Актуално Какво ще се случи...

Дъщерята на посланика“, еп.132 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Елван е съкрушена, когато научава, че Дуду е бременна. Йомер признава чувствата си на Зехра. Санджар е притеснен от изчезването на тайнствената жена. Вижте още какво ще се случи в еп.132 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 17 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 131 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар позволява на мистериозната жена да прекара нощта в къщичката заради силната буря, но не успява да разбере коя е тя.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 132 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 17 януари 2023 по Diema Family .

Елван и Яхия се развеждат.

Елван е съкрушена, когато научава, че Дуду е бременна.

Йомер признава чувствата си на Зехра.

Санджар е притеснен от изчезването на тайнствената жена.

Текст от potv.bg
Каврук и Санджар отиват в къщичката и разбират, че мистериозната жена е изчезнала.

-Поне може да остави една бележка! Не искам благодарности! – ядосва се Санджар. Каврук си мълчи, а Санджар продължава: -Аз сам не можах да извадя колата от калта, надали тя го е направила сама.

Действието прескача на мястото, където снощи беше заседнала колата на момичето. Каврук разглежда оставените следи и казва, че са от трактор.

-Хайде да вървим и без това си имаме толкова неща за вършене! – казва Санджар.
Текст от potv.bg
Действието се пренася в съда, където Елван и Яхия се развеждат. Елван си тръгва, а в коридора на съда Дуду ѝ казва, че с Яхия ще имат син. Яхия се оправдава, че е щял да ѝ каже, но не е намерил подходящ момент.
-Ех, Яхия сега ли е най-подходящият момент! Аз се опитах да остане между нас някакво уважение, но нито ти, нито жената до теб не разбирате това и карата човек да вика в съда! Поздравявам ви, нека да расте с мама и татко! – казва през сълзи Елван.
Текст от potv.bg
Каврук и Санджар пристигат на пристана. Камерата ни показва Кахраман, който дава документите на яхтата на мистериозната жена, която току-що е наела
-Няма да има проблеми, нали? – пита жената.
-Спокойно си почивайте и всичко оставете в ръцете на Кахраман Боз! Приятен път!

Жената се сблъсква на излизане със Санджар и Каврук.

-Каква работа имате с Кахраман? – пита Санджар.
-Защо ме преследвате? – пита момичето.
-Аз тук работя, а какво правите вие тук?
-Благодаря ви за всичко и хубав ден! – пожелава му жената, за да му отговори на въпроса и си тръгва.

Каврук го пита, коя е жената, а той му отговаря, че тя е тази, която е нощувала в бараката.

-Боже мой, боже мой – казва Каврук.
-Какво, ти да не я познаваш?
-Не, просто, когато ти говореше за нея, аз си представих, че е някоя старица…, а тя е истинска фея!

Санджар му отвръща, че красотата ѝ не е тяхна работа, но тази жена много го притеснява, каква работа може да има с Кахраман. Каврук му отговаря, че ще отиде да разпита техните хора, дали знаят нещо да нея.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в имението при Мелек, на която продължава да капе косата. Тя изважда една рисунка, на която е нарисувала себе и майка си и казва, че коси ѝ няма да бъдат красиви като нейните, защото вече не е дъщерята на мама.
Текст от potv.bg
Яхия отива при Санджар и му казва, че иска да се ожени за Дуду. Санджар го пита, защо се е разбързал, като току-що се е развел. Яхия му казва, че има много хубава новина за него, но Каврук се обажда на Санджар с някаква новина за мистериозната жена и Санджар излиза без да изслуша брат си.
Текст от potv.bg

Разбираме, че жената иска да замине за близкия остров. Санджар я пита, дали не е луда, защото са казали, че ще има буря и ще ѝ бъде трудно сама в открито море и ако сега тръгне, през нощта ще се изгуби в морето!

-Вие от всички ли така се интересувате? – пита го тя.
-Това е моят пристан и ако яхтата не стигне до местоназначението ще ме мъчи съвестта! Ще има буря, дори рибарите не излязоха в морето! А вие от колко години управлявате лодки? – пита Санджар.
-Защо ви е да знаете? – пита тя.
-Наистина, вие сте права, защо се притеснявам?! Правете каквото искате – казва Санджар.
Текст от potv.bg
Елван казва на Халисе, че Яхия скоро ще стане баща, защото Дуду е бременна и тя е искала да го разбере от нея.

Халисе си спомня, как лекарят ѝ е казал преди четири години, че Яхия не може да има деца, а тя го е заставила да каже, че Елван не може да има деца. Халисе не знае, как да каже истината на Елван.

Текст от potv.bg

Действието се пренася във вечерта Санджар вижда, че започва буря. Той се обажда на служител от офиса на пристанището и го моли да погледне, дали жената, която е наела днес една от яхтите им е все там? И разбира, че мистериозната жена е отплавала, независимо, че той я предупреди за лошото време!

Санджар се обажда на приятел от бреговата охрана и го моли да погледне, къде се намира една от техните яхти. Мъжът му се обажда след малко и му казва, че не се вижда на радарите.

Санджар бързо напуска имението.

Зехра пита майка си, дали е говорила с Яхия и дали го е поздравила?! Халисе ѝ отвръща, че сега е много късно да му се обажда.

Санджар пита Кахраман, дали познава жената, която е наела днес една от техните яхта. Той му отговаря, че я вижда за първи път, а и не я е разпитвал, защото тя му е платила в брой, но по-добре да не се захваща с нея, защото явно има някакви проблеми…

Санджар прекарва вечерта в бараката под скалата.

На сутринната човекът от бреговата охрана се обажда на Санджар и му казва, че са намерили яхтата и са съобщили на полицията.

Текст от potv.bg
Каврук признава на Зехра, че я обича от първия ден, в който я е видял. Зехра също му признава, че много го обича…
Текст от potv.bg
В същото време Гювен се разкайва пред Мюге, че е загубил и Гедиз и Наре, и сега му е останала единствено Мелек, но Санджар едва ли ще му разреши да я вижда, след всичко, което е направил.

Мюге му обяснява, че Санджар много държи на семейните връзки и ако разбере, че той се разкайва наистина ще му разреши да се вижда с Мелек.

Текст от potv.bg

Санджар отива в полицията и разбира, че жената не е била на яхтата, но те продължават да я търсят, защото тя сигурно е тръгнала към брега с лодката, която е била на яхтата. Санджар им казва, че и той ще излезе с яхтата си, за да я потърси.

Санджар излиза в морето, за да търси жената….

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...