Актуално Какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.144 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Гювен получава временно попечителство над Мелек и момиченцето е разделено от баща си. Санджар иска да върне дъщеря си възможно най-скоро. Вижте още какво ще се случи в еп.144 на турския сериал „Дъщерята на посланика“, който може да гледате на 2 февруари 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 143 на турския сериал „Дъщерята на посланика“ Мелек моли Мави да си замине, за да може да се върне майка ѝ. Мави се сбогува със Санджар.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 144 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 февруари 2023 по Diema Family.

Гювен получава попечителство над Мелек и момиченцето е разделено от баща си.

Санджар иска да върне дъщеря си възможно най-скоро.

Гювен иска органите на закрила на детето да вярват, че Мелек е щастлива и е в най-добрите ръце, но това далеч не е така.

Текст от potv.bg

Халисе казва на Гювен да се маха от тук, Яхия ядосан се нахвърля да го бие. Пристига Елван с Мелек, която моли чичо си да не се бие дядо ѝ, но без да иска Яхия блъска Мелек на земята.

Камерата ни показва Санджар, който бърза да се прибере. Той пристига пред имението в момента, в който полицията извежда Мелек.

-Татко – крещи Мелек и прегръща баща си.

Халисе обяснява на Санджар, че искат да им вземат Мелек.

Жената от отдела за закрила на детето обяснява на Санджар, че докато тече делото за попечителство, временните права ги получава дядо ѝ Гювен и ако той се опита да им попречи, той завинаги може да изгуби правата над дъщеря си.

Текст от potv.bg

Мелек казва на баща си, че за всичко е виновна тя и го моли да не се карат и тя ще отиде с дядо си. Мелек целува баща си и се качва в автомобила на Гювен, като го моли баща си да не се ядосва.

Санджар веднага се качва в автомобила си и тръгва след колата на Гювен. Мелек плаче и гледа към колата на баща си…
Текст от potv.bg

Действието прескача и колата на Гювен спира пред къщата на Гедиз, пред която стои Мюге.

-Ти също ли ще живееш тук? – пита изненадана Мюге виждайки Мелек.

В този момент пристига Санджар, който пита Мюге, дали и тя е замесена, а тя му обяснява, че тя е обявила къщата за продажба, а Гювен я е купил. Тя го пита, какво става? А Санджар ѝ отговаря, че Гювен е завел дело за попечителство и му е забранил да се вижда с дъщеря си.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в кафето, където идва Бора и пита Мави, дали знае какво се е случило със Санджар, защото той е бил при Елван, когато тя е говорила с някой по телефона и бързо с Мелек са си тръгнали?!

-Обади се на Санджар – предлага Бора.

-Може ли ти да се обадиш? – предлага Мави, а Бора ѝ отговаря, че не иска, защото отново ще се скара със Санджар. Мави му обяснява, че не на Санджар, а на Елван да се обади, а той ѝ отговаря, че може да ѝ си е обади, но ѝ няма номера. Бора се сеща, че може да вземе телефона от собственика на магазина, който нае Елван.

-Давай, защото трябва да знам, че с Мелек всичко е наред – казва Мави.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в офиса на Санджар, където ядосан той е извикал адвоката си, който му обяснява, че всичко е временно, но в момента Гювен има улики срещу него. Той му пуска видеото, в което Мелек моли Мави да си върви, защото заради нея майка ѝ не може да се върне.

Текст от potv.bg
Действието се пренася при Гювен и Мелек, която иска да разкаже на жената от службата на зашита на детето, че баща ѝ за нещо не е виновен, а дядо ѝ я е излъгал, но Гювен не я оставя да говори. Жената от службата казва, че утре отново ще дойде, за да провери как е Мелек.

Останали насаме Гювен казва на Мелек, че е подготвил специална стая за нея, а тя му отговаря, че си има такава при баща си, и го обвинява, чея е излъгал, че е говорил с майка ѝ. Гювен ѝ казва да не капризничи и отвежда в стаята ѝ.

Текст от potv.bg

Мави пита Бора, дали има новини от Елван, а той ѝ отговаря, че тя дори не е прочела съобщението си, но ще отиде да чуе, какво се говори в кафенетата наоколо.

След малко Бора се връща и казва на Мави, че са взели дъщерята на Санджар и дали на дядо ѝ, който е завел дело за попечителство.

Мави си спомня, как нейният съпруг се е заканвал да заведе дело за попечителство пад дъщеря ѝ. Бора я пита, дали е добре и ѝ казва, че Санджар е в офиса и обсъжда ситуацията с адвокатите си.

Текст от potv.bg
Ахмет изпраща съобщение на Дуду, че ѝ дава време до утре и ако тя не каже на Яхия, то той ще му каже.
Текст от potv.bg
Бора и Мави пристигат в офиса на Санджар. Бора предлага на Мави, той да отиде да поговори със Санджар, а тя му казва, че няма да говори с него, а само ще провери, дали е добре.
Текст от potv.bg

Мави наднича и вижда, как Санджар си налива вода, а след това стиска и троши чашата в ръката си. Мави бързо влиза и го пита, какво прави, а след това му казва, че трябва да отидат в болница, но Санджар е категоричен, че никъде няма да ходи. Мави го кара да седне и му казва да си отвори ръката, за да извади стъклата, а същото така той може да излее болката си, все едно, че тя не е до него.

Плачейки Санджар признава, че ако не си върне дъщеря си, не знае какво ще направи.
Текст от potv.bg
Действието се връща при Мелек, която се страхува от Гювен и прави всичко, което той ѝ заповяда и въобще не се чувства добре от това.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дъщерята на посланика

„Дъщерята на посланика“, еп.180, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Дъщерята на посланика“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...