Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.135 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Халисе се опитва да убеди Яхия да направи тест за бащинство. Елван наема магазин, за да започне собствен бизнес. Вижте още какво ще се случи в еп.135 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 20 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 134 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар прекарва нощта в хижата с Мави, но смята, че това е било лошо решение..


НА КРАТКО какво се случва в епизод 135 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 януари 2023 по Diema Family.

Дуду се появява неочаквано в имението на Санджар.

Халисе се опитва да убеди Яхия да направи тест за бащинство.

Елван наема магазин, за да започне собствен бизнес.

Санджар забранява на хората на пристанището да дават лодка на Мави или да я откарат до някъде.

Елван случайно се сблъсква с Мави.

Текст от potv.bg

Халисе пита Недим какво знае за момичето, с което синът ѝ е прекарал нощта в хижата. Недим ѝ казва, че момичето е изчезнало в бурята преди ден, а Санджар я е спасил и останал с нея.

-Боже, моите кошмари се сбъдват! – възкликва Халисе. -Ти ще отидеш и ще следиш за тази жена!
Текст от potv.bg

Ненадейно в имението пристига Дуду, където в хола седят Зехра, Елван и Халисе.

Гюлсие казва на сестра си, че и е казала да почака на вратата.

-Защо? Аз не съм чужда тук, нали така? – казва нагло Дуду, а Елван става и тръгва да излиза и чува как Дуду казва на Халисе, че вчера е забравила да ѝ покаже снимката на внука ѝ и я подава.
Текст от potv.bg

Останали насаме Халисе пита Дуду, какво иска да постигне с това?! Дуду ѝ отговаря, че е дошла да я попита, защо настоява да направи ДНК тест и кой и в какво подозира?!

-Мен или Яхия? – пита Дуду.
-Защо да подозирам сина си? – пита Халисе.

Дуду ѝ казва, че Яхия не се съмнява, че това е негово дете и ако тя няма доказателства - да спре да им пречи! Защото от много години Яхия за първи път е щастлив с нея, че ще имат син, затова тя трябва да ги остави намира! Дуду ядосана си тръгва, а Халисе се обажда на Яхия и му казва да дойде в имението, защото иска да обсъди нещо с него.

Текст от potv.bg
Елван вижда обява за магазин, който се дава под наем и решава да го погледне. В него се запознава с Бора, който е близък със собственика и ѝ показва магазина.

Елван харесва магазина, а май и Бора, който ѝ разказва, че преди е работил в голяма компания, а сега има кафе и работи като барист. Елван му казва, че ще наеме помещението и му дава пари, които да даде на собственика.

Текст от potv.bg

Действието се развива пред хижата, където пристига Каврук и казва на Санджар, че е разбрал от майстора, който поправя яхтата на Мави, че тя отново смята да опита да излезе в морето, защото е казала на майстора да побърза с ремонта.

-За къде бърза? – пита Санджар, а Каврук му отговаря, че нищо друго не е успял да разбере, но му казва, че Мани си е взела стая в хостела на Гюлсюн.

Санджар казва на Каврук да остане при Мелек, която спи, а след това да отведе в имението и ако тя попита за него, да ѝ каже, че скоро ще се върне.

Текст от potv.bg

Яхия пристига в имението, а майка му му казва, че иска Дуду да направи тест за бащинство. Яхия признава на майка си, че когато е разбрал, че Елван не може да има деца, той е отишъл при втори лекар, който му е казал, че проблемът е в него.

-Ти сигурно чувстваш това мамо, затова искаш Дуду да направи тест?
-И това, и това, че Менекше ни излъга, а след това Наре си тръгна… Много неща се случиха, затова нека да направи тест, за да се успокоим!
Текст от potv.bg
Елван без да иска се блъска в Мави, която излива върху себе си, кафето, което носи. Елван я моли да отидат до близкото химическо, където бързо ще почистят дрехите ѝ, но Мави ѝ казва, че ще се оправи сама.
Текст от potv.bg
Бора разпознава Мави и ѝ казва, че са се срещнали преди 2 години в Амстердам, където тя е изнесла чудесен доклад…
-Не си спомням – казва Мави и си тръгва.
-Как така не помни?! Ние след това вечеряхме заедно! – чуди се Бора.
-Може да си се объркал, и това да не е тя – казва Елван.
-Не, не съм! Да, това е г-жа Мави! Да, странно, как е могла да забрави с този, с който е вечеряла?! Но, знаеш ли, дрехите и стилът ѝ се е променил – пояснява мъжът.
Текст от potv.bg
В същото време Санджар нарежда на хората на пристанището, никой да не дава лодка на Мави или да я откара някъде.
В същото време Санджар нарежда на хората на пристанището, никой да не дава лодка на Мави или да я откара някъде.
Мави вижда Санджар на едно от заведенията на брега и го пита, дали той е забранил на хората да ѝ дадат лодка. Санджар ѝ отговаря за какво му е да го прави?! Мави го моли да я закара до остров Кос, а Санджар ѝ отговаря, че не може, защото не знае нищо за нея и откъде да знае, че няма да си навлече някоя беда…

Текст от potv.bg
На вечеря в имението Елван казва на всички, че е наела магазин, а Санджар ѝ казва, че я подкрепя.

Елван им разказва, че днес се е сблъскала с едно момиче, което заради нея се заляло с кафето, което носило, и е уверена, че не е тукашно, защото изглеждало много изгубено.

-Със зелени очи ли е? – пита Санджар.
-Да! Как разбра? Боже, тя беше толкова красива, като ангел. Ти, познаваш ли я?! Тя със сигурност има големи проблеми, защото ме подмина и продължи пътя си, но в очите ѝ нямаше живот! – обяснява Елван.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.138 (Diema Family) - какво ще се случи...