Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.173 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Съдът освобождава Санджар и той се включва в издирването на Мави и Мелек. Вижте още какво ще се случи в еп.173 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 15 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 172 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар влиза в затвора заради Седат. Мави изчезва като взима със себе си Мелек....


НА КРАТКО какво се случва в епизод 173 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 15 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.


Съдът освобождава Санджар и той се включва в издирването на Мави и Мелек.

Гювен успява да подслушва Санджар с помощта на Дуду.

Елван и Яхия прекарват все повече време заедно в грижите за малкия Гедиз.

Зехра започва да се съмнява в чувствата си към Каврук.


Текст от potv.bg

Халисе казва на Каврук и Зехра, че се е надявала, че са открили Мелек. Каврук моли Халисе да не се разстройва и ѝ дава дума да намери Мелек.

-Синко, аз не те упреквам, знам как упорито търсиш внучка ми от първия ден! Ти, дори замени Санджар!
-Не се притеснявайте, мамо, Санджар скоро ще го пуснат!
-Надявам се! Отивам да си лягам, че краката ми не ме държат!

Каврук се обръща към Зехра и ѝ казва, че и тя трябва да си ляга, защото изглежда много уморена. Тя му отговаря, че все още не иска да спи, но ако той иска може да отиде да си ляга!

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Елван, където Яхия ѝ помага да внесе количката със заспалия Гедиз. Яхия тръгва да си ходи, когато телефонът на Елван звъни, а тя от притеснение звукът да не събуди детето за малко да изпусне телефона си, но Яхия го хваща и изключва звука, но вижда, че се обажда Бора. Той ѝ връща телефона и бързо си тръгва или по-скоро стои пред врата, за да разбере, дали Елван ще отговори на Баристан, но тя не го прави. Щастлив Яхия си тръгва.

Текст от potv.bg

Действието се пренася пред офиса в маслиновата градина, където пристига Дуду, за да постави подслушвателните устройства дадени ѝ от Гювен. Охраната я спира и я пита, защо е дошла, а тя му обяснява, че е дошла за един документ, който трябва утре за делото на Санджар.

Текст от potv.bg

Действието прескача на следващият ден. Халисе отива при Гювен, за да го пита, дали знае къде са Мелек и Мави. Гювен ѝ отговаря, че човекът, който знае къде е Мелек, това е синът ѝ Санджар.

Текст от potv.bg

В същото време в съд се гледа делото на Санджар и той е освободен.

Санджар излизайки от залата казва на Яхия да му даде ключовете за колата и да каже на майка му, че ще се прибере за вечеря.

-Надявам се, че Ефе знае какво прави, иначе бедите няма да ни се разминат! – отбелязва Каврук.
-Аз до последно се надявах, че брат ми си играе неговата игра и крие някъде Мелек и Мави, но не, брат ми е толкова тъжен! Ах, бедният мой брат, постоянно не му върви в любовта! – казва Яхия.
Текст от potv.bg

В същото време хората на Гювен следят Санджар и му докладват, че Санджар сам е напуснал съда без да вземе брат си или Каврук. Гювен им казва, да не изпускат Санджар от поглед, защото той със сигурност е тръгнал да се срещне с Мави.

Санджар заблуждава хората на Гювен и след това отива в къщата край морето, където живееха с Мави и Мелек. Освен спомени в къщата няма никой.

Текст от potv.bg

Санджар се среща с някой. Виждаме, че е жена с черна коса…

-Ти каза, че е спешно! Говори! – казва Санджар.
Текст от potv.bg

Действието прескача Санджар отива в офиса в маслиновата градина и се кара на Фарук, че са минали 5 месеца, а те не са открили, къде е дъщеря му. Фарук се оправдава, че навсякъде са търсили, но се са открили жена му.

-За каква жена говориш?! Мави ми е бивша жена, като се върна, веднага ще се разведа с нея! – заявява Санджар, а камерата ни показва как Гювен слуша разговора им. Санджар се държи така, все едно знае, че в помещението има подслушвателни устройства, защото казва, че са изпратили човек при Гювен, който да им съобщава информация.
Текст от potv.bg

Гювен дава задача на Дуду да разбере, кои хора са наели на работа последните 5 месеца и да ги уволни.

Вечерта Санджар се връща в имението. Всички са радостни, че той се е върнал.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...