Архив Big Brother

Дрон шпионира къщата на Big Brother

Добави коментар

Нетърпеливи фенове заснеха двора на къщата на Big Brother в разгара на подготовката

Продуцентите на шоуто пазят в строга тайна темата на новия сезон и дизайна на Къщата, за да изненадат 14-те участници с начина на живот, който ги очаква. Но дори Big Brother не може да спре новите технологии и нетърпеливите фенове. Група младежи направиха снимки на най-известната къща с дрон. Това, което кадрите  разкриват, са необичайно количество постройки в двора със сламени покриви, чието предназначение не е ясно, но най-вероятно има отношение както към началната дата на предаването, която е в разгара на лятото, така и към слогана на този сезон на шоуто „100% натурален”.  

Дрон  шпионира къщата на Big Brother

Феновете признаха, че интересът им е надделял и са пуснали дрон над Къщата на Big Brother, с цел да разберат повече за предстоящия и дългоочакван сезон. Подозренията са, че младежите са от приятелския кръг на някого от участниците, които са готови на всичко, за да узнаят повече за това, което ги очаква и да използват времето преди старта за усилена подготовка. Собствениците на дрона обаче отричат подобна връзка и уверяват, че са направили снимките единствено, за да задоволят собственото си любопитство.

„Този нескрит интерес определено ни изненада и зарадва, както и находчивостта на младежите, затова решихме да пуснем снимките и на официалната страница на предаването. Въпреки това се обръщаме към останалите фенове с молба да имат още малко търпение и да не прибягват до толкова крайни ходове, защото пазенето на тайни не е самоцел за Big Brother, а съществена част от драматургията на шоуто”, коментират с усмивка продуцентите на предаването.

На 17 август в 20.00 часа, четиринадесет българи ще прекрачат прага на най-известната Къща, за да изживеят приключението на живота си. Те ще бъдат подлагани на ежедневни изпитания за силата на духа и тялото, а в края на шоуто един от тях ще си тръгне с голямата награда от 50 000 лв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала