Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.103 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Наре разкрива на Санджар от какво се страхува. Караман се опитва да разобличи Джейлян и Сахра и се забърква в голяма каша. Вижте още какво ще се случи в еп.103 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 7 декември 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 102 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мелек, Санджар и семейството му отиват да искат ръката Наре.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 103 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 7 декември 2022 по Diema Family.

Менекше се появява на годежът на Наре и Санджар и съобщава на Санджар, че ще има син.

Караман се опитва да разобличи Джейлян и Сахра и се забърква в голяма каша.

Наре разкрива на Санджар от какво се страхува.

Локи прави опит да убие Менекше и разбира, че тя не е бременна.

Текст от potv.bg
Действието продължава от предния епизод. След като Санджар отвори врата и видя Менекше я пита, какво прави тук?
-Дойдох, за да ти отговоря на въпроса, който не ти дава покой – отговаря Менекше. Камерата ни показва Санджар, който притеснено поглежда към Наре. -Ако ме питаш, защо сега? Просто исках да ти направя сватбен подарък! Искам да ти съобщя хубавата новина, ние ще имаме син, Санджар Ефе!

Менекше хвърля бомбата и си тръгва с майка си.

-Поздравявам те! – казва Наре, а Санджар отива при нея и я прегръща. Мелек също отива при тях двамата и ги прегръща.
Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта.

Сахра се прибира в къщата на Менекше и пред нея тя вижда да стои човек на Кахраман. Тя влиза вътре и вижда, че Менекше, майка ѝ и брат ѝ се приготвят да излизат. Тя ги пита, къде са тръгнали, а Джейлян ѝ отговаря, че са тръгнали за имението, където Менекше и Неждет ще се опитата да отвлекат вниманието , за да може Атике да зашие в джоба на сакото на Санджар, това, което им е дал ходжата, за да може да се сбъдне магията и Наре и Санджар да се разведат.

-Отвънка са хората на Кахраман, ние трябва да помислим как да се отървем от този човек, а не да ходите за глупости в имението – отвръща Сахра.

Неждет казва, че докторката е права, защото какво е станало, след като майка му и сестра му са намазали вратите и прага на къщата на Наре, те пак са се сгодили и дори, и идиот ще разбере, че това са глупости.

Менекше не се отказва, а Сахра казва на Неждет да докара апарата за узи от имението, защо е опасно Джейлян да ходи в болницата.

Останали сами, Джейлян пита Сахра, какво ще стане ако Кахраман разбере за бебето, той няма да я вземе обратно, но ще разкаже всичко на Санджар и ще остане сама с бебето. Сахра я успокоява, че ще измисли нещо, за да не може Кахраман да разбере.

Текст от potv.bg
Действието се премества в къщата на Наре, където Санджар седнал на малко столче, наблюдава как Наре и Мелек спят в леглото на дъщеря му.
-Санджар, кога дойде? – събужда се и пита Наре.
-След като закарах всички вкъщи – отговаря Сандар.
-Цяла нощ си бил тук?!
-Да, и те наблюдавах как спиш! Наре, моля те, скарай се с мен, направи нещо! Толкова много неща ти се наложи да изстъпиш, заради мен! Не крий чувствата си!
Текст от potv.bg
Наре го хваща за ръка и го води на двора, където двамата сядат в градината, а Наре покрива двамата с одеяло и настанява главата си на гърдите на Санджар. Санджар от своя страна я прегръща и нежно целува.
-Ти, ме предаде и докосна друга жена, а когато мисля за това, аз направо полудявам! Много ме боли, че ти ще имаш дете от друга жена, но аз знам, че болката ще премине, защото това дете е част от теб и по-малък брат на дъщеря ни! Аз наруших клетвата си, затова и ти повече недей да се съмняваш! И ако от този момент аз плача, то ще бъде до теб на твоите гърди! Нас никой няма да ни раздели Санджар! Чуваш ли?
-Ах, миличка, аз толкова много те обичам! – отвръща Санджар, като прегръща и целува Наре.
-Няма да чакаме! Още днес ще определим датата на сватбата ни! – предлага Наре.
-Кълнеш ли се? – пита невярващ Санджар.

Двамата страстно се целуват!

Текст от potv.bg
Камерата ни показва как едно такси спира пред дома на Наре, а от него излиза Дуду. Тя се скрива, защото вижда, че от къщата излизат Наре и Санджар. Санджар страстно целува Наре и си тръгва.

Дуду се показва пред Наре.

-Дуду веднага си тръгвай! – казва Наре.
-Искаш ли, Елван да се разведе бързо? – пита Дуду. Наре пуска Дуду и пита Елван, дали наистина иска да говори с Дуду. Елавн ѝ отговаря, че е уверена и ще отиде да разбере, как бързо да се равзеде.
-Казвай, как мога да получа развод от Яхия? – пита Елван.
-Аз знам, че не искаш да кажеш на Яхия, че знаеш за изневярата, Гюлсие много пъти ме заплашва, но ти имаш само един изход и този изход съм аз – заявява Дуду.
-Искаш да се разведем, за да станеш негова жена! Добре, кажи как бързо мога да се разведа с него?
-В нощта, когато Мелек постъпи в болница, Менекше ни записа с Яхия и в този разговор, може да чуеш, че ние с него сме спали заедно – признава Дуду. Елван ядосана гони Дуду и казва на Наре, че трябва да вземе този запис от Менекше.
Текст от potv.bg

Менекше с майка си и брат си пристигат в имението и казва на свекърва си, че е дошла за апарата за узи, защото заради годежа на Наре и Санджар, не иска да ходи в болницата, за да я одумват хората.

Баба Фериде оглежда Менекше и ѝ казва, че въобще не ѝ личи да е бременна в седмия месец.

Действието се пренася в къщата, където Атике казва на Неждет, той да ходи за апарата, а тя отива да зашие това, което ѝ даде ходжата.

В този момент пристига Санджар и пита Менекше, какво става тук, а тя му отговаря, че иска да следи за здравето на сина им и ден и нощ!

Текст от potv.bg

Елван се обажда на Гюлсие и я пита, дали Менекше има наистина записа, за който ѝ е казва Дуду, за да не ходи напразно при Менекше. Разбирайки, че Дуду и е казала истината Елван казва на Наре, че отива при Менекше, а Наре ѝ отговаря, че няма да я пусне да отиде сама.

През това време Санджар облича ризата, на която Атике приши нещото, което ѝ даде ходжата.

Гюлсие отива притеснена при Санджар и му казва, че Елван ще ходи при Менекше за записа… Санджар веднага тръгва към дома на Менекше.

Текст от potv.bg
В същото време се появява Локи, които идва в имението на Санджар, за да разбере, къде живее сега Менекше и вижда автобуса на брат ѝ. На връщане той ги проследява и пред дома ѝ се изправя пред Менекше с нож в ръка и я наръгва в корема.
-Ти, дори не си бременна! Ти всички си излагала! Ти си дявол! – крещи Локи и наръгва с ножа още един, и един.. път Менекше, докато не излиза Сахра и убива Локи.

Пристига Санджар, който вижда падналата на земята Менекше и майка ѝ до нея, а също така и кръвта около тях. Вижда и Кахраман, който държи нож.

-Какво си направил? – пита Санджар.
-Менекше припадна, аз я спасих, а кръвта е от Локи, който убих – отговаря Кахраман.
Текст от potv.bg
Действието се връща преди 10 минути и ни показва Кахраман, който пристига в къщата на Менекше. Отваря му Сахра. Той вижда куфара ѝ и я пита, дали се събира да бяга. Сахра му обяснява, че след като той я е открил, то и Санджар ще я открие, а на него няма как да обясни защо е тук.
-Вярно! Обясни ми какво си намислила? – пита Кахраман.

В този момент чуват как Локи заплашва Менкеше. Сахра бързо излиза с нещо в ръка и перва Локи, който пада на земята, а Кахраман през това време снима случващото се.

Сахра се навежда над Менекше и казва, че фалшивата бременност е спасила живота ѝ.

-Какво? – не може да повярва какво е чул Кахраман.
-Ето какво криехме от теб! Скрий тялото и всичко ще ти разкажа – отговаря Сахра.
-Що за психопат си ти? – шокиран е Кахраман.
Текст от potv.bg

В този момент пристига Санджар.

-Локи искаше да намушка, Менекше, а аз му прерязах сънната артерия – обяснява Кахраман на Санджар.

В този момент пристигат Наре и Елван.

Наре виждайки кръвната си мисли, че Менекше е загубила детето и тръгва към Санджар, който се обитава да вдигне Менекше.

-Не идвайте! – крещи Санджар. – Това не е кръв на Менекше, а на Локи!

Санджар ги хваща двете и извежда на улицата и ги пита, защо са тук? И притеснен им казва, че тук е станала кървава баня и какво е щяло да стане с тях, ако са дошли няколко минути по-рано…

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.143 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.140 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.139 (Diema Family) - какво ще се случи...