Лица За звездите

Дрю Баримор: Искам още едно дете!

Добави коментар

Около 11 месеца, след като роди дъщеря си Олийв, 38-годишната звезда Дрю Баримор сподели пред сп. "ИнСтайл", че тя и съпругът ѝ Уил Копълман искат да имат още поне едно дете.

Около 11 месеца, след като роди дъщеря си Олийв, 38-годишната звезда Дрю Баримор сподели пред сп. "InStyle", че тя и съпругът ѝ Уил Копълман искат да имат още поне едно дете.
 


"Аз бях едно дете в семейството и бях самотна", казва Дрю Баримор в интервю за новия брой на списанието. "На някои хора това им харесва и се чувстват независими, но искам около моите деца да има други деца. Може би две дечица, така че да могат да си живеят заедно, да си въртят очичките заедно, когато видят родителите си. Така че ще видим, може и да стане", казва Баримор.

 


За семейния си живот с Уил Копълман тя уточнява: "Уил и аз сме баланс от противоположности и прилики. Той винаги казва "Да си мил е толкова важно", защото аз невинаги съм мила. Доста често се държа като кокошка с отрязана глава. Но мога да бъда и много силна. Скоро навлизам в 40-те си години и сега трябва да се обърна назад, да се поуча от невероятните уроци, които ми даде животът, и да ги приложа в качеството си на родител."

За това да имаш деца, Дрю Баримор най-много харесва сравнението:"Да си родител, е все едно да носиш сърцето си извън своето тяло."

 

 

 

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дрю Баримор

В програмата: