Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.28 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре разбира от Каврук, че Санджар ще лети за Барселона, за да ги търси. Притеснена тя се обажда на Гедиз и го моли да спре Санджар, а Гедиз си мисли, че е излетял, дори и не може да предположи, колко близо е Сатджар. Вижте още какво ще се случи в еп.28 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 24 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 27 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар разбира, че Наре и дъщеря му са в Барселона, но той не знае, че това е план на Наре, за да се отърве от Акън,а тя и Мелек никъде не са заминавали.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 28 на сериала „Дъщерята на посланика“ , който може да гледате от 22:00 часа на 23 август 2022 по Diema Family

Халисе тъкмо да разкрие пред работниците какво са направили Рефика и семейството ѝ, пристига Рафика и я заплаша, че ако каже, тя ще разкаже за Неждет.

Мюге е твърдо решен да помогне на Акън, дотолкова, че дори да влезе взлом в къщата на лелята на Дуду, за да вземе парите , които оставиха с Наре, Акън я разубеждава, но той продължава да я мами.

Санджар и Гювен са на летището, където Санджар си спомня важна подробност и разбира, че Наре и Мелек няма как да са заминали.

Каврук казва на Наре, че Санджар ще лети за Барселона, за да ги търси. Притеснена Наре се обажда на Гедиз и го моли да спре Санджар.

Гедиз пристига при Наре, като си мисли, че Санджар е излетял, а всъщност не знае, че Санджар е на една ръка разстояние от тях.

Гедиз казва на Наре, че няма защо да се притеснява, защото полицията издирва Акън.

Текст от potv.bg
„Дъщерята на посланика“, еп.29 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.29 (Diema Family) - какво ще се случи...

Гедиз научава нещо за Мюге, което го вбесява и напада Санджар. Вижте още какво ще се случи в еп.29 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който...

Халисе тъкмо да разкрие пред работниците, какво са направили Рефика и семейството ѝ на семейство Ефеолу, пристига самата Рафика, която я прекъсва и казва, че двете семейства са били винаги заедно и в хубавите и лоши дни, а тихо казва на Халисе, че ако разкаже за наследството, то тя ще разкаже за Неждет.

Пристига майката на Менкше и пред хората я пита, защо сина ѝ е в затвора, а и точно в този момент пристига Санджар.

-Какво прави, тази жена тук? – пита Санджар. Халисе не знае, къде да погледне, като си мисли, че той говори за нея.
-Какво правиш тук? Синът ти е в затвора, защото е нападнал майката на дъщеря ми! Аз няма да те изгоня, само заради Менекше. Ако искаш да останеш си мълчи, а ако искаш да говориш си тръгвай! – казва Санджар.

Майката на Менекше си тръгва, а Санджар се извинява на хората, които са се събрали на масите пред имението.

Халисе отива до сина си и му благодари, а той ѝ казва, че веднага ще си тръгне от тук, когато хората си отидат, а шофьорът им ще я откара в хотела.

Текст от potv.bg

Мюге и Акън пристигат пред къщата, в която Мюге и Нари скриха парите. Мюге му казва да не слиза, а ако някой попита ще му кажат, че ѝ е шофьор. Наре отива до къщата и разбира, че никой няма. Тя се връща и казва на Акън, че Дуду и леля ѝ още не са се върнали, но той не трябва да се вълнува, защото тя ще реши въпроса. Наре взема един камък и тъкмо да разбие прозореца, Акън я спира, като я разубеждава да не го прави, защото не трябва да краде, заради него.

-Наре, ние сме добри хора и дори да ни клеветят и създават проблеми, ние не трябва да правим същото с другите, а същото така и да крадем – казва Акън.
-Какво ще правим тогава? – пита Мюге.

Акън ѝ отговаря, че ще я закара вкъщи, а тя ще поговори и убеди Гедиз, че иска сама да управлява парите си и когато ги получи, тогава ще направят фалшивия паспорт.

Текст от potv.bg

Прибирайки се вкъщи Мюге казва на Гедиз, че много иска да си купи кола, а той ѝ отговаря, че утре ще ѝ преведе пари. Мюге е много щастлива.

Рафика се връща и казва на дъщеря си и сина си, че трябва да отидат и да приберат парите от сейфа, които Наре и Мюге скриха.

Но не знаят, че Акън и мъжът, който му обеща, че ще му направи паспорт са вече пред къщата на лелята на Дуду, за да откраднат парите.

Дуду и леля ѝ се прибират, а точно в този момент пристигат Гедиз и Мюге, за да вземат парите, но когато отварят сандъка, разбират, че някой ги е откраднал. Дуду открива бележа оставена от крадеца и я дава на Гедиз.

Текст от potv.bg

Вечерта Санджар ядосан на Наре, че е отвела дъщеря му далече, запалва всички, нейни писма, но Каврук идва навреме и го спира.

-Какво правиш?
-На какво ти прилича?
-Ти се опитваш да изгориш болката си, но целият изгаряш – отвръща Каврук.
-Ако горя, ще изгоря и нея.
-По добре не изгаряй никой, а се опитай да я намериш – предлага Каврук. Санджар му отговаря, че ще я намери, защото утре заминава и ще я намери и забере дъщеря си.
-Къде ще летиш? Ти знаеш ли, къде е бягащата птица? – пита Каврук. Санджар му отговаря, че е в Барселона.
-Как ще вземеш Мелек, като настойник все още е дядо ѝ – пита Каврук, а Санджар му отговаря, че го е затворил и ще вземе и него и го пита, дали сега ще му позволи да се избави от писмата .
-Да, запали каквото искаш – казва Каврук, като тичешком си тръгва. Санджар не запалва писмата, а ги слага в чантата, в която събира багажа си за пътуването.
Текст от potv.bg

Менекше се опитва да спре Санджар да не заминава, като му казва, че и тя е преминала през това.

-Менекше, не бъркай твоята любов с моята, защото ще скрешиш – казва Санджар и напуска имението.

В този момент пристигат Гедиз и Мюге. Санджар ги пита, какво е станало?

-Сутринта се притесняваше, дали Наре има пари, но не трябва да се притесняваш – казва Гедиз, като дава бележката на Санджар и му казва, че Наре е заминала с палите от сейфа от пристанището., като му подава и писмото, за да сравни почерка, а Санджар му отговаря, че помни почерка ѝ.

Гедиз пита Санджар, къде е тръгнал, а той му отговаря, че ще лети за Барселона.

Халисе излиза точно когато Санджар казва на Гедиз, че заминава за Барселона, разбирайки това, тя казва на шофьора, че е свободен, защото тя ще си остане вкъщи.

Гедиз казва на шофьора да откара Мюге, защото той също заминава за Барселона и тръгва със своята кола след Санджар.

Текст от potv.bg

Късно вечерта Каврук отива при Наре и ѝ съобщава, че Санджар ще лети за Барселона. Наре е изненадана…

В същото време Санджар е на летището с Гювент, но се досеща, че Наре и Мелек нямат паспорти и никъде не са заминали.

Наре се обажда на Гедиз и му обяснява, че е направила всичко това, за да може Акън да тръгне след нея в Барселона. Гедиз чува гласа на Каврук и пита Наре, къде е тя, а тя му отговаря, че в дома на дядото на Каврук, а Гедиз ѝ отговоря, че веднага ще дойде. Виждаме, че Санджар не е заминал и виждайки Гедиз, тръгва след него.

Текст от potv.bg

Гедиз виждайки Наре ѝ казва, че не знае какво да направи, дали да я прегърне или удуши?

Наре му предлага да поговорят. Тя го пита, дали е говорил със Санджар, а Гедиз ѝ отговаря, че телефонът му е изключен. Каврук казва, че ще отиде да се разтъпче и срещу себе си вижда Санджар, който му прави знак да си мълчи.

Гедиз пита Наре защо е взела парите от сейфа, които спаси. Наре е изненада, но се досеща, че Мюге от любов към Акън може да го е направила и казва, че тя ги е взела, но не е знаела, че толкова бързо ще разберат.

Наре казва на Гедиз, че е искала Акън да си мисли, че тя е в Барсилона, защото той е заплаха за любимите ѝ хора.

Наре моли отново Гедиз да се обади на Санджар, който трябва да е кацнал в Истанбул и да си е включил телефона, защото не иска той да се вижда с Акън.

Гедиз признава на Наре, че Акън е издирван от полицията, защото Санджар е подправил всички документи преди 8 години и всички доказателства да сочат, че Акън е открадвал онези 9 милиона.

-Тогава защо Санджар не ми повярва преди 8 години?
-Той каза, че не, че не ѝ вярвам, а ме вбесява това, когато имената им с Акън стоят едно до друго. Ако повярвах, то нито той, нито аз щяхме да сме живи – цитира Гедиз думите на Санджар.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...