Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.74 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре измисля перфектен план, за да помири Санджар и Гедиз, и печели членовете на семействата на двамата, да свидетелстват на нейна страна по делото за настойничество. Вижте още какво ще се случи в еп.74 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 27 октомври 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 74 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Независимо от опитате на Наре, Санджар и Гедиз официално са решили да се разделят и им остава само едно нещо: да подпишат документите.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 74 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 октомври 2022 по Diema Family .

Наре измисля перфектен план, за да помири Санджар и Гедиз и печели членовете на семействата на двамата, да свидетелстват на нейна страна по делото за настойничество.

Менекше не иска да се откаже и иска да съблазни Санджар, за да може да забременее отново.

Текст от potv.bg

Елван и Зехра помагат на Наре да подреди масата на верандата, тъй като очаква да ѝ дойдат на гости Мюге и Рафика.

Мюге и Рафика идват на верандата придружени от Халисе. Двете жени са изненадани от красиво подредената маса. Наре им казва, че очаква още един човек и след това ще поговорят. Явно човекът, който очаква е Яхия.

Виждайки го Халисе го пита какво прави тук, след като брат му го изгони. Яхия отговаря на майка си, че жена му го е повикала. Елван отвръща, че тя го е повикала, защото Наре е искала да поговори с него. Наре казва на Яхия, че темата не е свързана с нея и него и го моли да седне.

Наре пита Халисе и Рафика, дали ще свидетелстват утре на делото в съда за настойничеството.

-А, къде ще те погребем, теб Наре? – шегува се Яхия.
-Като спечеля делото, аз ще замина далече от тук, Яхия.
-Ти и мен ли за това ме извика? Човекът, който помогна на Акън да те отвлече?! – пита Яхия.

-Не, сега ще ти разкажа, защото те извиках – отговаря Наре и се обръща към Мюге и ѝ казва, че трябва да каже пред съда, че всичко е наред с главата ѝ, защото Санджар има документ от преди 8 години от психиатричната клиника в Швейцария, че е психично нестабилна. Наре обяснява, че преди 8 години, не знаейки, че е бременна скочила от скалата.
Текст от potv.bg
-Значи, ти не си избягала от брат ми? – изненадан е Яхия.
-Защо искаше да умреш? – пита Халисе.
-Той няма да се възползва от тази част пред съда, затова не е важно да знаете – отговаря Наре.

-Чакай, че се обърках! Ти си родила в психиатричната болница, а след това? – пита Халисе.
-След това Акън извади документ, че съм психично нестабилна, за да не взема дъщеря си и не избягам с вашия син. Вашият син е намерил този документ и утре ще се възползва, за да вземе дъщеря ми – отговаря Наре.

Всички са шокирани! А Наре продължава, че в документа е написано, че тя е психически неуравновесена и е склона към самоубийство, че е неспособна да бъде майка на дъщеря си, затова има нужда от помощта на Мюге.

Мюге веднага казва, че ще свидетелства пред съда, че всичко с нея е наред и ще спечелят попечителството.

Текст от potv.bg
Яхия казва, че дори да спечели попечителството Гедиз и Санджар никога няма да си простят един на друг, а и вече са започнали да разделят имуществото.

Наре казва, че точно затова ги е събрала и им казва, че нали те също са акционери във фирмата. Зехра казва, че е така, но те имат пълномощно от тяхно име. Наре им отговаря, че знае, но те могат да си вземат пълномощното и ги моли да им попречат, за да не може Гедиз и Санджар да се разпореждат с акциите им.

В същото време Санджар и Гедиз, чрез адвокатите си се разбират, че утре ще подпишат документите по подялбата на имуществото.
Текст от potv.bg

Действието прескача и се пренася пред конюшнята, къде Яхия казва на Наре, че не я отвличал, а играят игра със Санджар, за да разберат кой го е направил. Наре го пита, къде спи, а той ѝ отговаря, че тук-там, а Наре му казва, къде се намира ключа от нейната къща и му казва, че може да остане там да спи.

Елван вижда, че Яхия говори с Наре и преди да си тръгне му вдига скандал и казва, че ако се опита да направи още нещо на приятелката ѝ, тя ще се разведе с него. Яхия разочарован ѝ отвръща, защо не е защитавала така ѝ него, като Наре и си тръгва.

Текст от potv.bg
Кахраман казва на Акън, че Яхия иска да си продаде акциите и му 
казва, че може да го направи акционер, ако му даде пари да ги купи.
Кахраман казва на Акън, че Яхия иска да си продаде акциите и му казва, че може да го направи акционер, ако му даде пари да ги купи.
Вечерта Наре казва на Елван, че Яхия не е помагал на Акън да я отвлече и Санджар знае, но играят игра, за да разберат, кой е помогнал на Акън.
Елван казва на Наре, че е обвинила Яхия и и ще отиде при Яхия, за да му се извини.

В същият момент Яхия мъртво пиян среща Дуду, която не му разрешава да шофира пиян и му казва, че тя ще го закара в имението. Яхия е изненадан и я пита, дали Гюлсие не ѝ е казала, че са го изгонили от имението и сега живее в дома на Наре. Дуду помага на Яхия да влезе вътре и отива да му направи кафе.

Елван е пред къщата на Наре, за да се извини на Яхия. В същото време камерата ни показва, как пияният Яхия слага глава в скута на Дуду.

Текст от potv.bg

Санджар пристига с Гювен пред имението. Санджар слиза от колата и му казва да го почака. Санджар взема пари от сейфа и ги дава на Гювен, като му напомня, дали е запомнил какво трябва да каже в съда, а след това казва да откарат Гювен в хотела.

Санджар се връща и намира Менекше в стаята си. Тя се опитва да го съблазни, но Санджар ѝ казва, че той е неин мъж само на хартия, а тя за него е само майка на неговото дете и нищо повече!
-А сега си върви!

-Ако Наре беше тук и нея ли така щеше да изгониш?

-Наре, никога нямаше да влезе тук! А, сега си върви!  • Ще успее ли Наре, да спечели делото за настойничество?
  • Ще успее ли планът ѝ да помири Гедиз и Санджар?
  • Ще види ли Елван, Дуду и Яхия?
  • Какво ще направи Менекше след като Санджар я изгони от стаята си?

Предстои да разберем...

Текст от potv.bg
Предстои...

Предстои...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...