Актуално В програмата

Драгомир Стойнев, Георги Първанов и Васил Драганов гостуват на Светослав Иванов тази събота от 17.00 часа по bTV

Добави коментар

Тази събота в „120 минути” ще гостува Драгомир Стойнев. Мнозина виждат в негово лице бъдещия лидер на БСП, но възможно ли е той да не получи повече от 400 делегатски гласа на конгреса на червените в края на месеца?

Тази събота в „120 минути” ще гостува Драгомир Стойнев. Мнозина виждат в негово лице бъдещия лидер на БСП, но възможно ли е той да не получи повече от 400 делегатски гласа на конгреса на червените в края на месеца? Как Стойнев приема тази номинация – като следваща политическа стъпка или като тежест, от която би се отказал? Каква е връзката между проекта „Южен поток” и политическите сътресения, които разклатиха крехкото статукво, върху което се крепеше кабинета на Пламен Орешарски.

На „масата с часовника” ще седне и Георги Първанов, който ще се срещне челно с видео въпроси на някои от най-големите му полически опоненти.

„Не бяхте ли именно вие вдъхновителят на т.нар „Голям енергиен шлем”, който отвори пътя на политическата корупция у нас?”, ще бъде попитан бившия стопанин на „Дондуков” 2 в продължение на два мандата.     

В „120 минути” очаквайте и Христо Мутафчиев, който ще разсъждава върху темата (без)културна революция, а  Васил Драганов ще покаже  едно много различно лице, от това което сме свикнали да гледаме в „Комиците” и „Столичани в повече”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 120 минути

Талибаните говорят ексклузивно в „120 минути"

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

bTV с извънреднo студиo за клетвата на новия парламент на 15 април

„Историята в 120 секунди“: Кметът, който проектира язовир Искър от затвора

„120 минути“ със Светослав Иванов се завръща