Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.38 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар се сбива с Акън и попада в полицията в Цюрих. Халисе е добре, но все още изпитва болка, защото най-големият ѝ син все още не ѝ е простил. Вижте още какво ще се случи в еп.38 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 7 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.39 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.39 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар иска Наре да му отговори, защо е ранила Акън, но Мелек се притича на помощ на майка си. Акън е бесен, че Наре го е...

В епизод 37 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре и Гедиз се опитват да разберат къде е Санджар, но никой от тях не подозира, че той е заминал за Швейцария. Въпреки цялата борба на Наре, Санджар е на крачка от истината, която може да го убие.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 38 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 септември 2022 по Diema Family .

Санджар търпеливо изчаква медицинската сестра да разбере какво иска да му даде, като се надява да научи повече за Наре и нейната тайна.

Докато чака, се появява Акън, когото Санджар не очаква.

Наре и Гедиз се притесняват къде може да е Санджар.

Елван е в много лошо състояние, след като съпругът и свекървата ѝ я отхвърлят.

Санджар попада в полицията в Цюрих и се обажда на Гедиз, за да го измъкне от там.

Наре и Гедиз се досещат, че Санджар е в Швейцария.

Халисе е добре, но все още изпитва болка, защото най-големият ѝ син все още не ѝ е простил.

Новият епизод започва с пристигането на Акън в рехабилитационния център. На входа пита мъжа, който преди 8 години се представяше за любовник на Наре, къде може да намери Изабел, а той му отговаря, че е в градината.

Акън се качва по стълбите водещи към градината и вижда Санджар. В същото време идва Изабел, която му носи книгата „Отело“ и му казва, че трябва да помогне и на двамата. Санджар я разлиства и вижда, че има подчертани пасажи, и пита Изабел, дали тя ги е подчертавала, а тя му отговаря, че Наре.

-Аз трябва да вървя – казва Изабел.
-Но ти не ми каза нищо – отвръща Санджар.
-На теб истина не ти трябва. Ти трябва да намериш себе си – казва Изабел и си тръгва.

В същото време Акън се опитва да се види с Изабел, но Санджар го вижда и без Изабел да разбере, го поваля върху капака на една от паркираните коли.

Ядосан Санджар му казва, че не е очаквал да го види отново и го пита какво е направил на Наре, че тя е избягала от Черна гора.

Акън лъже, че тя го е ранила с нож, за да избяга и развали сватбата му. Санджар отвръща, че Наре е нямало как да знае за сватбата, а о Акън му отвръща, да не ѝ вярва. И преди да дойде охраната и да електрошокира Санджар, той казва, че ще пита Наре, дали казва истината, защото, тя е в Мугла.

-Значи, Наре е в Мугла – изненадан е Акън.

Гедиз носи телефона на Наре на поправка и разбера, че му липсва сим картата, и се досеща, кой я е взел.

Гедиз отива в хотела при Гювен, от който разбира, че е казал на Санджар името на клиниката, в която е лежала Наре преди 8 години. Гедиз му казва, че нищо не трябва да казва на Санджар, ако иска да получи пари.

Мелек подрежда импровизирана маса за трима, а Наре ѝ казва, че баща ѝ няма да дойде, защото е заминал някъде, и когато Гедиз донесе телефона ѝ ще му се обадят. Мелек е уверена, че баща ѝ ще дойде, защото това е тяхната първа вечеря в новият им дом. Наре казва на Мелек, че ще почакат 10 мин. и ще започнат да ядат, защото пицата ще изстине. В този момент на входната врата се звъни, Мелек радостна отваря, като мисли, че е баща ѝ.

-Това ти ли си? Мислех, че е татко? Влизай имаме пица – казва Мелек виждайки Каврук.

Каврук влиза и казва на Наре, че цял ден търси Санджар, дали не знае къде е? Наре му отговаря, че и тя го търси цял ден, но не отговаря. След, което го пита как е Халисе? Каврук ѝ отговаря, че е добре, но все още никой не пускат при нея.

Минава половин час, а Мелек казва на Каврук, че може да яде, а тя ще почака още малко баща си. Наре казва, че и тя ще започне, но Мелек я спира. В този момент на вратата се звъни, а Мелек радостна казва на майка си, че този път е баща ѝ и отива да отвори, но отново е разочарована, защото вижда Гедиз.

Гедиз и Наре излизат, за да поговорят. Гедиз казва на Наре, че Санджар е питал Гювен, къде се е родила Мелек?

Наре влиза вътре и пита Мелек, дали е говорила със Санджар за Изабел. Мелек отговаря на майка си, че е казала на баща си, че Изабел е била нейна акушерка.

Наре и Гедиз се досещат, че Санджар е в Швейцария.
-Гедиз, дай ми телефона да се обадя на Изабел – казва Наре, а Гедиз ѝ обяснява, че Санджар е взел сим картата ѝ, за да не може да се свърже с Изабел.

Наре се обажда на Изабел от телефона на Гедиз, а тя я успокоява, че Санджар не знае всичко.

В този момент Санджар звъни от полицията в Швейцария и моли Гедиз да го измъкне от ареста.

Каврук пита какво става, а Наре му казва, че са задържали Санджар в Цюрих. Каврук се шегува, че страната му се е спасила от Санджар, тъй като полицията в Цюрих го е задържала.

Гедиз се обажда на адвоката им и ме казва, че трябва да пътува до Цюрих, защото са задържали Санджар, за да го измъкне.

На сутринта Санджар и адвокатът му пристигат на летището в Бодрум.

Изненадан Санджар вижда, че към него тича Наре. Изправяйки се срещу него, тя започва да го ударя и да му вика, защо е отишъл да разпита Изабел и как е попаднал в полицията?

-Дай ми симкарта! Защо я взе? Аз не мога да разбера, що за човек си ти? – бясна е Наре. Санджар отвръща да не се притеснява, че монахинята нищо не му е казала, а след това я пита, дали наистина е пробола Акън с нож? Наре не знае, какво да отговори, затова му казва, че майка му е получила инфаркт и сега е в болницата.
-Остани си в къщи! Ще се види и никъде не изчезвай! – казва Санджар и притеснен тръгва към болницата.

В същото време в болницата, преместват Халисе от реанимацията. Тя пита, къде е Санджар, а Яхия ѝ казва, че той нали е тук и се ядосва, че отново е пренебрегнат. Халисе си мисли, че Санджар го няма, защото се срамува от това, което е направил.

Халисе пита, дали са идвали хората от селото, а Менекше ѝ отговаря, че не са. Халисе казва, че явно са разбрали за съда и се е случило това, от което най много се е притеснявала. Тя се надига и вижда Елван, която стои до вратата.

-Ти, как посмя да дойдеш тук? – пита я Халисе.
-Мамо, не говори така – казва Зехра.
-Елван, махай се! Ти нямаш работа тук! – заявява Яхия.
-Ти ме изгони от вкъщи, но аз все още съм снаха на Ефеолу и докато свекърва не се оправи, ще бъда тук! – отсича Елван и казва на всички да излязат, за да се погрижи за свекърва си.

Тя взема салфетка и започва да я забърсва, а Халисе я обвинява, че заради нея всички я смятат за престъпница.

-Не, заради мен, а заради вас самата – поправя Елван.
-Менекше, ти ще ме избършеш – заповяда Халисе.
-Дай на мен – казва сопнато Менекше.

Елван почти разплакана напуска стаята, а Зехра тръгва след нея.

Елван започва да плаче, а Зехра я прегръща. Виждайки ги така, Санджар си мисли, че майка му е умряла и нахлува в стаята, а Халисе му казва, да не се притеснява, защото тя все още е жива.

Санджар и Халисе остават насаме. Санджар я пита, кога ще я изпишат, а тя му отговаря, че сигурно утре. Санджар отвръща, че ще каже на Каврук да я заведе вкъщи.

-Синко, прости ли ми? – пита Халисе.
-Аз ще те пусна в къщата, но не знам, дали някога ще ти простя! А сега ще отида да видя Мелек, че не съм я виждал два дни – отговаря Санджар.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.51 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.50 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.49 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.48 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.47 (Diema Family) - какво ще се случи...