Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.3 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар настоява да се направи ДНК тест, защото не иска да повярва, че Мелек е негова дъщеря. Какво ще направи Санджар когато разбере истината? Гедиз е ужасен от двете задачи, които е написала Наре в тефтера си, че трябва да свърши. Вижте още какво ще се случи в еп.3 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 20 юли 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 2 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре изненадващо пристига на сватбата на Санджар и му съобщава, че Мелек е негова дъщеря. Как ще реагира Санджар, ще се зарадва или в гнева си, ще изгони дъщеря си и любимата жена?!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 3 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 юли 2022 по Diema Family

Гедиз приютява Наре и дъщеря ѝ Мелек в дома си. Той разбира какви две задачи си е поставила да свърши Наре и е ужасен от втората. Гедиз я моли да не изпълнява втората задача, докато не е изпълни първата.

Г-н посланикът разбира какво е направила дъщеря му.

Санджар получава съобщението на Гедиз и на другия ден ядосан веднага отива в дома на приятеля си, за да му потърси сметка, защо е приел жената, която е изгонил.

Санджар настоява да се направи ДНК тест, защото не иска да повярва, че Мелек е негова дъщеря.

Какво ще направи Санджар когато разбере, че Мелек е негова дъщеря? Разберете като стигнете до края на текста!

Текст от potv.bg
„Дъщерята на посланика“, еп.4 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.4 (Diema Family) - какво ще се случи...

Наре оставя Мелек при баща ѝ, който не знае как да се справи със ситуацията, но иска да бъде добър баща. Наре е отчаяна и действа...

Гедиз почуква на врата, на стаята, в която се настани Наре с дъщеря ѝ.

-Исках да попитам, дали спиш, но това е тъп въпрос. Може ли да поговорим на терасата, за да не събудим Мелек? – пита той, а Наре без да отговори тръгва към терасата.

Гедиз вижда, че Наре потръпва от вятъра, който духа и сваля сакато си, като се опитва да я загърне с него. Наре се отръпва като опарена и казва, че няма нужда.

-Добре тогава, в стаята има шал, а и чай ще донеса – предлага той.

-Няма нужда!

-Има, има, аз толкова неща имам да те питам, че не може без чай – казва Гедиз и тръгва да напуска терасата.

-Гедиз, как със Санджар станахте партньори? Как синът на беден селянин е купил това имение? -пита Наре, а той се връща.

-Дълга история, по-дълга от вашата легенда. Ще се умориш – отговоря Гедиз и напуска терасата.

Гедиз влиза в стаята и взема шала, но погледа му е привлечен от тефтера на Наре, който се подава от чантата ѝ. Той посяга към него и като наблюдава Наре, дали е на терасата го отваря, там където е отметката и се изненадва от това, което прочита:

„6 декември – да оставя дъщеря си при баща ѝ; 7 декември – да сложа край на живота си !“

Текст от potv.bg
Гедиз и Наре

Гедиз и Наре

Гедиз излиза на терасата и пита Наре, дали задачата, която не можа да изпълни на 6 декември, ще отмени тази на 7 декември?!
-Ти не можа да предадеш дъщеря си на баща ѝ, нали няма да се самоубиеш? – пита Гедиз като ѝ подава тефтера.

Наре се ядосва, че той се е ровил във вещите ѝ.

-Да оставим сега това. Какво означава това: 6 декември – да оставя дъщеря си при баща ѝ; 7 декември – да сложа край на живота си. Нали не смяташ да се самоубиеш, като дадеш дъщеря си на Санджар? – пита ядосан Гедиз.

-Това не те засяга – отвръща Наре.

-Добре, ако ти разбереш, че аз искам да се самоубия, ще си тръгнеше ли с думите, не ме засяга? – пита той. Наре му отговаря, че е нямало да си тръгне.

Гедиз ѝ отвръща, че не знае какво е направила с тях, тази легенда, която се носи и не знае защо е изчезнала в онази нощ, след като двамата са се събрали, а също така не знае какво е преживяла през всичките тези 9 години, но това, което знае най-добре, че няма нищо, заради, което човек да отнеме живота си.

-Ти знаеш нещо, аз не можах да предаде дъщеря си на баща ѝ, затова се отменя задачата за 7-ми. Но виж, ако кажеш и дума на Санджар, тогава наистина ще се самоубия – отговаря Наре.
Текст от potv.bg
Г-н посланикът

Г-н посланикът

Действието се пренася в Черна гора, където г-н посланикът се прибира в дома си с чувала, който му остави Наре (явно не е погледнал какво има вътре) и отключвайки започва да търси Наре и Мелек, но се изправя пред страшна картина – Акън лежи в локва кръв в средата на хола.

-Наре, Наре – вика той, а след това разбира, че дъщеря му е направила това и изсипва съдържанието на чувала, от който изпадат окървавените ѝ дрехи и обувки, и ножа…

Посланикът се сеща за камерата в стаята и пуска записа.

-Аз убих Акън, сега разберели, защо убих тази гад, но ти никога не ми повярва, защото ти беше по-лесно да вярваш на него. Не е ли така, татко? Сега ще плачеш ли за чуждия си син, татко? А колко пъти плака за мен, татко? Аз умрях в деня, когато ти не ми повярва! Аз с гръм се сгромолясах на земята, когато вие със Санджар ме оставихте сама! Но после се е появи дъщеря ми, която ме върна към живота… Ти татко отне моето детство, но се опитваш да отнемеш и това на Мелек, но аз няма да ти позволя. Аз ще оставя дъщеря си на Санджар, а за това ти ще плачеш татко! Започвай да плачеш, татко, защото всички отиват на мястото, където трябва да бъдат. Ефе и дъщеря му в рая, а Посланикът и дъщерята на посланика в ада! – казва Наре като гледа право в камерата, защото знае, че баща ѝ ще види този запис.
Текст от potv.bg
Мюге, Гедиз и Наре

Мюге, Гедиз и Наре

В предния епизод видяхме, как Санджар реагира, след като получи съобщението на Гедиз и на другия ден ядосан веднага отива в дома на приятеля си, за да му потърси сметка защо е приел жената, която е изгонил от къщата си.

Гедиз го пита, как може да изгони жената, която е довела дъщеря му?! Санджар му казва, че може да се бърка в много неща, които касаят него, но не и в това.

-Отиди и я повикай – нарежда Санджар.

-Тази жена си има име, кой да повикам, Ефе – пита Гедиз.

-Дъщерята на посланика – крещи с цяло гърло Санджар. – Излизай веднага или ще те намеря?!

Ефе спира, защото вижда Наре да слиза по стълбите.

Мюге също се спуска по стълбите и пита брат си и Ефе, какво са се развикали толкова рано?!

-Искам веднага да направим ДНК тест! Или ти ще доведеш момичето или аз ще отида да я взема – казва Санджар на Наре, която не му отговаря.

-Какво стана? Страхуваш ли се от нещо? – пита Санджар.

-Аз не, а ти? – пита го Наре.

-И аз не – отвръща той.

Гидиз и Мюге казвате на Санджар, че това е много деликатна тема и трябва да помисли за момиченцето.

-Майка ѝ не мисли за нея, та аз ли? – отвръща Санджар.

-Аз съм тук, защото мисля за детето си, а Мелек и без това знае, какво я чака. Да го направим и да приключим с това! – отговаря Наре.

-Тя се казва Мелек? – пита изненадан Санджар и все едно замръзва на място си.

Действието се връща години назад и разбираме, че Наре му е обещала, ако някога имат момиченце ще я кръсти Мелек, което на турски означава ангел.

Действието се връща обратно в къщата на Гедиз, където Санджар казва на Наре, че ще ги чака в колата. Наре и Мелек се качват в колата на Санджар, и май той вече се досеща какъв ще бъде резултата от ДНК теста.

Текст от potv.bg
Зехра, Халисе и Елван

Зехра, Халисе и Елван

В имението Халисе е ядосана, че Менекше и Санджар не са имали първа брачна нощ.

-Батко снощи поседя с нас, а след това излезе и все още не се е прибрал – обяснява Зехра на Елван.
-Момиче, какво говориш, къде се е видяло, младоженецът да бяга от първата си брачна нощ? – пита Елван.

-Дойде, никаквицата отново и всичко съсипа. Но, аз съм Халисе и Ефе е длъжен да се върне, а Наре да замине от там от където е дошла! – казва ядосана Халисе.

Елван вижда, че Менекше е все още в булчинската си рокля и я пита, дали е още в нея, защото няма, кой да ѝ я свали? Менкше се преструва, че плаче и се връща в стаята си.

Халисе се качва при снаха си и ѝ казва да вдигне главата си високо, защото не тя е дошла с незаконно дете на сватбата.

-Чуй ме внимателно, ти си жена на Ефеоглу и главата ти трябва да е вдигната високо, а гласът ти да звучи високо. Ти не трябва да позволяваш на хората от имението и района да ти се подиграват – казва Халисе, като вади от гардероба ѝ дреха. – Облечи това и слез долу! Покажи на всички, коя е жената на Санджар!

Халисе ѝ казва, че и тя е дошла по същия начин, като нея в това имение, което е било собственост на дядото на Рафика, но виж я сега?!,Сега тя е господарката на имението. Затова е търсила жена за Санджар, някоя като нея и сега тя трябва да забрави, чия дъщеря и да следва нейните съвети и докато тя е жива, никой друг няма да бъде в прегръдките на сина ѝ. Радостна Менекше целува ръце на свекърва си.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в болницата, където вземат кръв на Мелек и Санджар за ДНК теста. Санджар урежда да ги направят по-бързо.

Наре и Мелек влизат в кафето на болницата, за да си купят нещо за закуска. Сандажр ги вижда и дърпа Наре и ѝ казва да вървят, защото не виждали, че всички обсъждат.

-Дай си телефона, ще ти изпратя съобщение, когато са готови резултатите – казва Ефе.

-Нямам телефона – отговаря тя.

-Тогава къде ще отседнете – пита той.

-Не знам.

-Мамо да отидем в онази къщичка, където сте се срещали и снощи бяхме – предлага Мелек

-Добре почакайте ме там. Вземи моята кола – казва Санджар и ѝ подава ключовете.

-Не е необходимо, ще ходя да взема моята – отказва Наре и след като взема закуските, излиза от болницата с Мелек, но се връща и му казва, че след като се страхува от сплетни да сложи пръстена си на правилната ръка, защото вече е женен човек. Ядосан Санджар премества пръстена си и я пита, дали това е всичко?!

Докато чака резултатите от ДНК теста Санджар не може да си намери място!

Когато отваря плика с резултатната, той доволен с усмивка разбира, че Наре не го е излагала.

Текст от potv.bg

Ефе пристига при къщата в маслиновата горичка и намира Наре да седи с дъщеря му под дървото пред нея.

Той ѝ подава плика с резултатите.

-На мен не са ми нужни! Ти видя ли ги? – пита Наре.

Санджар прибира плика в джоба си и посяга да погали Мелек, но тя бяга от него.

-8 години съм бил далече от дъщеря си! 8 години си я крила от мен. Защо сега? Защо точно в деня, когато бях решил, че съм взел правилното решение? Защо в деня на сватбата ми? Защо? – задава ядосан въпроси Санджар.

Наре си спомня отново преживяния ужас, как Акън ѝ е казал, че ще бъде само негова жена и отново ли иска да направи пак същото като предния път, когато е избяга при онзи Санджар, но той я открил… Наре посяга към ножа и го ударя с него, като му казва, че този път няма да му позволи.

-Защото от днес трябва ти да се грижиш за дъщеря ни – отговаря Наре на Санджар.

-Какво говориш? – пита той.

-Аз повече няма да мога да се грижа за нея!

-Боже, как мога да забравя, че ти си такава, сега дъщеря си ли оставяш по средата на пътя?

-Точно така – отговаря Наре, което видимо изненадва Санджар.

-Малката, твоята съдба явно прилича на тази на баща ти, но ти не се страхувай с времето ще свикнеш! – казва Санджар на Мелек и се опитва да я качи в колата си.

Наре го спира и му казва, че тя ще докара Мелек в имението.

Текст от potv.bg

Действието прескача пред имението на Санджар, където Наре му казва, че иска да я остави 5 минути с дъщеря им.

Но той я хваща за ръка и я води по-далече от Мелек и я пита, какво е разказала на дъщеря им за тях. Наре му отговаря за това, че някога те много са се обичали, а след това любовта им свършила и те се разделили.

-Само това? Не си ли ѝ казала нещо за мен?

-Да казах ѝ, че баща ѝ ще я обича много силно, защото нейният баща я обича повече от всичко на земята. Казала съм ѝ, че тя винаги може да ти има доверие и че ти никого няма да я оставиш. Не се притеснявай, Санджар Ефе, аз не съм ѝ казала истината, а само това как аз исках да изглежда тя.

Наре се сбогува с дъщеря си, а Мелек и обещава, че ще бъде като нея и никога няма да се предава, защото тя е дъщеря на майка си!

Какво следва сега, ще се самоубиели Наре след като остави дъщеря си при баща ѝ?

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...