Филми Комедии

Дърти хлапета | Grown Ups (2010)

Добави коментар

Това, че си остарял - съвсем не означава, че си пораснал! Петима най-добри приятели (Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър, Дейвид Спейд) се събират след години, да почетат паметта на треньора по баскетбол от тяхното детство, който наскоро е починал.

  • Жанр: Комедия
  • 2010
  • САЩ

Това, че си остарял - съвсем не означава, че си пораснал! Петима най-добри приятели (Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър, Дейвид Спейд) се събират след години, да почетат паметта на треньора по баскетбол от тяхното детство, който наскоро е починал. Заедо със съпругите и децата си, приятелите прекарват заедно уикенда на четвърти Юли в къщата на езерото, където са празнували шампионските си титли. Няма значение, че някогашните момчета сега са уважавани бизнесмени, съпрузи и бащи. След като са отново заедно, нищо не може да спре тези непораснали деца да се забавляват на воля... като далеч не толкова солидни мъже.

Режисьор: Денис Дюган

В ролите: Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Крис Рок, Дейвид Спейд, Роб Шнайдър, Салма Хайек, Мария Бело, Мая Рудолф, Стив Бушеми и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дърти хлапета

„Дърти хлапета” - всичко за филма

Дърти хлапета / Grown Ups (2010) - примиера 20 август 2010