Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.128 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Санджар решава да направи изненада за Мелек, като възстанови къщичката под скалата. Гювен казва на Гедиз къде е Наре и му дава билет… Ще замине ли Гедиз? Вижте още какво ще се случи в еп.128 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 11 януари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 127 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Санджар изгаря писмото оставено му от Наре заедно с хижата, която е била важна за него и любимата му жена.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 128 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 11 януари 2023 по Diema Family .

Гедиз не може да понесе, че Наре го е зарязала.

Кахраман съветва Гедиз да напусне града, защото тукашните хора не обичат хора, които се женят за любимата жена на приятеля си.

Дуду казва на Яхия, че е бременна, затова трябва бързо да се разведе с Елван.

Рефика се опитва да се помири с най-добрата си приятелка, Халисе.

Гювен казва на Гедиз, че е разбрал къде е Наре и му дава билет за самолет. Гедиз трябва да реши дали замине.

Санджар решава да направи изненада за Мелек, като възстанови къщичката под скалата.

Текст от potv.bg

Мюге влиза при Гедиз, който седи замислен, като в едната си ръка държи и върти халката си, а пред него стои молбата за развод на Наре.

-Ние не знаем, какво ѝ е било на душата! Може да е заболяла или да не са ѝ стигнали силите да понесе всичко това – казва Мюге.
-Така е, защото тя нищо каза, а просто избяга – отвръща Гедиз.

Мюге му казва, че понякога някой неща не може да се обяснят.

-Како, престани да оправдаваш Наре! Аз се държах с нея, не като Санджар! Наре, много добре знаеше, че винаги може да поговори с мен! Тя много добре знае, че аз ще ѝ помогна, ако ми каже, че се е уморила и иска да избяга!
-Прав си! Имаш право да ѝ се ядосваш!
-Да ядосан съм, но аз не мога да вдигна глава от гняв! Това е моето проклятие, Санджар от гнева си губи разума и ако бях като него, щях да намразя Наре и щях да продължа живота си!
-Какво ти казва сърцето? – пита Мюге.
-Аз не заслужавам, како! Поне трябваше да ми обясни… Аз не заслужавам да ме зарежат, оставяйки ми бележка с едно „Сбогом“ след всичко, което направих за нея… Знаеш ли, Санджар беше прав, аз бях излишният в тази история. Тяхната легенда отдавна приключи, в нея аз нямам място – огорчен е Гедиз.

Мюге го пита, къде ли може да е Наре? Гедиз ѝ отговаря, че не го интересува след като е оставила дъщеря си на Санджар, а него го е зарязала.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в имението, където Халисе пита Каврук, дали Санджар не си е купил билет, за да тръгне след Наре?! Защото тя под колата му ще се хвърли, но няма да му позволи да я търси. Каврук не ѝ отговаря, а Халисе го заплашва, че ако Санджар замине, тя тогава ще се разправя с него.
Текст от potv.bg

В същото време в къщата Елван казва на Санджар, че му е събрала малко дрехи в куфара, за да отиде да потърси Наре, която със сигурност е отишла при приятелката си в Швейцария…

Санджар ѝ отговаря, че никъде няма да ходи, защото Наре е изоставила и него и дъщеря им. Преди той се обвинявал, че е виновен за това, че е заминала, но този път не е виновен!

-Батко, ако ти не отидеш, тя никога няма да се върне! – казва Елван…
-Никой никъде няма да ходи! Аз обещах на дъщеря си, че всичко ще се оправи! – отвръща Санджар.
-От всичко искам, ти и Мелек да сте щастливи! - заявява Елван, а Санджар ѝ отвръща, че ще отиде при Мелек.

Санджар влиза в стаята на Мелек и ѝ предлага да ѝ направи плитка, а тя му отговаря, че не иска, защото ѝ харесват да ѝ се развява косата, когато язди Гедже…

Текст от potv.bg

Рафика се надява, че след като Наре е изчезнала, скоро синът ѝ да забрави за нея и да се сдобрят със Санджар, а тя ще се помири с Халисе. Мюге ѝ отвръща, че нещата между двете семейства никога няма да бъдат като преди!

Каврук пита Санджар какво смята да прави, а той му отговаря, че като затвори очи, все още вижда Наре и си мисли, че тя просто се е скрила и ще се появи, но той трябва да се справи заради дъщеря си и да не показва какво му е на сърцето!

Мелек излиза от къщата и пита баща си, кога ще се върне от работа, защото иска да отидат в къщичката под скалата.

Санджар с усмивка ѝ отговаря, че днес е зает, но утре ще отидат.

-Ти ме питаше, какво ще правя? Ето ще отидем да потърсим дървесина – казва Санджар на Каврук.
-Стига бе! Бараката ли ще възстановим? – пита изненадан Каврук.
-Хайде да вървим Каврук! До утре трябва да я възстановим – отговаря Санджар.
Текст от potv.bg

Кахраман се обажда на Гедиз и му казва, че половината от хората им са напуснали, а другата половина е останала само, защото Санджар е все още техен партньор. Гедиз му отговаря, че ще наемат нови хора, а Кахраман му отвръща, че надали някой ще поиска да работи за тях и му казва да не завлича и него на дъното.

-Ако искаш акции, трябва да забравиш за тях, защото всичко приключи! – отвръща Гедиз.
-Гедиз, ти тук ли смяташ да останеш да живееш? Защото тукашните хора не гледат на теб с добро! Затова те съветвам да вземеш майка си и сестра си, и да се махате от тук – заявява Кахраман.

Ядосан Гедиз го пита какви ги говори и му припомня, че баща му е бил кмет на този град и никой няма да посмее да му каже, да се махне от тук! Кахраман го пита, дали е наясно, какво тукашните хора правят с хора, който се женят за жената на приятеля си.

Текст от potv.bg
Действието прескача в къщата на Дуду, която показва изследванията си, които потвърждават, че е бременна на Яхия.
-Това наше ли е? – пита изненадан Яхия, като греда снимката от ехографа.
-Яхия, трябва да се оженим! Повече не можем да чакаме! Ти ще станеш баща – заявява Дуду.

Яхия прегръща Дуду, но виждаме, че не е радостен от новината, а по-скоро се чуди, дали това е истина?! Защото както разбираме, навремето лекар му е казал, че не може да има деца.

Текст от potv.bg

Гедиз излиза, като се опитва да говори с хората, с които е бил близък преди, но те му обръщат гръб.

Гедиз среща случайно Санджар, който за разлика от него, хората радостно поздравяват.

-Ти си мислеше, че можеш да правиш, каквото си искаш?! Но сгреши, когато реши да хвърлиш око на любимата на приятеля си! И сега хората тук няма да те приемат, дори земята няма да те приеме – казва Санджар. Гедиз без да каже нищо си тръгва…
Текст от potv.bg

Рефика се обажда на Халисе и ѝ казва, че нищо не е знаела, за сватбата на сина си, че е разбрала от Мюге и я моли да се помирят.

Халисе ѝ отговаря, че ще ѝ прости само ако тя се откаже от сина си и Гедиз напусне Мугла, като Наре.

-Нима е възможно, това Халисе? Значи всичко между нас е свършено?!
-Знаеш ли, ако един ден Санджар прости на Гедиз, то и аз ще се смиля над теб Рефика! Но дотогава сме врагове!

Хлисе вижда Зехра, която явно е чула разговора на майка си.

-Не ме гледай така! Нея също трябва да я боли! – пояснява Халисе.
Текст от potv.bg

Действието се пренася пред опожарената колиба, където пристигат Санджар и Каврук.

Санджар влиза вътре и си говори сам: -Не аз, а ти я запали! Ти унищожи и нея, и всичко останало! Но, аз ще построя тази колиба отново, но не заради теб, а заради Мелек, защото тя иска това! И ако, един ден се върнеш, не си мисли, че е заради теб! Тя вече не е твоя! Това е къщичката на Мелек!

Текст от potv.bg

Действието се пренася в офиса на пристанището, където пристига Гедиз, който е посрещнат от Гювен, който ядосан го пита, защо не му е отговарял на обажданията?! А след това му казва, че е разбрал, къде е Наре и подавайки му билет за самолет го кара да отиде при нея.

-Наре избяга от Санджар, а не от теб, ще е радостна да те види!
-Ако е радостна да ме види, тя щеше да ми каже, къде заминава! – отговаря Гедиз, а Гювен му казва, че има време до довечера, за да си помисли дали да замине при Наре… Гедиз взема билетите.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...