Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.20 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гедиз и Санджар са освободени от полицията. Двамата откриват мъжете, които нападнаха Наре. Вижте още какво ще се случи в еп.20 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 12 август 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

„Дъщерята на посланика“, еп.21 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Дъщерята на посланика“, еп.21 (Diema Family) - какво ще се случи...

Санджар и Гедиз откриват кой стои зад нападението на Наре. Всички са изненадани, когато разбират, че Санджар и Гедиз ще влязат в затвора, при това за...

В епизод 19 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Наре е в тежко състояние, не само физически, но и психически. В полицията Санджар и Гедиз са разделени и разпитвани от различни полицай, които се опитват да ги провокират. Халисе разбира, че мъжете, които са нападнали Наре, са нейните хората.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 20 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 август 2022 по Diema Family

Халисе е ядосана и припомня на Неждет, че е искала само да изплашат Наре, а не пребият и припомня, че никой не бива да докосва майката на внучката ѝ.

Гедиз посещава Гювен и му съобщава фактите, след което го заплашва и разкрива, че знае за Акън.

Санджар също е освободен от затвора и заедно с Гедиз търсят хората, които са нападнали Наре.

Санджар изпраща снимка на мъжете, а Наре потвърждава, че това са хората, които са я нападнали.

Текст от potv.bg

След като си взе вана Наре моли Мюге да се обади на Зехра, за да се чуе с Мелек.

-Мамо, татко пуснаха ли го? – пита радостна Мелек чувайки гласа на майка си.
-За сега не, миличка – отговаря майка ѝ.

Мелек отвръща, че Каврук ѝ е обещал, че ще пуснат баща ѝ, а Наре ѝ обяснява, че това е така, но дядо ѝ е малко усложнил живата на баща ѝ. Мелек успокоява майка си, като ѝ казва, че баща ѝ ще победи дядо ѝ.

Наре ѝ обещава, че след като пуснат баща ѝ, ще дойдат да я вземат. Наре моли Зехра да не слага Мелек да спи на леглото, а на матрака, както те в детството. Зехра не разбира защо, но се съгласява.

Текст от potv.bg

Сутринта Яхия отива да види Санджар в полицията и му съобщава, че са им взели имението. Санджар го пита, къде е завел семейството, а Яхия му отговаря, че в дома на Гедиз, защото той се води на Рафика и полицията не може да го вземе. Санджар се ядосва и пита брат си, защо не са отишли на хотела, защото сега е длъжник на Гедиз. Яхия му обяснява, че и хотелите им са взели, а да отидат в чуждите е лошо за репутацията им. Яхия разказва на брат си, как Наре е взела всички пари от сейфа на пристанището, преди да дойде полицията.

-Това е дъщерята на посланика – казва Гедиз, който влезе с адвоката и и чу края на разказа на Яхия.

Адвоката им казва, че докато не приключи делото, двамата няма да излязат на свобода, защото може да унищожат някое доказателство. Санджар заповядва на адвоката незабавно да го измъкне от тук, защото има по-важна работа, трябва да разбере, кой е нападнал майката на дъщеря му.

Гедиз и Санджар отново се карат, заради Наре. Санджар признава на Гедиз, че въпреки, че преди 8 години той не е повярвал на дъщерята на посланика, той е продължил и продължава да я обича и това е неговото наказание.

Текст от potv.bg

Действието се премества в къщата на Гедиз, където Халисе тихо без никой да я види влиза в стаята на Наре, която спи. Халисе вижда колко зле изглежда и излиза от стаята. Тя взема телефона си и се обажда на Неждет и го пита, къде, а той отговаря, че е при градината, както са се разбрали.

Халисе излиза, а виждайки я, Неждет иска да ѝ целуне ръка, но тя му ударя шамар и му припомня, какво му е казала, че ако някой докосне Наре ще му отреже ръката, защото е майка на внучката ѝ и не трябва да пострада.

-Аз ти казах, само да я изплашиш, а ти как си позволил да пребият така майката на внучката ми. Трябва всичко да оправиш, защото ако Санджар разбере, че съм била аз, ще те унищожа! – бясна е Халисе.
Текст от potv.bg

Действието прескача в къщата на Акън, където се е настанил Гювен и влиза Гедиз. Сънен посланикът го пита, кой е той, а Гедиз му казва, че днес много му е провървяло, защото на негово място е можел да дойде Санджар, а той е Гедиз. Г

ювен го пита, какво иска от него? Гедиз му отговаря, че иска да го пита същото, какво прави тук и от какво има нужда, и дали той е свързан с хората, които са нападнали Наре. Чувайки това Гювен притеснен пита, дали Наре е добре? Гедиз му казва да не се преструва на загрижен баща, защото знае как преди години е предел дъщеря си, дори я е накарал да живее с насилника си, след което Гедиз го заплашва и разкрива, че знае за Акън и му казва, че ако той му позвъни да му предаде, че Гедиз го очаква.

Текст от potv.bg

Гедиз вижда Акън да слиза от такси, но тъй като не го познава се обажда на Санджар да го пита дали това е той, но Акън го заблуждава като влиза в съседната къща и Гедиз казва на Санджар, че се е заблудил, защото явно това е съсед.

Санджар казва на Гедиз, че е пред хотела.

Виждайки, че Гедиз си тръгна, Акън излиза от съседния дом и влиза в своя.

Текст от potv.bg

Действието се премества пред хотела на Санджар. Санджар е отвън до колата на Наре. Той гледа към камерите, охраната на хотела казва, че не може да го пусне вътре, но той може да вземе записите в знак на благодарност, че му е помагал през годините. Санджар му казва, че го чака в колата си, където чете показанията, който Наре е дала в полицията. В колата при него се качва Гедиз и го пита колко пъти ще го чете? Охраната се връща и казва, че записите са взети от полицията.

Санджар пита Гедиз, кой може да се опита да стори това на Наре.

-Списъкът е дълъг, като започнем от посланика, леля Халисе, Менекше та стигнем до онзи глупак Неджат – изброява Гедиз.

Санджар му казва да започнат от последния и тръгват към кафето, където трябва да е Неджет.

Текст от potv.bg

Яхия се връща в къщата на Гедиз и съобщава на майка си и останалите, че Санджар и Гедиз са ги освободили, но те няма да дойдат тук, защото са отишли да намерят, тези които са нападнали дъщерята на посланика и съчувства на тези, който са нападнали дъщерята на посланика, защото Гедиз и Санджар са бесни.

Санджар и Гедиз отиват в кафето, където виждат тримата, който нападнаха на Наре, а един от тях е с превързана ръка. Санджар ги снима и изпраща снимката на Мюге, за да каже Наре, дали това са мъжете, които са я нападнали. Наре поглежда снимката и връща отговор „Да“.

Какво ще направи Санджар с насилниците на Наре ще разберем съвсем скоро.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...