Лица Актьори

Дорис Пинчич (Doris Pinčić): „Външният вид се дължи на вътрешното удовлетворение"

Добави коментар

Дорис Пинчич (Doris Pinčić) стана известна в България, а и в родната Хърватия с ролята на Лара в сериал „Изборът на Лара".

 Дорис Пинчич (Doris Pinčić)
Дорис Пинчич: „Външният вид се дължи на вътрешното удовлетворение"

Дорис Пинчич (Doris Pinčić) стана известна в България, а и в родната Хърватия с ролята на Лара в  сериал „Изборът на Лара". Дотогава никой не знае нейното име. Само след няколко месеца след излъчването на сериала, Дорис Пинчич  е обявена за „Най-търсеното телевизионно лице в Хърватия".

Дорис Пинчич (Doris Pinčić)Дорис Пинчич  е родена на 04 септември 1988г. в Задар, красив град на далматинското крайбрежие.  От малка показва актьорските си заложби, става член на театъра  “Igrajmo se”. 

По време на средното си образование  работи като радио водещ в Задар, пише образователни пиеси, работи като аниматор и организатор на различни събития. Следва актьорско майсторство, специалност куклен театър, в град Осиек, а в момента прави кариера в Загреб.

Преди да се яви на кастинга за „Изборът на Лара", Дорис Пинчич работи на няколко места, свързани с разнообразни, но малки проекти.

Тя споделя, че не е възлагала особено големи надежди на прослушването за сериала, и когато ѝ съобщили, че ѝ дават главната роля, изненадата ѝ била огромна.

„Когато шансът се появи така внезапно, плаши", споделя тя.

Подобно на героинята си Лара и Дорис обича мирните победи. Но не знае дали толкова дълго може да чака един мъж като своята героиня.

Представя си мъжа до себе си уверен, приятел и партньор по пътя на живота. Тя не вярва в правилото, че противоположностите се привличат, защото интуицията ѝ подсказва, че съюзът на двама души е успешен, когато са устремени в една посока.

 

 

Дорис Пинчич започна връзка с музиканта Борис Рогозница


Миналата година Дорис Пинчич започна връзка с музиканта  Борис Рогозница. Събра смелост да скочи с бънджи от висок мост, а Борис засне полета ѝ и използва кадрите в клип на своя песен, посветен на актрисата.

Двамата се снимаха заедно и в клип за популярна марка бижута, на която Дорис е рекламно лице. Във видеото двойката се сгодява и Борис поднася на Дорис венчален пръстен. Засега обаче това си остава само във видеоклипа.

Актрисата споделя, че още не е готова за решаваща стъпка в обвързването. Тя не би искала да се омъжи прибързано, защото в нейните представи разводът е провал. Тежко би приела и раздялата, а  измамата би я съсипала.

Дорис Пинчич (Doris Pinčić)

„Мисълта, че ще бъда изоставена, че ще изгубя някого, на когото държа, е най-големият ми страх", казва Дорис.

Дорис Пинчич (Doris Pinčić)

 

 

Е...,  всички са доволни, че засега Дорис си остава
момичето Лара единствено на Яков.


Дорис признава, че най-голямото ѝ вдъхновение и пример са нейните родители, които имат безоблачен 30-годишен брак. Майка ѝ е счетоводителка, а баща ѝ бивш рибар. Първоначално те не са били съгласни с избора на професия на дъщеря си, но след „Изборът на Лара" вече мислят иначе.

Дорис Пинчич (Doris Pinčić) за себе си:

 

 • Не прави първата крачка в любовта, очаква инициативата от мъжа. В личните си отношения обаче е внимателна, не би се решила на близост при първата среща.
   
 • Има проста формула за поддържане в перфектна форма: здравословна храна, достатъчно сън и упражнения. Старае се да намери чудодейния баланс между натоварването и отпускането, дори в спортовете, които практикува - колоездене и йога.
   
 • 80 % от храната ѝ се състои от зеленчуци, плодове и риба. Убедена е, че пиците и шоколадът са бомба със закъснител за нашето здраве, а бялото брашно не ни е приятел.

 

 

 • Нейният принцип е: „Външният вид се дължи на вътрешното удовлетворение". Засега се въздържа да употребява козметика, защото кожата ѝ е млада, държи повече на превенцията.
 • Не смята, че добрият стил означава непременно много пари, тя самата не е склонна да харчи прекалено за дрехи. Но издава, че много обича шалове („Имам около 50 шала и в гардероба ми винаги има място за още един").
   
 • Влюбена е в комбинацията широк бял колан, обсипан с пайети, и бели ботуши.
   
 • Обратно на много млади жени, в личното си ежедневие обича да носи поли и рокли, а косата си връзва на опашка.
   
 • Никога не би обула впити кожени панталони.
   
 • Дорис смята, че има най-хубавата професия на света - да играе като в детските си фантазии и за това да ѝ плащат.
   
 • Ужасява се, че може да дойдат дни, в които да остане със скръстени ръце. Според нея славата не е променила нея, а другите около нея. Защото тя още държи на старата си приятелска компания, на роднините, на залива, в който баща ѝ държи семейната лодка. „Може ли появата по телевизията да се нарече слава?" - пита Дорис Пинчич.
   
 • Въпреки мълниеносния пробив младата актриса не кокетничи с успеха си и признава, че комплиментите за красотата й, които често получава, са ѝ приятни. „Но красотата не е единственото качество, което притежавам", завършва тя.

Любопитно за Дорис Пинчич (Doris Pinčić):

В началото на годината Дорис Пинчич посети възпоменателен концерт в памет на известния македонски певец Тоше Проески, трагично загинал при автомобилна катастрофа в Хърватия преди 4 години.

Дорис е голяма почитателка на авторските стихове на Тоше, казва, че певецът е изразител на мечтите на нейното поколение.

Дорис Пинчич  и колегата ѝ Филип Джуричич (Динко от „Изборът на Лара"), бяха сред звездите, които минаха по легендарния червен килим на тазгодишното издание на фестивала в Кан редом до световни кинозвезди.

Макар че в официалната селекция нямаше хърватски филм, двамата бяха специално поканени от главния спонсор на фестивала - марковото уиски „Чивас регал". Причината е сериалът „Изборът на Лара", преминал с голям успех в около 20 европейски страни и в държави от Близкия изток. Дорис и Филип бяха настанени в един хотел с Ева Лонгория и топ модела Ева Херцигова. Хърватският тандем имаше запазено място на бляскавата премиера на египетския филм „След битката" и на ВИП-приема на „Чивас регал". Два съвременни мита - една от най-елитните марки изискано отлежало уиски и кинофестивалът в Кан, наситиха атмосферата на събитието с блясък, лукс и усещане за принадлежност към елита.

След завръщането си в родината Дорис призна пред хърватски журналисти, че е изпитала страх да стъпи на най-прочутата червена пътека в света, но още щом го сторила, „треската" ѝ изчезнала и тя се почувствала като другите звезди от световния екран. Останало ѝ само едно малко опасение - да не стъпи накриво и да падне пред сектора, в който са струпани фотографите.

Дорис се включи в благотворителен концерт за подпомагане на деца, болни от рак, но ѝ стана неловко, когато феновете я наобиколиха с искане да се снимат с нея, забравили сериозния повод на събитието.

Откри и традиционните поетични четения в своя роден град. Появи се в постановката на пиесата „Сляпа улица", с което изненада феновете си, защото пиесата е наситена с намеци за насилие и разюзданост. Героинята на Дорис Пинчич няма име, наричат е Тя - жена, в чийто живот липсва любов, и тя запълва празнината със саморазрушителни постъпки.

За Дорис Пинчич предстоят снимки в киноверсията по сериала "Изборът на Лара".

 

„Изборът на Лара: изгубеният принц

 

 

„Изборът на Лара: изгубеният принц"


Филмът за големия екран ще бъде озаглавен „Изборът на Лара: изгубеният принц". Действието се развива няколко години след събитията в края на сериала и ще бъде негово естествено продължение, макар че в него ще се появяват и нови герои.

За появата си на официалните събития в Кан Дорис предпочете облекла на млада хърватска дизайнерка. На главното събитие - дефилето по червения килим, тя се появи в дълга, ефирна бежова рокля, която падаше елегантно по тялото й, и получи одобрение за тоалета си от ценители на изискания вкус.

 

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изборът на Лара , Дорис Пинчич

„Зона без футбол” по bTV Lady

Хърватският хит „Изборът на Лара” се завръща с втори сезон по bTV