Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.97 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп носи обещаните пари на Мехди в затвора. Нух и Али Раза се напиват в нощен клуб. Вижте още какво ще се случи в епизод 96 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 19 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 96 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Баръш разбира, че от сейфа липсват пари, а сестра му обвинява, че Султан ги е откраднала.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 97 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 май 2022 по Diema Family:

Мехди се обажда на Зайнеп, за да ѝ припомни, че трябва да му донесе пари.

Нух обещава да продаде буса, за да може Зайнеп да занесе пари на Мехди.

Нух докато търси Бусе – любовницата на Ерджан, се натъква на Али Раза в един нощен клуб и двамата се напиват. Йозлем е възмутена, когато открива Нух и чичо ѝ да спят прегърнати на дивана.

Бусе отказва да помогне, а Нух продава бус на безценица.

Зайнеп предава на Мехди обещаните пари.


Текст от potv.bg

Мехди се обажда на Зейнеп от телефона в затвора, за да я пита, дали не е забравила последният им разговор, че Нух е трябвало да му даде парите от дела му от салона за гуми, а тя да му ги донесе. Зайнеп му отвръща, че прави каквото може. Нух влиза в стаята, където Зайнеп току-що приключи разговора си по телефона с Мехди.

-Добре, че дойде! Мехди ми се обади. Изглежда ситуацията в затвора е напрегната. Той ме помоли да му занеса пари от салона – казва Зайнеп.

-Той си мисли, че сервизът все още съществува – отвръща Нух.

-И аз не можех да му кажа, че Бекир е умрял. Не исках да го разстройвам. Колкото се може по-скоро трябва да намерим любовницата на Ерджан и да поговорим с нея. Имаме много малко време – казва Зайнеп.

-Добре, ти снощи сама видя, че исках да тръгна да я търся, но Баръш и другите дойдоха, не можах да отида никъде. Но не се притеснявай, довечера ще претърся всички места в Бейоглу и ще намеря жената – обещава Нух.

-Добре. Мехди спешно се нуждае от пари. Той не го показва, за да не се паникьосваме, но е възможно да е в трудна ситуация. Затова ми донеси парите веднага щом продадеш буса – казва Зайнеп.

Малко по-късно Баръш кани Зайнеп на вечеря.

Текст от potv.bg

Сутринта Султан и Емине пристигат в къщата на Баръш. Саваш и Али Риза им подаряват цветя и изсипват розови листенца в краката им. Султан е трогната от жеста им.

-А къде е Йозлем? – пита Султан.

-Сигурно е в стаята си – отговаря Али Раза.

-Аз тук нещо съм донесла – казва Султан като се опитва да извади нещо от чантата си и продължава – Това е моят лиценз, ще го окача в кухнята, за да го види Йозлем, че честно си вършим работата.

Нух казва на Зайнеп, че няма да може да отиде довечера да потърси любовницата на Ерджан, защото г-н Баръш му е казал, че довечера трябва да го откара и върне от вечеря.

Текст от potv.bg

Зайнеп отива при Баръш и го моли ако може Нух да не ги кара на вечерята, защото нали живее у тях и не иска да се разбира…

На вечерята Баръш пита Зайнеп, защото иска да държи в тайна тяхната връзка, а тя му отговаря, че не иска близките ѝ да ѝ задават излишни въпроси. Баръш се съгласява да бъде, така както тя иска. И ѝ прави изненада, че след два дни трябва да заминат за България.

-Това е твоето първо дело, г-жо адвокат – казва Баръш.
Текст от potv.bg
Вечерта в търсене на любовницата на Ерджан, Нух отива в нощен клуб, където вижда Али Риза, който го кани на неговата маса, но все пак Нух разбира адре...
Вечерта в търсене на любовницата на Ерджан, Нух отива в нощен клуб, където вижда Али Риза, който го кани на неговата маса, но все пак Нух разбира адреса на Бусе – любовницата на Ерджан.

Действието на сериала прескача на следващия ден. В къщата на Баръш Йозлем влиза в хола и намира чичо си и Нух, които спят прегърнати на диван. Тя веднага вика Баръш. От виковете ѝ Нух се събужда. Когато вижда събралите се във всекидневната членове на семейството, той става от дивана.

-Г-н Баръш, не е това, което си мислите - казва той, като облича сакото си. -Мога да ви обясня всичко. Чичо ти...

-Отидохме на бар - обявява Али Риза, чувствайки, че снощи е изпил доста алкохол .
-По-късно трябваше да заведа г-н Али вкъщи. Кълна се, г-н Баръш, наистина не съм пил нищо – опитва се да обясни Нух.

Междувременно Емине и Султан пристигат в къщата. Александра им отваря вратата.

-Дъще, как си? Има ли нещо ново? - пита Султан момичето.

- Снощи г-н Али и Нух са били на нощен клуб - отговаря Александра.

- Какво, били са в нощен клуб? Какво прави старец на такова място? И на всичкото отгоре е взел и женен мъж със себе си? – изненадана е жената.

Султан отива във всекидневната, където Нух тъкмо си обува обувките.

-Сине, как можеш да отидеш в нощен клуб? - пита тя, застанала пред Нух. - Все пак си женен. Не те ли е срам? Не се ли срамуваш?
-Како, кълна се, не е това, което си мислиш. Ще ти обясня по-късно – оправдава се Нух.
-Александра, дай ми малко сок от кисели краставички - казва Али Риза, на което Султан само поклаща глава.

Текст от potv.bg

Вечерта Нух влиза в стаята, където е съпругата му. Той поставя хартиена торбичка с пари на масата и обявява: -Продадох буса. Продадох го почти без пари, Джемиле. Щом разберат, че спешно се нуждаеш от пари, те направят всичко, за да се възползват от това – ядосва се Нух.

-Направил си го, за да може Мехди да излезе по-бързо - казва Джемиле.

Зейнеп, която току-що се е прибрала у дома, влиза в стаята им, а Джемиле я пита, дали е успяла да говори с Бусе.

-Не можах да говоря. Когато чу, че съм адвокат на Мехди, ме изгони. Нух, ти какво направи, продаде ли буса? – пита Зайнеп.
-Да, но много евтино - казва Нух, като посочва торбата с пари. - Надявам се, че това поне ще помогне на Мехди.
-Как ще успееш да ги вкараш вътре? - пита Джемиле Зейнеп.
-Ще намеря начин – отговоря тя.
Текст от potv.bg

В същото време в къщата на Баръш. Баръш влиза в стаята на Саваш, който е заспал. Погледът му е привлечен от документите, които лежат на бюрото му. Той ги разглежда с интригуващ поглед…. А след това се обажда на Зайнеп и я пита, какво прави, а тя му отговаря, че си подготвя куфара и му предлага да се видят утре на летището. Баръш ѝ казва, утре Нух да я докара до летището, за да не мъкне куфара си.

Текст от potv.bg
Баръш е поставил проследяващо устройство на служебния си автомобил
Баръш е поставил проследяващо устройство на служебния си автомобил

Преди да отпътува за летището, Нух откарва Зайнеп до затвора със служебния автомобил, но той не знае, че в колата е инсталирана система за проследяване и Баръш знае във всеки един момент, къде се намира тя.

-Не прави това, Зайнеп! – казва Баръш като гледа таблета си, на който е отворил карта и бързо излиза от стаята си.
Текст от potv.bg
Зайнеп носи обещаните пари на Мехди в затвора.
Зайнеп носи обещаните пари на Мехди в затвора.

По време на среща с Мехди, Зейнеп му признава, че Бекир е мъртъв.

-Вейси отново успя, каква съдба. Така че сега ще бъда съден за убийство. Този Ерджан, който ме наклевети... само неговото семейство може да ме спаси от затвора?- казва Мехди.
-Вече намерихме любовницата на Ерджан, но тя изобщо не иска да говори с мен. Тя не се интересува от Ерджан, за нея са важни само парите . Донесох ти парите. Половината от това, което поиска, но все пак беше много трудно да ги внеса – казва Зайнеп.
-Толкова много те молих, а ти отказа да внесеш парите вътре. Сега си ги донесла? Сега, когато ти самата вече не вярваш, че мога да си тръгна оттук, нали? – пита Мехди.
-Мехди, правя всичко, което е по силите ми - уверява го Зейнеп. - Кълна се, че ще те измъкна оттук. Просто бъди внимателен. Зайнеп дискретно предава парите на бившия си съпруг. Мъжът става, отива до вратата и преди да излезе от стаята, казва: -Благодаря ви, госпожо адвокат.

Текст от potv.bg
Дали Баръш ще разбере, че Зайнеп е адвокат на Мехди?
Дали Баръш ще разбере, че Зайнеп е адвокат на Мехди?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи