му казва, че знае, че е невиновен, но няма да му прости и го пита, дали има нужда от нещо?

- Имам всичко в излишък – отвръща Яхия, а Дуду затваря приключва разговора между двамата.
-Какво искаше да кажеш, че аз съм излишна ли? – засяга се Дуду. – За какво си невиновен?
-Теб какво те интересува? – отвръща Яхия.
-Аз мислех, че ти си отвлякъл Наре и предал на Акън?! Сега има друг ли заподозрян? – пита Дуду.

Яхия ѝ казва, че е затворила на Елван и сега тя ще дойде, затова тя трябва да си върви. Бясна Дуду си тръгва.

Дуду веднага се обажда и докладва на Кахраман, че може би Санджар го заблуждава.
Текст от potv.bg

Санджар докарва Наре на пристана на Кахраман, а там я чакат Мюге, Елван и Зехра. Мюге им казва, че ги е извикала, защото има нужда от помощ и го моли да влязат вътре, за да поговорят.

Санджар вика Наре и ѝ казва, че е уверен, че Яхия не е виновен за отвличането ѝ, но тя не трябва да казва на никой за това. Наре тръгва да влиза, а Санджар се доближава до ухото ѝ казва: -Днес ми се изплъзна, но това не е краят, ние отново ще си поговорим.

Мюге им казва, че Гедиз и Кахраман са намислили нещо против Санджар и ако се обединят ще предотвратят катастрофата. Зехра я пита, как? Мюге отговаря, че не знае, но се надява да измислят нещо заедно, защото изпада в ступор, когато види Гедиз до Кахраман.

-Знаете ли, аз имам решение, но ще ни трябва смелост – казва Наре.
Текст от potv.bg
Четирите жени излизат на терасата, където са Кахраман и Гедиз.
Наре им казва, че тя започва работа в понеделник, а Мюге ще е нейният заместник.
-Какво?! – изненадан е Гедиз.
-Аз съм генералният директор и мога да взема на работа, който си поискам, нали така? – пита Наре.

Кахраман се изправя и казва, че той е ген. директор и няма да вземе на работа убийцата на жена му!

-А, какво ще направите, г-н Кахраман? Ще я оставите в гроба за още 5 дни? – пита Наре, а след това се обръща към Гедиз: - Твоят бивш най-добър приятел ме назначи за ген. директор. След няколко дни е делото за настойничеството, ще позволиш ли да се лиша от работата?
-Ти имаш работа на другия пристан, работи там! Ако Мюге иска, може също да работи там! – отвръща Гедиз.
-Аз ще работя тук и Мюге също, ако има възражения… - заявява Наре, а Зехра довършва: - Може да гласуваме в понеделник на събранието.

Гедиз е изненадан и пита за какво събрание говорят, а Елван му обяснява, че на това събрание ще се избере управителя на компанията.

-Елван млъкни! Зехра за какво става дума? – пита Гедиз.
-Батко Санджар се отказа да бъде управител на компанията, затова аз се кандидатирам – обяснява Зехра.
-Няма нужда от втори управител, аз ще управлявам компанията – заявява Гедиз.

Момичетата се смеят, а Зехра му обяснява, че не я е разбрал, защото тя издига кандидатурата си срещу неговата, защото иска да бъде единственият президент на компанията.

-Гедиз, двама не могат да държат поводите на един кон, някой трябва да си ходи – казва с усмивка Елван.

Гедиз пита Мюге, дали ще гласува за Зехра, а тя кима с глава и казва, че няма защо да се прави на изненадан, след като е стиснал лъката на най-големият ѝ враг.

Кахраман пита Гедиз, как ще даде поста си на една жена, а Елван пита Кахраман, дали му е светъл кабинета, защото тя мисли да се настани в него, защото ще бъде секретар на компанията.

Наре казва на Гедиз да не се сърди на сестра си, защото или ще си стиснат ръцете със Санджар или ерата на добрите приятели ще приключи и ще започне ерата на сестрите!

Четирите момичета гордо напускат терасата.

Текст от potv.bg
В същото време Санджар и Мелек са седнали на предния капак на колата и чакат Наре.
-Много ми е скучно – казва Мелек.
-И на мен ми е скучно и още малко ще вляза вътре и ще си го изкарам на някой – отвръща Санджар.
-Само не се карай с мама, като на пикника – отбелязва Мелек.
-Като на пикника ли? Не мога да ти обещая – отвръща Санджар.
Текст от potv.bg

Момичетата излизат, а Мелек вика след майка си, а Наре казва на Мелек да заминава с баща си, защото има още работа.

-Каква работа? – пита Санджар.

-Свърши ерата на братята и започва ерата на сестрите – отговаря Наре и виждайки Гедиз, който излезе след тях добавя: - Ако искаш повече подробности, попитай бившия си приятел, той ще ти разкаже!

Наре и момичетата заминават, а Гедиз поздравява Мелек и също тръгва.

- Татко, ти и с Гедиз ли се скара, защо не си говорите? – пита Мелек.
-Аз му счупих носа – отвръща Санджар и бързо, бързо качва Мелек в колата.
Текст от potv.bg

Менекше се обажда на Акън, за да му каже, че утре в имението ще има много хора и тя ще му предаде Мелек, но не знае как да го направи, защото навсякъде има охрана. Акън ѝ казва какво да направи, но драгият зрител не разбира какъв е планът.

Менекше вика брат си и му казва, че утре трябва да напие охраната, Неждет ѝ отвръща, че няма да понесе още един път побой от Санджар, но всичко ще му разкаже за плана ѝ, така хем още пари ще получи, хем Гюлсие.
Текст от potv.bg

В този момент пристига Санджар и пита Неждет, какво иска да му разкаже?!

Неждет му отвръща, че иска да кръстят бебето Неждет.

Ядосан Санджар си тръгва, а Неждет пита сестра си, дали се е изплашила, защото ако отвлече момичето, винаги ще живее в страх.
Текст от potv.bg

Санджар пита Каврук, защо бързо да се ожени, като го пита, колко пъти си е говорил с Айше?! Каврук си мълчи, а Санджар му казва, че се развежда.

-Какво каза Ефе? Ти сериозно ли? – пита изненадан Каврук и прегръща приятеля си.
-Не се смей така! И ти ще се разведеш! – заявява Санджар.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...