Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.73 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Независимо от опитате на Наре, Санджар и Гедиз официално са решили да се разделят и им остава само едно нещо: да подпишат документите. Вижте още какво ще се случи в еп.73 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 26 октомври 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 72 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Менекше разбира нещо ужасно, което разбива сърцето ѝ, но тя трябва да го пази в тайна - само майка ѝ и брат ѝ знаят за трагедията.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 73 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 октомври 2022 по Diema Family .

Наре се опитва да говори с Гедиз и го моли да си простят със Санджар.

Санджар и Гедиз официално са решили да се разделят и им остава само едно нещо: да подпишат документите.

Менекше е на път да бъде разкрита от Санджар и семейството му, но в последния момент ултразвуковият апарат се разваля и задължителните изследвания се отлагат.

Менекше се опитва да скрие загубата на детето си от Санджар колкото се може по-дълго.

Текст от potv.bg

Наре отива при Гедиз, който е в градината. Той е изненадан виждайки Наре и я пита, защо е дошла, а тя му отговаря, че трябва да поговоря.

-Знаеш, че много те обичам, нали? – пита Наре.
-Да, като приятел – отговоря Гедиз.
-Като най-добрият ми приятел – поправя го Наре. -Знаеш ли, колко много съм ти ядосан, Гедиз, но те обичам?!
-И…
-Вие двамата сте също такива. Вие се ядосвате един на друг, но много се обичате – казва Наре.
-След като специалистът е така решил, значи да прегърна Санджар и да се помирим с него – шегува се Гедиз.

Наре казва на Гедиз, че снощи Санджар е разказал за приятелството им. Гедиз я пита, какво и е разказал.

-Разказа ми, че ти си го издърпал от ямата, в която е паднал, заради мен. А теб от каква яма, ще те измъкне, Гедиз?
Текст от potv.bg

Гедиз признава на Наре, че е използвал Санджар, за да причини болка на баща си. На Санджар е имал повече доверие от баща му, а и от Санджар е разбрал, кой е всъщност. Санджар също на никой не е имал доверие, освен на него и никога не си е и помислял, че това доверие ще се разруши.

Наре му отвръща, че двамата със Санджар ще си превържат раните и ще си простят. Гедиз ѝ отговаря, че не заслужава прошката на Санджар, а той не заслужава нея!

Наре казва на Гедиз, че обича Санджар и никой няма право да я осъжда! Дори и да му прости, той няма право да я осъжда, че го е направила, защото това е нейният живот и болка, и той трябва да разбере това!

Гедиз казва на Наре, че тяхната вражда със Санджар няма да приключи, докато един от двамата не си отиде, а не тя.

Картите са раздадени и враждата ще продължи докато един не си тръгне от този живот. Наре му казва, че тя също добре раздава карти, защото да не забравя, че е дъщеря на картоиграч и си тръгва. Излизайки Наре среща Рафика и Мюге и им казва, че ако искат да сдобрят Санджар и Гедиз, да дойдат следобед в имението.

Текст от potv.bg
Санджар е ядосан и казва на Наре, че ако иска да направи нещо, да го
 хване за ръка, а да не обвинява Менекше и Гедиз. Наре му казва, че иска
 да на...
Санджар е ядосан и казва на Наре, че ако иска да направи нещо, да го хване за ръка, а да не обвинява Менекше и Гедиз. Наре му казва, че иска да направи едно нещо и това е да ги сдори с Гедиз.
Наре го заплашва, че ще замине, а Санджар ѝ казва, че ако още един 
път чуе, че иска да замине ще я целуне и така ще я накара да замълчи. 
Наре изгл...
Наре го заплашва, че ще замине, а Санджар ѝ казва, че ако още един път чуе, че иска да замине ще я целуне и така ще я накара да замълчи. Наре изглежда доста изненадана от думите му.

В имението пристига лекар, който да прегледа Менекше. Атике казва, че дъщеря ѝ е в тоалетната и като е готова ще ги повика.

Атике казва на Менекше, а тя притеснена ѝ казва, че сега всички ще разберат. Менекше излиза и казва на лекаря и свекърва си, че докато мъжът ѝ скита с любовницата си, тя не иска да я преглеждат без него.

В този момент пристигат Наре и Санджар. Разбирайки Наре казва на Санджар, че жена му е права и е много страшно, когато няма кой да държи ръката ти. Наре си спомня, колко се е страхувала, когато са ѝ правили ехограф, докато е била бременна и никой не ѝ е държал ръката.Текст от potv.bg
Менекше си мисли, че и този път се е спасила, но е изненадана, 
когато Санджар се появява в стаята ѝ. Менекше с нежелание ляга на 
леглото. Лекарят...
Менекше си мисли, че и този път се е спасила, но е изненадана, когато Санджар се появява в стаята ѝ. Менекше с нежелание ляга на леглото. Лекарят посяга към апарата намазва корема на Менекше, а след това казва, че май апаратът се е повредил
Малко по-късно разбираме, че Неждет е повредил ехографа.
Малко по-късно разбираме, че Неждет е повредил ехографа.

Мюге пита Гедиз какво прави, а той ѝ отговаря, че гледа документите, които адвокатите на Санджар са пратили за подялбата на имуществото.

Гедиз обяснява на сестра си, че сега ги делят, но рано или късно, той ще си върне и другите половинки и ще остави Санджар без нищо. Даже мисли да си върне и имението.
Текст от potv.bg

Кахраман се обажда на Яхия и му казва, че иска да го види. Яхия му отговаря, че ще дойде, но само ако брат му не е там. Яхия се обажда на Санджар и му казва, че Кахраман го вика, а Санджар го предупреждава да бъде много внимателен. Санджар му казва, че и той ще дойде след малко при Кахраман, а Яхия го моли да не го бие толкова силно.

Яхия предлага на Кахраман да купи неговия дял от порта, защото е ядосан на брат си, че не му е повярвал, а е повярвал на враговете им.
Текст от potv.bg

Яхия изпраща съобщение на Санджар, че Гювен е при Кахраман, на който Акън е превел парите, а Кахраман твърди, че Гювен ги е намерил от японските си партньори и още Кахраман още не си е признал, че той е помогнала на Акън, а също така е предложил да купи дела му и е уверен, че Кахраман ще поиска пари от Акън.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...