ТВ анонси bTV

Драмата „Минал живот” стартира премиерно за България

Добави коментар

Изпитвали ли се сте дежа ву или срещали ли сте някого, който ви се струва познат? Вярвате ли в кармата, съдбата или любовта от пръв поглед? Имали ли сте спиритуални преживявания? Такъв е драматичният сериал „Минал живот” – поредица за нетипична двойка детективи, които изследват света на необяснимото.

Свръхестествената драма „Минал живот” стартира премиерно за България по bTV Cinema

Минал животДрамата за свръхестественото „Минал живот” ще направи премиерата си за България по bTV Cinema на 6 септември. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.
  • Изпитвали ли се сте дежа ву или срещали ли сте някого, който ви се струва познат?
  • Вярвате ли в кармата, съдбата или любовта от пръв поглед?
  • Имали ли сте спиритуални преживявания?
Такъв е драматичният сериал „Минал живот” – поредица за нетипична двойка детективи, които изследват света на необяснимото.

Понякога, когато душата е в конфликт, спомените изплуват на повърхността.
  • Но какво се случва ако тези спомени са на някой друг?
  • А ако можеш да използваш тези спомени, за да поправиш грешките от миналото, да разкриеш престъпления и де се свържеш с минал живот?

 

Минал живот

 

Запознайте се с д-р Кейт МакГин. Уверена и умна, тя има докторски степени по психология и когнитивни изследвания. Тя вярва, че чрез регресивна терапия клиентите ѝ могат да се отърсят от проблеми, които ги тормозят днес. Прайс Уотли, първокласен детектив, наскоро е уволнен след 12 години работа в отдел „Самоубийства” на Ню Йоркската полиция. Циничен и фалирал, Прайс страда от трагичната загуба на съпругата си – загуба, която се опитва да скрие с всички средства. Когато сформира екип с Кейт и вкусва от нейната силна вяра, когато свиква с постоянните въпроси „Защо не?” и „Какво ако…?”, той започва да вижда, че вероятно има по-мащабна схема, както и възможност да осмислиш странните неща. Смъртта в живота може би е просто втори шанс за една стара душа.

Минал живот

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Кели Гидиш, Никълъс Бишъп, Ричард Шиф, Рави Пател и др.

Изпълнителни продуценти на „Минал живот” са Дейвид Хъдгинс и Лоу Пит. Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Минал живот