Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.34 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар съобщава на майка си, че Наре ще подаде жалба в съда срещу нея, а той ще бъде нейният свидетел. Наре е изправена пред трудно решение. Вижте още какво ще се случи в еп.34 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 1 септември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 33 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре показва на Санджар видео, но истинското остава скрито за Санджар. За щастие, Санджар няма представа за причината за срива на Гедиз и Мюже.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 34 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 септември 2022 по Diema Family .

Санджар съобщава на майка си, че Наре ще подаде жалба в съда срещу нея, а той ще бъде нейният свидетел.

Наре не е убедила Санджар, че няма повече тайни, защото той отива при посланика, който го изнудва, че ще му помогне само ако му даде 1 милион евро.

Наре разбира за изнудването на баща си и отива при Гедиз, за да поиска 1 милион, който да даде на бащи си, за да не може Санджар да разбере истината. Гедиз се съгласява да ѝ помогне, но само ако тя остане да работи на пристанището.

Текст от potv.bg
„Дъщерята на посланика“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.35 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелек е щастлив, защото тя и родителите ѝ са намерили къщата на мечтите ѝ. Вижте още какво ще се случи в еп.35 на турския сериал „Дъщерята...

Яхия вижда майка си в хотела и я пита, какво прави тук, като преди малко я оставил в имението.

-Ти ме остави, но ми затвориха вратата под носа ми – отговаря Халисе.

Яхия я пита, дали е Елван, а Халисе му отговаря, че е тази, която е родила – Зехра.

-Е, тя е сестра на Санджар – отвръща Яхия.
-Ти какво направи, даде ли парите? – пита Халисе, а Яхия отговаря, че ги е предал и хората на Неждет са си променили показанията, че Неждет не ги е наемал.

-Благодаря ти, Яхия, ти си моят най-благодарен син, защото ако само споменат името ми в съда, край с репутацията ми – казва Халисе.

Халисе вижда Гювен на съседната маса и казва на Яхия да го изгони, а Гювен ѝ казва, че не можа да го изгонят, защото Санджар го е настанил тук.

Халисе е изненадана, че синът ѝ е направил това. Гювен ѝ казва, че както вижда и тя живее тук, а Халисе бясна го залива с чашата кафе, която Гювен пие.

Текст от potv.bg

Вечерта Санджар пристига в хотела и бесен отива в стаята на майка си, следван от Елван.

Паралелно с неговото идване, камерата ни показва, че Наре е също в хотела, но в стаята на баща си.

Санджар хваща брат си и го притиска до стената, като го пита, как може да направи това, без да го попита? Халисе му казва да го остави…

-Погледни майка си, тя не е само твоя майка, но и моя! Ти я наказваш като всички останали, а аз я спасявам – заявява Яхия.
-Защо си ми обиден? Спасявайки мама, ти искаш да ме предизвикаш, като се криеш зад нея? – казва Санджар, а Яхия се ядосва, че Санджар го подценява.

-Мислиш, че спасяваш мама, но не помисли ли, че дъщерята на посланика ще иска да бъдат наказани, тези които я нападнаха? – пита Санджар.
-Ти за какво говориш? – пита Яхия.
-Тя ще подаде жалба срещу мама, така каза на батко Санджар – отговаря Елван.

-Как ще подаде жалба срещу бабата на нейната дъщеря? – не е съгласна Халисе.
-Какво, не си ли ти, тази, която поръча да я нападнат? Защо да не подаде жалба срещу теб? – пита ядосан Санджар.

Халисе обяснява на сина си, че не е искала така да става, а Санджар я пита, какво е щяло да стане, ако тя не е избягала? Ами ако са я убили! Той се побърква само при мисълта, през какво е трябвало да премине дъщерята на посланика, при това сама!

Текст от potv.bg
-Нищо не е станало, тя се спаси! Да забравим вече, защо мама трябва да страда? – отвръща Яхия.
-Почакай, почакай Яхия, ние всички ще страдаме! Моята майка посегна на живота на друга майка, а аз ще бъда свидетел против майка си – заявява Санджар.
-Ще станеш свидетел?! – не може да повярва Халисе.

Санджар им казва, че сега си тръгва, защото има друга работа.

Текст от potv.bg

Санджар отива и чука на вратата на Гювен, където е Наре. Чувайки гласа на Санджар, Гювен ѝ казва да се скрие в банята, а Наре го предупреждава да не забравя, че ѝ е обещал, нищо да не му казва.

Санджар пита Гювен, защото Наре се е избягала от Черна гора, а Гювен казва, че Наре е искала да го накаже, защото тя е знаела, че го мрази, затова е довела внучка му при него.

Санджар казва, че чувствата им са взимани и хващай ги го за гушата, пита какво общо има Акън. Гювен му отговаря, че не знае, защото както знае, с Наре не са си много близки.

Гювен му предлага срещу 1 милион да му каже къде е Акън, а Санджар му казва, че ще си получи парите, когато намери Акън и излиза от стаята му.

Наре излиза от банята и казва на баща си, че няма да предаде Акън на Санджар и ще си държи езика зад зъбите. Гювен ѝ казва, че ако ѝ даде пари повече от Санджар, ще си мълчи, защото той е на страната на този, който даде повече пари.

Излизайки от стаята си, Наре изпраща съобщение на Гедиз, че иска да се види с него. Той ѝ отговаря, че може и си е у дома.

Текст от potv.bg

Наре отива в дома на Гедиз, където тя първо вижда Мюге, която още не може да се смири с мисълта, че човекът, който е обичала толкова е години е такъв негодник и обвинява, Наре, защо точно е избрала Акън, а като разбира, какво е казала се опитва да се извини.

Гедиз побеснява и казва, че това не е неговата сестра. Наре казва на Гедиз, че ще ходи да се измие, а след това иска да поговори с него. Пред огледалото тя тренира, как да каже на Гедиз, че ѝ трябва 1 милион, за да спаси Санджар от баща си.

Докато слага сладолед, за да почерпи Наре, Гедиз разбира от майка си, че Неждет ще го освободят от затвора. Гедиз отива при Наре и ѝ казва новината, а тя му казва, че знае, но тя ще подаде жалба срещу Халисе и Неждет.

-Затова ли искаше да поговорим? – пита Гедиз.
-Не, това съм го решила! Аз искам да поговоря с теб на друга тема – казва Наре.
-Добре – отвръща Гедиз.

-Гедиз, може ли да ми дадеш 1 милион евро? – пита направо Наре.
-Явно, вече никой не иска лири – смее се Гедиз.

Наре се извинява, че го е казала с такъв тон, но и е много неудобно. Но трябва да плати на баща си, за да не казва на Санджар, къде е Акън, защото Санджар всичко ще разбере, а Санджар е предложил на баща ѝ 1 милион евро, но тя няма такива пари.

Гедиз ѝ обяснява, че с тези пари нищо няма да направи, защото Санджар няма да остави нещата така, докато не разбере истината.

Наре казва на Гедиз, че ще работи и ще му ги върне, но няма да работи на пристанището, защото имат споразумение със Санджар.

Гедиз ѝ казва, че ще ѝ даде 1 милион евро, но само ако остане да работи на пристанището.
Дали Наре ще се съгласи да работи на пристанището, за да получи парите от Гедиз, ще разберем скоро…
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...