Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.167 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След дълъг разговор Мави и Санджар вземат решение да нямат общо дете, а Санджар с нежелание подписва документа за аборт. Вижте още какво ще се случи в еп.167 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 7 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 166 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Халисе намира теста за бременност на Мави и го занася на Санджар. Санджар е шокиран, когато вижда резултата от теста. Мави тайно отива на гинеколог.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 167 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 на 7 март 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

След дълъг разговор Мави и Санджар вземат решение да нямат общо дете, но оттогава навсякъде около тях говорят за бебета.

Дуду, с помощта на г-жа Халисе, започва работа при Гювен.

Планът на Седат и Гювен се осъществява! Актьорът, който наеха да се представи за бащата на Мави си урежда среща с нея.

Мави се прибира вкъщи и сяда замислена на дивана в гостната. Санджар идва и сяда до нея като казва, че тази вечер си е мислел за деца, като се е притеснявал, че това може да я нарани, но като гледа на нея ѝ е все едно, че може да му разбие сърцето.

-За какво говориш, Санджар?
-Защо не ми каза, че си бременна?
-Как разбра?
-Истина ли е?
-Ти си бременна с моето дете и нищо не ми каза, и реши да направиш аборт? Аз имах право да зная, защото това е и мое дете!
-Аз щях да ти кажа, а при лекаря отидох, за да се уверя, а не да правя аборт!
-Ти, бременна ли си?
-Да, но срокът е много малък, седем седмици, още не е бебе!
-Да, но то ще порасте и стане дете като Мелек! Сега в теб живее мъничко човече! – казва Санджар с усмивка на уста.
-Санджар, моля те не преувеличавай! – отвръща разплакана Мави, като крие лицето си в ръцете си.
-Ти, защо така се разстрои?! Съдбата ни подари дете, но ти си разстроена и аз не разбирам защо?! Бог иска ти да станеш майка!

Мави става от дивана и казва, че не може да стане майка, защото всичките ѝ близки хора умират – баба ѝ, дъщеря ѝ… Тя го пита, дали знае, че със всичките си сили се старае да не се привързва към него и Мелке, и всеки ден се бори сама със себе си и си говори, че трябва да се махне оттук, и да не им съсипва живота с нейното проклятие.

Санджар ѝ казва, че много добре я разбира, защото много неща е трябвало да преживее, но баба ѝ е починала от естествена смърт, защото е живяла много години, но живота на дъщеря ѝ е бил кратък, но тя не е виновна за катастрофата, защото тя е станала заради Седат.

Мави вади от чантата лист хартия и казва на Санджар, че тъй като са женени, трябва и той да подпише документа за аборт.
-Не мога, това е грях!
-Санджар, ако не подпишеш ще стане по-лошо! Защото аз няма да мога да родя и ще започнем да се мразим, но ако ти не подпишеш това, ще трябва да пожертваме брака си.
Санджар подписва документа.
Действието се пренася в магазина на Елван, където идва Яхия и ѝ дава визитката на познат брокер, който имал подходяща къща за нея.

Елван го пита, защо го прави след като са разведени. Яхия отговаря, че го прави заради нея, защото много години са се грижили един за друг, а и не е задължително да станат врагове след развода. Защото разведените хора също могат да се виждат и да си помагат един на друг и да се подкрепят. Елван се съгласява с него.

Яхия обяснява, че не знае къде се намира къщата, но ще ѝ помогне с наема като го плати за година напред, в качеството на поръчител, а тя може да живее където поиска, но ако нещо се случи, тя винаги ще има покрив над главата си.

Яхия допълва, че нищо не иска от нея, за него е важно да е здрава и на сигурно място. Яхия си тръгва и оставя Елван, която се обажда на Мави.

Дуду, с помощта на г-жа Халисе, започва работа при Гювен като генерален директор на пристанището.
Дуду, с помощта на г-жа Халисе, започва работа при Гювен като генерален директор на пристанището.
Вечерта Мелек разказва на Санджар и Мави, че има нова приятелка, която е малко по-щастлива от нея, защото майка ѝ е бременна с близнаци и скоро ще си има братя или сестрички, на които приятелката ѝ измисля имена.
-Ако един ден аз имам братче, може ли да му измисля име?

Мави мълчи, а Санджар казва:

-Миличка, ти измисли име на бебето Гедиз, това не е ли достатъчно? А и когато Каврук и Зехра имат деца, ти също може да им измислиш имена!
-Но, те няма да ми бъдат родни братя и сестри! Аз искам родни, на които да сменям памперса, да ги науча да говорят, да ходят, а когато стана по-голяма ще ги водя на разходка в парка. Това ще бъде прекрасно, нали Мави? Аз ще бъда много радостна и щастлива, ако ти ми родиш братя или сестри!

Мави отново мълчи, а Санджар се опитва да смени темата като пита Мелек, какво са правили по обществознание. Мелек казва, че трябва да нарисуват семейно дърво и това сега ще прави, и въпреки, че не са съгласни, тя ще нарисува прозорчета и за братче и сестриче, а когато се появят, тя ще залепи снимки им.

Действието се пренася при Гювен и Седат, при които пристига актьорът, който трябва да играе ролята на изчезналия баща на Мави.
-Вие трябва да се преструвате на бащата на Мави и да ѝ повлияете! – казва Седат.
-Аз отдавна не съм играл! – казва мъжът.

Гювен вади чек от 50 хиляди и му казва, че с тези пари може да започне нов живот, дори да отвори свой театър, а от него се иска само няколко дни да играе една проста роля.

Мъжът се съгласява, а Гювен му дава телефон, който е регистриран на името на бащата на Мави и му казва да ѝ напише прочувствено съобщение на Мави.

Мави отговаря на съобщението и предлага да се видят.

Седат и Гювен са щастливи, че Мави се е съгласила да се види с баща си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...