Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.36 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар тръгва да търси истината, за да разбере, какво се е случило между Наре и Акън. Вижте още какво ще се случи в еп.36 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 5 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 35 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мелек е щастлив, защото тя и родителите ѝ са намерили къщата на мечтите ѝ.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 36 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 5 септември 2022 по Diema Family .

Халисе посещава Наре и я моли да не подава жалбата срещу нея, а тя обещава да я остави на спокойствие в Мугла.

Наре предлага на Санджар да не повдига обвинение срещу майка му, ако той остави Акън намира.

В съда се явяват двама свидетели, единият от които е Гедиз, но Наре изобщо не очаква втория човек.

Санджар тръгва да търси истината, за да разбере, какво се е случило между Наре и Акън. Текст от potv.bg
„Дъщерята на посланика“, еп.37 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.37 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре и Гедиз се опитват да разберат къде е Санджар, но никой от тях не подозира, че той е заминал за Швейцария. Въпреки цялата борба на...

Прибирайки се вечерта в къщата на Каврук, Мелек, Наре и Санджар са изненадани да видят Халисе, която ги чака.
-Искам да поговоря с дъщерята на посланика – казва Халисе. Всички мълчат и я гледат учудено, а тя добавя: - Просто да поговорим.
-Добре няма, проблем – казва Наре.
Текст от potv.bg

Халисе протяга ръце, за да прегърне Мелек, но тя е хванала майка си и се крие зад гърба ѝ. Санджар е изненадан от реакцията на дъщеря си и пита дъщеря си, какво има?

-Когато, ти беше в затвора, тя искаше да ме вземе и заведе в хотела – отговаря Мелек.

Санджар поглежда майка си, а тя се оправдава, че си е мислела, че когато него го няма, Мелек трябва да е с тях.

-Когато мен ме няма, Мелек трябва да е с майка си, а когато съм тук, тя сама ще реши! – отсича Санджар и взема дъщеря си на ръце.
-Аз съм наблизо -казва Санджар на Наре и ги оставя насаме с майка му.
Текст от potv.bg
Влизайки в къщата Мелек вижда, че Санджар е притеснен и  казва на 
баща си, да не се притеснява, защото, когато него го е нямало, майка ѝ 
вече един...
Влизайки в къщата Мелек вижда, че Санджар е притеснен и казва на баща си, да не се притеснява, защото, когато него го е нямало, майка ѝ вече един път се е разбрала с нея.

Халисе казва на Наре, че е разбрала, че е решила да подаде жалба в съда срещу нея, но я моли да не го прави, защото Санджар ще трябва да свидетелства срещу майка си.

-Г-жа Халисе, аз ще ви съдя, за това, че сте организирали да ме нападнат и не принуждавам синът ви да бъде свидетел – казва Наре.
-Разбира се, че не го принуждаваш, но ти стоиш между нас – заявява Халисе. – Моят син е нещастен! Той е сърдит на майка си и на брат си, а също така е студен с жена си, заради теб, нашето семейство се разпадна. Какво искаш, да вземеш сина ми ли?

Текст от potv.bg

Наре ѝ отговаря, че синът ѝ, въобще не ѝ е нужен!

-Така ли? Защото тогава не си намериш някой друг? – пита Халисе.
-Не ми трябва мъж, аз искам да живея, г-жо Халисе! В тази огромна страна, няма ли да се намери и място за мен?!– отговаря Наре.
-Моля те, не повдигай обвинение срещу мен, аз съм майка, а ти също! Не ме разделяй със сина ми, а аз ще ти позволя да останеш и да живееш спокойно! – казва Халисе.

Наре се доближава до нея и ѝ казва:

-Никоя майка няма да нападне друга майка! Вие не сте майка, г-жо Халисе! Мислите си, че да сте майка, трябва да имате само деца ли? Както си мислите, че тази територия ви принадлежи?! Ще се видим в съда!

Наре влиза в къщата, а Санджар казва на Каврук да откара майка му в хотела и остави Зехра вкъщи, а майката на дъщеря му и Мелик, ще ги заведе в дома им?

Текст от potv.bg
Санджар, Наре и Мелек спират пред новия им дом. Мелек моли баща си 
да влезе вътре с тях, но той отказва, като ѝ казва, че това е техният 
дом, и Ме...
Санджар, Наре и Мелек спират пред новия им дом. Мелек моли баща си да влезе вътре с тях, но той отказва, като ѝ казва, че това е техният дом, и Мелек разплакана влиза в къщата.

Санджар казва лека нощ на Наре, но тя го спира и казва, че знае, че му е трудно, но тя ще прости на майка му, ако той остави намира Акън.

-Кой защитаваш, мен или него? По-добре отиди при дъщеря ни, той не заслужава прошка – отвръща Санджар и тръгна да си ходи, но се връща и добавя: -Дадох пълномощно на адвоката и тай ще направи каквото трябва за теб.
Текст от potv.bg

Действието прескача в деня на делото. Наре обвинява Неждет и Халисе. По делото се явяват два свидетели, единият от които е Гедиз, а другият Елван.

Елван казва пред съда, че свекърва ѝ е признала пред нея, че лично е наела Неждет, за да наеме хора, който да нападнат Наре.

След делото Яхия ядосан пита Елван, какво е направила?! и да отиде да живее, при тези, на които ги е предала, защото той няма да я пусне вкъщи.

Наре казва на Елван, че много съжалява, а Елван ѝ казва, да не го прави, защото както днес тя е казала на Санджар, тя го прави, за да възтържествува справедливостта.

-А къде е Санджар? – пита Наре.
-Той ще бъде на второто заседание, но каза, че ако попиташ, да ти кажа, че той също търси справедливост – отговаря Елван.
-Какво означава това? – пита Наре.
-Вероятно е тръгна след Акън – отговаря Гедиз.
Текст от potv.bg
В същото време разбираме, че Санджар е при Изабел в Швейцария.

За да не може Изабел да се свърже с Наре и да я попита, какво да му каже и какво не, Санджар предвидливо е сменил картите на телефона на Наре.

Ще каже ли Изабел истината на Санджар ще разберем съвсем скоро…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...