Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.157 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мави най-накрая се разкрива пред Санкар и му разказва за мистериозната смърт на баба си. Вижте още какво ще се случи в еп.157 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 21 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 156 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар научава още една мрачна тайна от миналото на Мави. Яхия признава на Елван, че тя може да стане майка, а този, който не може да има деца е той.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 157 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 февруари 2023 по Diema Family.

Зехра признава на Каврук истинските си чувства към майка си, че всъщност е принудена да я обича.

Дуду моли Яхия да не се отказва и да им даде още един шанс.

Мави най-накрая се разкрива пред Санкар и му разказва за мистериозната смърт на баба си.

Текст от potv.bg

Санджар води Мави в кабинета си.

-Тук ли се е укривал дядо ти?

-Да.

-Сега ние ли тук ще се скрием?

Санджар подава на Мави папката, която днес му даде Седат и ѝ казва, че трябва да поговорят за баба ѝ. Мави го пита, дали Седат му го е дал. Санджар отговаря, че първоначално не е повярвал, но адвокат Фарук му е казал, че е истина, че са я обвинили в убийство.

-Мави, това истина ли?
-Може да попиташ съдията!
-Не искаш ли да ми разкажеш?

-Не искам, Санджар! Да закрием тази тема!

Мави ядосана излиза от кабинета на Санджар.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в стаята на Дуду, където влиза Елван, която ѝ казва, че ѝ е направила супа, за да ѝ даде сили.

-Къде е Гюлсие, че ти принасяш?!

-Тя нека да си почине!

-И ти носиш супа на негодницата Дуду?

-Не говори така, за мен не е сложно! А, ти ще може да станеш отново майка!

Дуду взема подноса, хапва от супата и благодари на Елван за супата и ѝ казва, че е добър човек. Елван също благодари и напуска стаята, а пред вратата среща Яхия.

Текст от potv.bg
-Елван, престани да се ядосваш на мама, на мен и Дуду!
-Аз съм добър човек, затова през цялото това време, ти си изтриваше краката в мен!
-Елван, знам, че допуснах голяма грешка, но каквото поискаш…

Елван му прави знак с ръка да замълчи и отива в кухнята. Получава съобщение от Бора, който я пита, къде и дали има от нещо нужда!

Текст от potv.bg
-Аз имам нужда от толкова много неща, но ти нищо няма да разбереш, защото сме много различни! – говори си сама Елван.

Получава още едно съобщение, в което той ѝ пише, че ако не му се обади, той ще дойде. Притеснена да не се появи н имението, Елван набира номера на Бора. Бора се интересува, какво прави, къде ще спи, но Елван му казва, да не се притеснява, защото не се събира да помага на никой и му затваря.

Текст от potv.bg
В същото време Гювен запознава Мюге с Седат, а той ѝ казва, че Мави е
 удушила баба си. Мюге е шокирана и казва, че ще промени 
характеристиката си
В същото време Гювен запознава Мюге с Седат, а той ѝ казва, че Мави е удушила баба си. Мюге е шокирана и казва, че ще промени характеристиката си

Действието прескача в имението, където Зехра стои тъжна на терасата. При нея идва Каврук и я пита, за какво тъгува. Зехра мълчи!

-Разбирам, притесняваш се за майка си!
-Не!
-Какво?! Защо тогава изглеждаш тъжна?
-Затвори си очите и послушай! Тишина… Всичко около нас е спокойно! Ако мама беше тук, всичко щеше да бъде различно. На мама винаги нещо не ѝ харесваше, а на мен ми омръзна да живея така! Аз се уморих, Каврук! Аз се уморих в опитите си да заобичам майка си! Нима децата трябва да се заставят да обичат майките си?! Това, че говоря такива неща е голям грях, но аз не мога да заобичам майка си, Каврук!

Текст от potv.bg

Действието се премества при Санджар и Мави. Мави си събира багажа, а Санджар ѝ казва, че не може да я пусне да си тръгне, защото той не може да дойде с нея, защото е видяла в какво състояние е Мелек. Мави му отговаря, че не му иска разрешение, а просто иска да си отиде и да остане сама.

Текст от potv.bg
Елван си тръгва, а Яхия моли Гюлсие да убеди Елван да остане. Яхия наблюдава през прозореца, за да види дали, Гюсие ще убеди Елван, но от стаята излиза Дуду.
Текст от potv.bg
-Следиш за бившата си?!
-Дуду, стига! Защо си излязла от стаята? От какво имаш нужда?
-Ти си ми нужен, Яхия! Но, теб те няма! Ти, какво… още ли я обичаш?
-Дуду, ти загуби бебето си, недей да мислиш за мен! Връщай се в стаята!
-Ти, дори не отричаш любовта си към нея! Ти, дойде при мен, защото тя не можеше да ти даде дете? Казваше, че ме обичаш?! Ти излъга ли ме?! Яхия, кажи нещо! Всички грешат! Ние можем да започнем всичко от начало, да осиновим дете! Аз не искам деца, аз искам, теб Яхия!
Дуду прегръща Яхия, но той стои като паметник и не отвръща на прегръдката ѝ. Яхия излиза от къщата без да каже и дума на Дуду.
Текст от potv.bg

Елван и Гюлсие са пред имението и чакат таксито, което Елван повика.

-Гюлсие, прибирай се, защото е студено!
-Ти наистина ли ще отидеш при Хаджер?

Елван кима с глава, а Гюлсие казва, че това означава, че всичко е сериозно и съжалява Бора.

Елван вижда фаровете на кола, която наближава имението и казва, че таксито вече е тук, но когато колата приближава, двете с Гюлсие виждат, че това не е таксито, а самият г-н Баристан.

-Какво прави той тук?
-Како, той явно е дошъл за теб?
-О, Господи, дай ми сили!

Елван се приближава до колата и пита Бора, защо е дошъл и веднага да си тръгва, докато не са я видели! Той ѝ казва, че никъде няма да ходи без нея, дори ѝ е донесъл кукуреч, както тя го обича. Чувайки това Елван тръгва с Бора…

Текст от potv.bg

В двора Гюлсие среща Яхия, но не му казва истината, а му казва, че Елван си е тръгнала с такси и ще спи в приятелка. Яхия казва на Гюлсие, че той също няма да спи в имението и ако някой я пита, да му каже, че е отишъл да спи в офиса в маслиновата градина.

Текст от potv.bg

Санджар седи замислен на терасата. При него идва Мави.

-Нали си тръгна?
-Не съвсем! Ти каза, че доверието е повече от любовта и аз съм съгласна, но ако се довериш на някой и покажеш слабост, бъди уверен, че ще я използва против теб, точно като Седат! Той използва болката ми по най-долния начин и чрез нея ме контролираше! Тази папка изпращаше във всяка компания, в която исках да започна работа. Сега разбираш ли, защо си мълчах, аз се страхувах! Тогава бях на 19 и близките ми казаха да бягам и нищо да не разказвам! Изгониха ме! Аз ти казвах, че мама и баба ме възпитаха, а баща си не познавам, защото когато съм била малка, той избягал с друга. Мама винаги винеше за това баба, че тя е изгонила баща ми, но не знам, дали е истина или просто мама така се е успокоявала?! Когато бях на 9 години мама и баба много лошо се скараха. Баба получи пристъп. Аз я обичах, грижех се за нея и ние много се сближихме. Тя никой си нямаше, само аз ѝ помагах. Хората много се страхуват от болестите. Майка ми започна да работи много, а леля и чичо спряха да идват. С месеци не се виждахме, а месеците се превърнаха в години! Когато съучениците ми ме канеха да се забавляваме, аз отказвах, защото трябваше да се грижа за баба. Когато постъпих в университет баба изпадна в депресия и молеше да я убия, защото живота ѝ зависел от мен и не искала да ми бъде в тежест. Аз написах писмо на майка ми и леля ми, но на другият ден баба почина, а леля ме обвини, че аз съм я убила. Аз бях в шок, Санджар, полицията дойде и ме арестува, заведоха дело, а аз не можех и дума да кажа в своя защита, но разследването показва, че аз нямам пръст в смъртта на баба си. Но, аз направих грешка като се доверих на Седат и от тогава на никой нямам доверие! Никой няма да повярва на този, на който дори и семейството му не вярва!

-Аз, ти вярвам!
-Много съжалявам, че не ти се доверих по-рано, Санджар!
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...