Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.169 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мави иска да даде нов шанс на взаимоотношенията си с Халисе и я кани на вечеря. Санджар не разбира поведението на майка си, която в един момент говори лоши неща за Мави, а в следващия иска да се преместят имението. Вижте още какво ще се случи в еп.169 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 9 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 168 на турския сериал „Дъщерята на посланика" Мави променя мнението си за нероденото си бебе. Санджар и Мави съобщават на Мелек добрата новина, че ще има братче.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 169 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 9 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мави иска да даде нов шанс на взаимоотношенията си с Халисе и я кани на вечеря.

Санджар не разбира поведението на майка си, която в един момент говори лоши неща за Мави, а в следващия иска да се преместят имението.

Елван взема решение, дали да осинови бебето Гедиз.

Санджар и Мави подаряват на Мелек дневник. Тя ги пита, какво да пише в него, а Мави отговаря, че каквото поиска, като дава пример, че може да записва всичко, което се случва преди раждането на братчето си или неща, който не може да каже на нея или баща ѝ.

-На теб мога всичко да кажа, Мави!
-А, на мен?
-Татко, ти не се обиждай, но ти не разбираш какво чувстват момичетата! И моля те, недей да ревнуваш!

Действието се пренася на пазара, където Халисе купува някаква билкова смес.

-Бъдете много внимателни с това, г-жо Халисе, не позволявайте никой да пипа тази смес! Особено бременни! – казва продавача.
-Не се притеснявайте, това е само за мен! – отговаря Халисе.

Действието се връща в дома на Мави и Санджар. Мави вижда, че Санджар и Мелек се занимават в двора и Мави се обажда на Халисе от телефона на Санджар. Когато Халисе разбира, че е Мави, притеснена пита, дали нещо не се е случило със Санджар или Мелек. Мави я успокоява като казва, че иска да я покани на вечеря. Халисе пита, защо, а Мави отговаря, че тя е подарила живот на човека, който много обича и се случва всичко в семейството може да има караници, разногласия, но някой връзки не могат да бъдат прекъснати, а тя знае това по-добре от нея.

-Но, аз не ви допадам, г-жо Мави! Вие ме унижавате и критикувате!
-Аз никога не съм искала, вие да се чувствате така, заради мен! Аз си мислех, че вие не ме харесвате! Г-жо Халисе, ние не се познаваме и това не е разговор за по телефона, елате на вечеря и ще поговорим.

Халисе се съгласява, а камерата ни показва, като сама си говори, че у нея се е появил шанс да осъществи своя план, като гледа плика с билковата смес. Неждет, който шофира пита Халисе, дали говори на него, а тя му отговаря, че нищо не е казала.

Действието прескача във вечерта. Санджар пита Мави и Мелек дали гости ще им идват, а Мелек отговаря, че баба ѝ ще дойде на вечеря. Санджар изненадан пита Мави, защо майка му ще идва на вечеря и не му се е обадила.

-Не тя, а аз ѝ се обадих от твоя телефон! – признава Мави.
-Защо? – не разбира Санджар.
-Защото тя ще бъде баба на нашето дете! Да ние не се разбираме, но аз искам да ѝ дам още един шанс! Аз не искам да се карате и сърдите!

Пристига Халисе, която казва, че много трудно е открила къщата им, защото шофьорът ѝ я е оставил не там, където е трябвало, а Санджар ѝ казва, че е можел сам да дойде да я вземе.

Мелек е много радостна, че баба ѝ е дошла, а Халисе ѝ носи разни играчки и казва, че ако Мелек поиска, може да ѝ подари цял Бодрум.

Халисе подарява подарък и на Мави, а тя го отваря и казва, че много ѝ харесва и благодари на свекърва си. А също така Халисе ѝ подарява чай. Мави казва, че баба ѝ също е варила такъв чай.

Халисе харесва всичко, което е приготвила за вечеря Мави. Мелек е нетърпелива и пита Мави, дали може да каже на баба си.

-Какво там си шепнете? – пита Халисе.
-Бабо, ще имам братче! Аз ще му бъда кака, а ти баба! – отговаря радостна Мелек.

Халисе се преструва, че го чува за първи път и казва, че това е много хубава новина и ги поздравява. Тя казва, че ще поръча да направят различни сладости и раздаде , за да им съобщят хубавата новина.

Мави предлага да изчакат поне да минат 2-3 месеца, защото се притеснява.

-Да, ти си права, в такава късна възраст! – отбелязва Халисе.
-Да, вие сте прави, аз не съм първа младост! – съгласява се със свекърва си Мави.
-Мави, ние ще се опитаме да те предпазим! Хайде събирайте се и идвайте при мен в имението, ние с Гюлсие, ще ти помагаме да не се товариш с домакинска работа, а и ще се опознаем по-добре! – предлага Халисе.
-Ако се събере цялото семейство, аз не съм против! – казва Санджар.
-За младоженците, не съм уверена… Е, ще дойдете ли? – пита Халисе.
-Ще го обсъдим с Мави! – отговаря Санджар.
-Хайде да отидем, много ми липсват Гедже и Гюлсие – казва Мелек.

Санджар отговаря, че ще поговорят по-късно и ще решат.

Действието се пренася в дома на Елван, която гледа снимка на бебето Гедиз и плачейки се чуди какво да прави. В този момент се обажда Яхия, който казва, че иска да чуе как е, защото днес е изглеждала много тъжна. Елван му отговаря, че всичко с нея наред, освен, че я боли глава. Яхия пита, дали утре да мине да я вземе, а тя отговаря, че няма нужда.

Действието се пренася отново в дома на Санджар и Мави. Двамата седят в гостната и си говорят. Санджар казва, че тази вечер с удивление ги е наблюдавал с майка му и се чуди, защо са се карали и сърдили. Мави отговаря, че тя не е била уверена, че майка му ще дойде, но явно той и Мелек много ѝ липсват.

-Санджар, след като майка ти направи крачка, ние също трябва да направим!
-Да се преместим в имението ли?
-Да, може не завинаги, а временно!
-Зехра и Каврук, също може да се върнат!
-Ти си права! Така мама може след време да приеме и Каврук!

Сутринта Санджар отива при майка си в имението и казва, че ще бъде откровен с нея и я пита, какво иска.

-Аз искам, вие да бъдете щастливи? Що за въпрос ми задаваш?
-Прости ми, мамо, но ми е трудно да ти повярвам! Ти дойде и му каза, че Мави е бременна и не е достойна за нашето семейство, а след това, искаш да я опознаеш, да дойдем в имението. Мамо, след като не харесваш Мави, защо е всичко това?!
-Защото тя се е решила да роди и мисля, че Мави добре ти влияе!
-Добре, да допуснем, че ще дойдем в имението, а Каврек и Зехра ще приемеш ли в имението?
-Зехра е мой дъщеря и въпреки че се ожени против волята ми, винаги ще има място в имението, а Каврук, той ме предаде!
-Те просто се влюбиха и дойде и поиска ръката на сестра ми, за какво предателство говориш?
-Зехра е моята единствена дъщеря и не искам с никой да я деля! Ти не ме притискай, дай ми време!
-Добре, ще ти дам време!

Действието се пренася в кантората на адвоката, където Яхия с жената от социални грижи и бебето Гедиз, чакат Елван да дойде и да подпише документите.

Адвокатът пита Яхия, дали е говорил с Елван и дали ще дойде.

-Тя не е прочела съобщението ми, но може и да пътува насам, затова да не го е прочела. Но, Елван, която познавам, непременно ще дойде! - отговаря Яхия, като на себе си казва, че не е уверен, че добре я познава.

Яхия пита жената от соц. служба, ако Елван не осинови детето, дали друго семейство може да го осинови. Жената му отговаря, че ако иска той да го осинови, процедурата е много дълга.

Яхия отново изпраща съобщение на Елван, като ѝ пише, че жената ще си тръгне след 30 минути.

Минава половин час и жената казва, че достатъчно е чакала и е време да си ходят с бебето. Жената отваря вратата и се сблъсква с Елван.

Яхия казва на Елван, че е взела правилно решение.

Елван го пита, дали е казал на някой, а Яхия ѝ отговаря, че не.

Елван казва да не казва на никой, защото не е сигурна, че иска да остане тук.

Елван подписва документите за получаването на родителските права на бебето.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...