Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.129 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Санджар иска да ликвидира съвместния си бизнес с Гедиз. Гедиз претърпява сериозен инцидент и му предстои много тежка операция. Вижте още какво ще се случи в еп.129 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 12 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 128 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар решава да направи изненада за Мелек, като възстанови къщичката под скалата. Гювен казва на Гедиз къде е Наре и му дава билет… Ще замине ли Гедиз?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 129 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 12 януари 2023 по Diema Family .

Санджар иска да ликвидира съвместното си партньорство с Гедиз.

Елван подписва документите за развод с Яхия.

Гедиз претърпява сериозен инцидент и му предстои много тежка операция.

Къщичката за Мелек е готова.

Текст от potv.bg
  • Действието на новия епизод започва под скалата при колибата, която Санджар се е заел с Каврук да възстанови, за да изненада дъщеря си.
  • Камерата ни показва Гедиз, който държи билетите, които Гювен му даде и подписаната молба за развод и се чуди какво да прави.
  • След това камерата ни показва Елван, която държи в ръцете си молба за развод.
Текст от potv.bg

Действието прескача във вечерта при Гедиз, който седи пред офиса на пристанището, при него идва Мюге. Гедиз ѝ казва, че хем го е страх да остане, хем да тръгне след Наре.

-Гедиз, не знам какво ще правиш, но преди всичко трябва да поговориш със Санджар! Ако не го направиш ще се съмняваш във всяка една своя стъпка, и няма да можеш да вземеш решение.
-Како, ти отново си права! При първия удобен случай ще поговоря със Санджар – казва Гедиз, като тръгна да къса билета, а Мюге го спира и му казва, първо да поговори, а след това да реши!
Текст от potv.bg
Действието се връща под скалата, където Каврук и Санджар се любуват на новата къщичка, която построиха.

Каврук казва, че тази е по-хубава от предишната! Санджар се чуди да не би Мелек да се ядоса, че не е старата.

Каврук му отговаря, че утре ще я боядиса и донесе всичко, което обича Мелек и тя ще лети от щастие като я види. Санджар се съгласява с него и му казва, че трябва да тръгват, защото Мелек го чака.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Гюлсие плаче, че Елван ще се разведе и напусне имението, а Мелек я обича толкова много, че не знае какво ще прави без нея. Елван уверява Гюлсие, че след развода ще остане в имението и няма да напусне нито нея, нито Мелек.

Гюлсие пита Елван, кога ще се разведе, а тя ѝ отговаря, че ще говори с адвоката, за да назначи нова дата и разведат с Яхия по взаимно съгласие, защото няма сили повече да се бори.

Текст от potv.bg

Гювен говори с Кахраман и уверено му казва, че Наре е в Цюрих, а Гедиз официално е негов зет и ще отиде, и доведе Наре. Влиза Мюге и моли Кахраман да я остави насаме с Гювен, защото иска да го попита нещо.

-Какво искате от брат ми? Престанете да си играете с живота на хората! – ядосана му казва Мюге.

Гювен ѝ отговаря, че не е заставял Гедиз да замине при Наре, а и дори да е така, тя няма право да го упреква! Защото тя е обичала Акън и е била неговата марионетка, а това означава, че тя носи отговорност за всичко, което е направил Акън!

Текст от potv.bg
Действието се пренася пред имението, където Гедиз чака Санджар. Санджар идва с Каврук, а Гедиз го моли да поговорят на четири очи.

Гедиз пита Санджар какво иска от него, защото вижда, че настройва семейството против него, като го пита, дали иска да замине?

-Ти, си решил да тръгнеш след Наре! Разрешение ли искаш, Гедиз? – пита Санджар.
-За да тръгна след нея, на мен не ми трябва твоето разрешение!
-Тогава какво искаш от мен?!
-Какво съм ти направил, Санджар?! Аз обикнах и скрих това! Аз видях как тя страдаше за теб и страдах с нея, виждах как гориш заради нея и горях с теб!
-Затова ли се ожени за нея, след като влязох в затвора?
-Аз се ожених, за да излезеш на свобода, за да може дъщеря ти, да не расте без баща! Аз се запалих, за да те спася! Престани да мислиш само за себе си! Трябва да си ми поне малко благодарен!
-Погледни ме! Изглеждам ли ти, че съм спасен и свободен човек?! Аз не мога да погледна в очите на дъщеря си, защото не можах да спася майка ѝ! - избухва Санджар.
-Стига! Аз те защитих и не мога да погледна целия град в очите, не мога да погледна в очите на майка си! Аз направих всичко това за теб, а не заради Наре! Кога ще го разбереш! Целият град е срещу мен!
-Хай, давай! Ти се избави от мен, а аз от теб! – предлага Санджар.
-Това ли е всичко?! - пита Гедиз и се качва в автомобила си.
Текст от potv.bg
Малко по-късно Санджар се обажда на адвоката си и му се извинява за късния час, но иска да му донесе всички документи за общият им бизнес с Гедиз в офиса в маслиновата градина.
Текст от potv.bg

Гедиз си събира багажа. Майка му го пита, какво ще кажат хората, когато разберат, че е тръгнал след онази върти опашка, а той ѝ отговаря, че не го интересува, какво говорят хората. Мюге наблюдава без да каже нищо.

-Тази жена толкова ли е важна за теб?! Повече от нас ли? – пита майка му. Гедиз не казва нищо! – Ако прекрачиш прага, аз няма да те благословя – отсича Рафика.
-Няма нищо страшно, защото аз благославям вас! Пазете се!
-Гедиз, нали знаеш, че мама го каза без зла умисъл! Ние искаме само ти да бъдеш щастлив и много те обичаме! Никога не го забравяй! – казва Мюге.

Гедиз изпраща въздушни целувки на сестра си и майка си и им казва, че много ги обича и напуска къщата.

Текст от potv.bg
Сандажар казва на адвоката си, че както са се разбрали на времето маслиновата гора остава за него, а пристана за Гедиз.
-Ще загубим пари! – предупреждава го управителя на компанията.
-Аз загубих най-добрия си приятел, а не пари! – отговаря Санджар.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в колата на Гедиз. Гювен му се обажда да му пожелае приятен път, а Гедиз му отговаря, че не заминава при Наре, а някъде далече, далече от всички, където никой не го познава!

След малко му се обажда Наре, той от изненада изпуска телефона си и когато се навежда да го вземе се ударя в автомобила, който идва срещу него!

Действието прескача на следващия ден. Гедиз е в операционната. Мюге разбира, че брат ѝ много сериозно пострадал и му предстои много сложна операция.

Мюге пита майка си, дали да не се обади на приятелката ѝ, а Рефика ѝ отговаря, че Халисе няма да дойде, защото всички са им обърнали гръб.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в имението, където Елван казва на Санджар, че иска да се разведе с Яхия. Санджар се съгласява с нейното решение и Елван подписва молбата. Санджар обещава на Елван и на Зехра, че от днес нататък те ще бъдат щастливи и на никой няма да позволи да ги обиди.

Текст от potv.bg
Каврук приключва с последните елементи в къщичката на Мелек. Идва и Санджар, който много харесва как е станало.
Каврук приключва с последните елементи в къщичката на Мелек. Идва и Санджар, който много харесва как е станало.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...