Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Йозлем се запознава със семейството на Зайнеп. Тя не иска Баръш да се среща със Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в епизод 94 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 16 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 93 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ На Мехди му трябват пари, а Зайнеп моли Баръш за услуга.

НА КРАТКО какво се случи в епизод 94 на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 16 май 2022 по Diema Family:

Йозлем, сестрата на Баръш и Саваш се запознава със семейството на Зейнеп. Тя е учудена, че Баръш се интересува от такова момиче.

Нух казва на Джемиле, че Мехди е причината за всичките им нещастия.

Баръш подозира, че Зейнеп върши нещо зад гърба му.

Бенал научава, че раненият с нож Бекир е починал.


В затвора Дженгиз пита Мехди, дали е намерил пари, а той му казва, че пари ще се намерят, но не знае как ще ги внесе в затвора. Дженгиз му казва, да намери пари, а пък другото е лесна работа, той ще го уреди.

След като сестрата на Баръш докарва Зайнеп до дома ѝ и се запознава с всички членове на семейството, с техните проблеми и с отношенията между тях, Йозлем губи желание да остане в това обкръжение, и като се извинява учтиво, си тръгва.

-Ние се изложихме пред жената. Кой знае, какво си помисли сестрата на Баръш за нас?! – казва Нармин.

В автомобила Йозлем си говори сама, че не е разбрала, кой на кого, какъв се пада и търси в интернет, за да разбере, коя е Зайнеп. Първото, което прочита е: „Адвокат Зайнеп Гьоксу е отвлечена от бившия си съпруг и се търси в цялата страна.“

Йозлем се замисля.

Вечерта в дома на Баръш всички се събират на вечеря.

-Какво прави днес? - Баръш се обръща към сестра си. - Интересно ми е, дали избра къща?

-Проблемът не е в къщата, а в брилянта, който толкова много хвалите - отговаря Йозлем. -Оказа се, че е фалшив. Мислите ли, че съм намерила братята си на улицата? Знаете ли с колко лекари се консултирам, когато си купувам обичайните витамини?

-Сестра, пий една вода и обясни всичко хубаво, за да разберем и ние. Какво се е случило? – пита Баръш.

-Наистина ви поздравявам! Това ли е Зейнеп, която толкова хвалиш? Бившият ѝ съпруг е луд. Той отвлече жената, с която се разведе, и влезе в затвора – обяснява Йозлем.

-Боже мой, откъде го взе това? Освен това каква е вината на Зейнеп в това? Ти не я познаваш – отвръща Баръш.

-Познавам я. Днес отидох в дома ѝ и се запознах със семейството ѝ. Кибрит, която наричат и Дилара, беше там. Тя държеше в ръцете си малко бебе. Попитах на кого е детето и те ми казаха, че това е сестрата на Кибрит. Тогава на прозореца се появила жена и казала на Кибрит да занесе бебето при нея, за да го нахрани. Ако тази жена е майка на малката сестра на Кибрит, кой е бащата на бебето? - пита Йозлем.

-Бащата на детето е бившият съпруг на Зейнеп - отговаря Барис. - Сега и двете живеят със Зейнеп, защото са в трудна ситуация.

-И ти говориш за това толкова спокойно? Нима си полудял? Главата на семейството е в затвора и двете отброяват дните до излизането му. И защо този човек е написал писмо до Кибрит? – не разбира Йозлем.

-След като се ожениха, Мехди и Зейнеп станаха настойници на Дилара – обяснява Баръш.

-А има още г-жа Сакине, биологичната майка на Зейнеп, и г-жа Нермин, която не я е родила – пианистката! Баръш, това ме кара да се чудя откога ги познаваш? – пита Йозлем.

-Сестра, ситуацията не е такава, каквато изглежда. Наистина не е така – отговоря Баръш.

-Две майки в една къща, така ли? – не може да разбере сестра му.

-Г-жа Сакине е работила за г-жа Нермин и ѝ е дала Зейнеп да я отгледа. Госпожа Нермин е като нейна майка – казва Баръш.

-И какво се е случило по-късно? Когато Сакине е взела дъщеря си, тя е взела за компания другата майка, пианистката Нермин? – пита Йозлем.

-Не, госпожа Нермин изпадна в затруднено финансово положение, защото съпругът ѝ я предаде, и сега всички живеят в една къща – отговаря Баръш на поредния въпрос на сестра си.

-Значи Зейнеп е свикнала с това - заявява Йозлем. - Собствената ѝ майка е получавала заплата от приемната си майка в продължение на много години, нещо повече, тя е била слугиня там. Момичето е израснало в такава среда! Нормално ли е това? И затова изпраща приятелите си като слуги в дома на мъжа, на когото е хвърлила око. Да, това е напълно нормално, според теб, нали?!

-Зейнеп не ми хвърли око – казва Баръш.

-Аз самият предложих работата на г-жа Султан - заявява Али Риза.

-Сега приемният баща е измамил приемната майка, колко прекрасно?! В тази картина липсва само един баща. Биологичният ѝ баща. Къде е той? Какво още криете? Какво по-лошо може да се случи от всичко това? Саваш, знаеш ли? – пита Йозлем.

-Доколкото знам, те не се виждат често - отговаря Саваш.

-Мъдър човек, избягал е от тях – казва сестра им.

-Бащата на Зейнеп има проблеми с алкохола - обявява Барис.

-Е, всичко е ясно! Във всичко това липсваше само алкохоликът! Чичо, едно момиче от такъв дом, от такъв произход, е истинско бижу, нали? – обръща се Йозлем към чичо си Али.

-Йозлем, това, което казваш, не означава нищо - заявява Али Риза. - Изобщо не ми пука за ничие семейство. Да, това момиче е истинско бижу. Знам това от приятелката ѝ и от майката на приятелката ѝ.

-Чичо, моля те, недей да правиш това! Мислиш ли, че това момиче е подходящо за Баръш? -пита Йозлем.

Баръш забранява на сестра си да говори глупости, защото Зайнеп няма вина във всичко това!

-Да, говоря глупости. Говоря глупости, защото е наистина глупаво да ви свързвам дори в едно изречение! Брат ми не може да има връзка с момиче от такова семейство! Не може! – казва Йозлем като се изправя. Брат ѝ също се изправя и ядосан заявява: -Сестра, вече съм надраснал годините, когато трябваше да искам разрешението ти, така че нека спрем да говорим за това.

-Ти ме помоли да се срещна с нея, за да я одобря ли?! Добре, може и да я харесваш, но в никакъв случай не смей да даваш гласност на тази връзка – казва Йозлем.

-Сестра, много добре знам какво правя! Не се тревожи за нищо – уверява я Баръш.

-Баръш, полудял ли си! Дори животът ви е в опасност! Бившият ѝ съпруг е луд! Мислиш ли, че ще те остави намира, когато излезе от затвора? – пита сестра му.

-Той не може да излезе от затвора, защото е намушкал някакъв с нож. Той не може да направи нищо, за да се измъкне – обяснява Баръш.

-Сега наистина се успокоих! Наистина! Хубаво, сега имаме и убиец! Баръш, ако анализираш разговора ни още веднъж, ще разбереш в каква безсмислена ситуация си попаднал. Ето защо ще те оставя сам да помислиш малко – казва Йозлем и си тръгва.

Нух казва на Джемиле, че Мехди е причината за всичките им нещастия.
Нух казва на Джемиле, че Мехди е причината за всичките им нещастия.

В същото време Нух е подтиснат, защото не може да си намери работа, защото няма професия…. Защото цял живот се е грижил за кафето си, а то за него и сега не знае какво да прави.

Зайнеп му казва, че е говорила с Баръш и той е съгласен да стане негов шофьор.

Нух гледа в Джемиле, а тя му казва, че не може да стане шофьор на Баръш, защото какво ще стане, когато Мехди разбере.

-Джемиле, ти поне един път помисли за мен? Не разбираш ли, че ние сме в това положение, заради Мехди. Какво разбирам аз от гуми?! Ние му се доверихме и тръгнахме заедно. Той трябваше да направи много неща, а не да отвлича… - ядосва се Нух.

-Той искаше да излезе от затвора, но му устроиха капан – опитва се Джемиле да защити брат си.

-За Бога, Джемиле, в кой свят живееш?! Ние хиляди пъти го молехме да престане и да се държи на разстояние от Зайнеп и да помисли за нас, защото има семейство, което се нуждае от него – казва Нух.

-Нух, ние това вече го обсъдихме – казва Джемиле.

-Той остави ли я намира, след като го обсъдихме? Ние го молихме да спре, да се отдалечи, а той какво направи? Потроши колата на Зайнеп, а след това я отвлече! Ако не го беше направил, нямаше да го ранят – ядосва се Нух.

-Можеш ли да млъкнеш – ядосва се и Джемиле.

-Да! Ще замълча! Но, знаеш ли Джемиле, аз не мога да е позная! – казва Нух и извинявайки се излиза на двора.

След малко Баръш изпраща съобщение на Зайнеп, че е пред къщата. Тя излиза и го пита: - Проблеми ли?! , а Баръш кима.

-Със сестра ти ли? – пита отново тя и му обяснява: - Знаеш ли, че на мен ми олекна, че не ми се наложи да обяснявам с какви хора живея. Аз се примирих с този живот и няма да го крия.

-Не е важно какво другите мислят за теб, важно е какво аз мисля! Аз съм благодарен, че ти нищо не скри от мен. Докато сме честни един с друг, никой не може да ни навреди на нас – казва Баръш.

-Какво означава нас? – пита Зайнеп.

Баръш хваща ръката ѝ и ѝ отговаря: - Аз и ти!

Действието прескача на следващия ден в затвора, където Мехди държи дъщеря си, която му се смее.

-Защо Нух не дойде? - пита Мехди.

-Той има много работа в сервиза, не можеше да го остави - отговаря Джемиле, която все още крие от брат си истината за фалита на магазина и за това, че Нух е шофьор на Баръш.

-Како, не забравяйте да си платите наема. На телефона има номер на наемодателя. Кажи на Нух да му се обади и да плати – казва Мехди.

-Нух вече го плати – казва Джемиле

-А Кибрит? Какво прави Кибрит? – пита Мехди.

-Тя е добре. Тя учи - Джемиле отново лъже брат си. Защото в следващия момент действието се е премества за кратко в кафенето, където Кибрит работи като сервитьорка. - Зейнеп ѝ намери учител, беше малко изостанала, но вече почти навакса. Писмото ти я зарадва много.

-Значи всичко е наред и без мен - заявява Мехди със задоволство.

В този момент действието се пренася на крайбрежието, където се разхождат Баръш и Зейнеп, които се държат за ръце и се гледат един друг.

-И как върви кетърингът? – пита Мехди.

- Слава Богу, всичко е наред - отвръща Джемиле, която отново не казва истината.

-Како, говорих със Зейнеп. Трябват ми парите от магазина – казва Чехди.

-Ще се погрижа за това, не се притеснявай - уверява го Джемиле.

По късно Мехди се среща със Зейнеп.

-Ще премина направо към въпроса - казва момичето. -Не можем да се доберем до видеозаписите, явно е имало повреда в камерите.

-Вейси ги счупи - заявява Мехди.

-Помолих за достъп до записите от други точки, може би поне ще можем да чуем нещо. Но имам и добри новини за вас. Бекир се възстановява, лежи в същата болница, където е и дъщеря му. Трябват му пари за операцията ѝ и вероятно затова е сключил сделката с Вейси. Но намерих начин да платя за операцията. Имам широк кръг от приятели, освен това става дума за живота на малкото момиче. Един от моите приятели ще покрие разходите по операцията.

-Зейнеп, пак ще ти кажа, че не искам помощ, ако този човек е шефът ти – казва Мехди.

-Не, не е. Слушай, животът на Бекир вече не е в опасност, затова няма да те съдят за убийство. Това също така ще повиши готовността му да даде правдиви показания, ако разбере, че сме платили за операцията. Той вече няма да се нуждае от Вейси. Мисля, че му е ядосан, защото е бил намушкан с нож. Може би той ще свидетества в наша полза. Но никъде не трябва да допускаме грешка. Разбра ли нещо за семейството на Ерджан?

-Той има брат и жена. Зейнеп, цялата тази информация ще бъде непълна, ако не донесеш парите.

-Мехди, не разбираш ли? Ще бъдеш свободен, ако Бекир даде верни показания. Ще си тръгнеш, без да ти се налага да използваш парите.

-Имам нужда от тях, Зейнеп. Имам нужда от тези пари. Все още имам сметки за уреждане с тях.


Баръш подозира, че Зейнеп върши нещо зад гърба му.

Баръш подозира, че Зейнеп върши нещо зад гърба му.

В същото време в болницата виждаме как някой влиза в стаята на Бекир и манипулира апарата, към който е вързан затворникът.

Бенал решава да попита една приятелка, която работи в болницата за състоянието на Бекир и разбира, че Бекир е починал.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.138 - ФИНАЛ

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.137 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.136 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.135 (DiemaFamily) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.134 (DiemaFamily) какво ще се случи