Актуално Търси се...

Дони в «Търси се...» - – 9 май, от 11:00 ч.

Добави коментар

Дони гостува в студиото на «Търси се...» тази събота – 9 май, от 11:00ч.
Дони в «Търси се...» - – 9 май, от 11:00 ч.Певецът и член на журито на „Music Idol” – Дони, ще бъде специален гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...” тази събота – 9 май, от 11:00 ч., по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият неподозирани подробности от живота на музиканта и отношенията с най-близките му хора.

Първата изненада ще бъде свързана с най-актуалния проект, в който Дони участва – „Music Idol”. Водещите ще го срещнат с продуцентите на шоуто – Иван и Андрей, които са изключително близки приятели с него. Двамата ще признаят, че заради многото работа около проекта не им остава време за прословутите им купони, но пък ще имитират как изглежда Дони, когато е прекалил с алкохола, по време от техните срещи.    

За първи път зрителите ще видят и интервю с майката на Дони – Лили Младенова, която ще разкаже, че като малък синът ѝ бил голям грандоман. Тя ще разкрие още, че допреди 3 години е била личният му шофьор, защото той нямал книжка. За баща си Дони ще сподели, че рядко се виждат, но и това, че носи много черти от неговия характер. Какви са отношенията им зрителите ще разберат тази събота в „Търси се...”.

Изключително емоционална ще бъде срещата и със съпругата на певеца – Нети, която ще разкрие дали се е променила любовта им за 8-те години, в които са заедно. Той ще разкаже, че един от най-трудните им периоди заедно е, когато разбират, че Нети е напълно глуха с едното ухо. За зрителите на «Търси се», с голямо вълнение, Дони ще разкрие и за коя от участничките от втория сезон на «Music Idol», двамата с Нети се грижат изключително много.
    
Емоционална ще бъде и срещата с бившата дуетна половинка на певеца – музикантът Момчил Колев.
Той ще разкрие какво му липсва от времето, когато двамата придизвикваха музикална истерия навсякъде. Дони ще признае, че може би неговият авторитаризъм е дошъл повече в отношенията му с Момчил. Какви са техните отношения днес ще стане ясно в студиото на предаването.
 
Дони в «Търси се...» - – 9 май, от 11:00 ч.


Изключително забавна ще бъде срещата на Дони с трима негови колеги от Театъра на Българската армия – Сашо Дойнов, Иван Радоев и Ненчо Илчев. Те ще се възползват от ненавистта на певеца към месото и ще го провокират да изяде едно кебапче, както и да овкуси една пържола. Дали музикантът ще се справи с това предизвикателство или единственото, с което ще се примири, е само да помирише вкуса на кебапчето, зрителите ще разберат тази събота в студиото на «Търси се».

За любовта на музиканта към Тибет и Индия ще разкажат Нели Иванова,
победителката от първия сезон на „Survivor” и нейният приятел Иво. Те са част от компанията, с която Дони посещава тези свои любими места. Нели и Иво ще разкажат какъв е той по време на пътуванията си как ги забавлява.  
 
На живо ще влязат финалистите от „Мюзик айдъл 2” – Тома, Нора, Деница и Ясен, които ще разкрият, че продължават да поддържат близки приятелски отношения с Дони.

Последната изненада за Дони ще придизвика много емоции в студиото на „Търси се...”. На живо ще влязат финалистите от „Мюзик айдъл 2” – Тома, Нора, Деница и Ясен, които ще разкрият, че продължават да поддържат близки приятелски отношения с Дони. А кои са нещата, които не харесват в него, зрителите ще разберат тази събота в «Търси се».     Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“