Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.9 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Фарук моли Зайнеп да се разведе, а той ще се погрижи за нея и семейството ѝ. Екрем блокира кредитните карти на приемната си дъщеря! Вижте още какво ще се случи в епизод 9 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 17 януари 2022 по Diema Family от 22:00 часа

В епизод 8 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Сакине лъже, че Фарук е полубрат на Зайнеп. Нериман иска да анулира брака на Зайнеп и Мехди. Зайнеп не се съгласява на първа брачна нощ с практически непознат за нея мъж.

НА КРАТКО какво се случва в 9 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 17 януари 2022 по Diema Family:

Зайнеп не може да повярва, че се е омъжила за Мехди и разбира колко е различен живота тук от този, който е водила при приемните си родители.

Екрем блокира кредитните карти на Зайнеп, но Нермин не е съгласна с това.

Фарук иска да говори със Зайнеп и за малко Мехди да ги види заедно.

Фарук моли Зайнеп да се разведе, а той ще се погрижи за нея и семейството ѝ.

Мехди уверява Кибрит, че ще продължи да се грижи за тях (сираците, които учи на занаят)

Зайнеп казва на Фарук, че бракът е въпрос на чест за хората от квартала.


Сутринта Зайнеп прослушва съобщението, което Фарук и е оставил.

Зейнеп е прекарала цялата нощ в сватбената си рокля. Когато се събужда, тя прослушва съобщението, което Фарук e оставил:
"Любов моя, не исках да кажа това. Знам, не трябваше да си тръгвам. Моля, дай ми още един шанс. Но как можа да направиш такова нещо? Майка ти и баща ти едва не получиха инфаркт. Заслужават ли това? Зейнеп, моля те, да поговорим. Знам, че са те принудили да се омъжиш. Но ти обещавам, че ще се справим заедно с това. Ще те спася оттам."
„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.10 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.10 (Diema Family) какво ще се случи

Зайнеп и семейството на Мехди отиват на гости на Нермин и Екрем. Дали ще научат истината, че Фарук не е брат на Зайнеп? Вижте още какво...

Зайнеп не може да повярва, че се е омъжила за Мехди и разбира колко е различен живота тук от този, който е водила при приемните си родители.

Сакине влиза при дъщеря си, Зайнеп не е на себе си, иска да свали халката, но не може да я махне от пръста си. Сакине се опитва да я успокои, но Зайнеп не ѝ разрешава да я докосне.

-За какъв човек ме омъжи, мамо? Заради теб, мамо се отказах от бъдещето си! Излъгах мама Нермин! – казва Зайнеп, която изглежда много зле.

Сакине казва, че не е възможно Мехди да бъде лош човек, просто тя е забравила квартала и не знае, че се е омъжила за много силен човек, който защитава бедните...

Ядосана Зайнеп я прекъсва и казва, че има полиция и закони, кой е Мехди?! Зайнеп казва на майка си да излезе от стаята!

Зайнеп съблича роклята си и отива да се измие. Пуска горещата вода, но върху нея пада ледена струя от душа. Вижда колко различен е животът тук от този, който е познавала в дома на приемните си родители.

Зайнеп тръгва да излиза, но Мюжган я спира и ѝ казва, че никъде не може да ходи без разрешението на съпруга си.

-Ако е необходимо, предайте му моите поздрави. Нямам нужда от ничие разрешение – отговоря Зайнеп.

-Вижте, как само отговаря! - възмущава се Мюжган.

- Мюжган, Зейнеп е възпитана по-свободно - обяснява Сакине.

Зейнеп получава съобщение: "Фарук е на улицата, на която се намира работилницата на Мехди".

-Мамо, ако е необходимо разрешително, да отидем да го вземем - казва Зейнеп и заедно с майка си напускат къщата. Навън тя добавя: -Мамо, Фарук пристигна.
-О, Боже, спаси ни! Само ти можеш да ни спасиш!- казва Сакине и изпада в ужас.
"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

Вижте повече

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

Вижте какво ще се случи в епизод 62 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 18 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Екрем блокира кредитните карти на Зайнеп, но Нермин не е съгласна с това.

В същото време Екрем се обажда в банката, за да блокира кредитните карти на Зейнеп.

-Какво правиш, Екрем? Не го прави, моля те! - изненадана е Нермин, когато съпругът ѝ прекратява разговора.

-Какво имаш предвид като ми казваш, да не го правия? Всичко, което дадохме на Зейнеп, ще си го върнем, всичко! И ти няма да се намесиш! -отвръща Екрем

-Зейнеп продължава да бъде наша дъщеря – казва Нермин.

-Зейнеп никога не е била наша дъщеря, Нермин. На колко деца бихме могли да осигурим образование с парите, които ѝ дадохме? Осъзнаваш ли това?" – пита Екрем.

-Трябва да бъдем родители, които обичат безусловно. Ти ми забрани дори да ѝ се обадя. Виждаш ли какъв е резултатът от това? Достатъчно е! Не можеш да ограничиш любовта ми към Зейнеп, разбираш ли?- ядосва се Нермин.

-И ти не можеш да бъдеш толкова сляпа, Нермин! Не видя ли моето безразличие и липса на любов към Зейнеп през всичките тези години? Само защото ти искаше да бъдеш майка, аз се съгласих да стана баща, защото смятах, че така е правилно. И къде е тя сега? Тя ни обърна гръб и си тръгна! Нермин, любов моя, още ли не разбираш? Зейнеп не те послуша, след толкова много неща, които направи за нея и въпреки факта, че си болна. Вместо това послуша майка си, която я използва! Затова отсега нататък ще бъде така, както аз казвам, и ти няма да ми се месиш. Ако се намесиш... – заканва се Екрем, но Нермин го прекъсва и го пита, какво ще направи? Съпругът ѝ не довършва, а излиза.

Фарук иска да говори със Зайнеп и за малко Мехди да ги види заедно.

Фарук иска да говори със Зайнеп и за малко Мехди да ги види заедно.

Междувременно Зейнеп и майка ѝ пристигат на улицата, където се намира работилницата. Те забелязват Фарук.

-Дъще, прави се, сякаш не го познаваш – дава указания Сакине.

- Ще отида да поговоря с него, а ти чакай тук! Ще се погрижа за него, защото Фарук е разбит - казва Зайнеп.

-Всъщност Мехди е този, който ще бъде разбит, ако разбере – казва Сакине.

-Мамо, сега не ми пука за Мехди. Изчакайте ме тук - повтаря Зейнеп и отива при Фарук.
- Зайнеп го пита, дали е добре, а той ѝ отговоря не виждаш ли състоянието ми? - Аз съм като развалина, никога повече няма да се почувствам по-добре. Какво се стана? Защо мълчиш? През какво преминахме, Зейнеп? Как можа да се омъжиш за друг, въпреки че дори не си скъсал с мен? Дали защото аз ти обърнах гръб и си тръгнах? Затова ли ми отмъсти? Тогава не разбирах добре, умът ми не можеше да го схване. Нима не се си помисли за мен, когато казахте "да" на този мъж? Отговори ми! – моли я Фарук.
-Фарук, разбирам те, прав си! Обещавам да ти обясня всичко, но не тук. В началото на квартала има един магазин, чакайте ме там - казва Зейнеп и се опитва да успокои мъжа.
-Сега ще поговорим. Страхуваш ли се от този човек? – пита Фарук
- Видя ли какво преживяхме снощи. Казвам, че ще обясня всичко. Изчакайте ме там, моля – отново го моли Зайнеп.

-Зейнеп, ти беше ли с него? Докато аз не смеех дори да те докосна... Спа ли си с този мъж? - Фарук приближава бившата си годеница и я гледа право в очите.

-Разбира се, че не, Фарук. За какво говориш?" – казва Зайнеп.

В този момент на съседната улица се появява Мехди. Който вижда Сакине и я пита какво прави, а Сакине се преструва, че ѝ става лошо, за да даде знак на дъщеря си, че Мехди е наблизо.

Фарук си тръгва, защото Зайнеп му казва, че ако не го направи, повече няма да я види.

Зайнеп казва на Мехди, че трябва да отиде на лекции, а той много държи да я откара. Зайнеп изпраща съобщение на Фарук, че ще се видят в кафето на университета.

В колата Мехди пита Зайнеп, къде и е халката, а тя му казва, че в джоба. Той ѝ казва да я сложи и никога да не я сваля. Мехди казва на Зайнеп, че ще я чака пред университета, но в този момент му се обажда Кибрит и му казва, че Джелал е идвал, а Мехди казва на Зайнеп да му се обади като свърши.

„Без твоя поглед“, епизод 22 какво ще се случи?

Вижте повече

„Без твоя поглед“, епизод 22 какво ще се случи?

Вижте какво ще се случи в епизод 22 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 18 януари 2021 по...

Фарук моли Зайнеп да се разведе, а той ще се погрижи за нея и семейството ѝ.

Зейнеп е в кафето на университета. Поръчва си кафе и с изненада открива, че картата ѝ е блокирана. Приятелка плаща вместо нея. Фарук неочаквано се появява до Зейнеп. И двамата се отдръпват леко встрани.

-Какво правиш тук? Трябваше да поговорим, когато изляза от изпита Слушай, връзката ни... Връзката ни приключи – казва Зайнеп.

-Майка ти ми разказа всичко вчера. Анулираме този брак, и то незабавно. Не мога да живея без теб! Моля те, не ни причинявай това! - казва Фарук

-Фарук, аз те излъгах! Казах ти, че родителите ми са различни хора…. Вижте, ние... ние сме различни. Казваш, че ме разбираш, но не ме разбираш. Не разбираш детството ми и безнадеждността ми. – отвръща Зайнеп.
-Ако ти не знаеш колко струваш, то аз нам. Знам каква е стойността ти. Знам, че ме обичаш. Ако не ме обичаше, сега нямаше да си в това състояние. Не вярвам в безответната любов. Ако има привързаност, тя трябва да е взаимна. Няма да се откажа от теб, въпреки че те видях в сватбената рокля заедно с друг! Ти докосна сърцето ми. Никога няма да се откажа. Не се самонаказвай, не затваряйте пътя, който води към нас. Ако паднеш, аз съм тук и ще те вдигна. Добре, може би те натоварвам прекалено много. Говори с този човек и поискай развод, аз ще се погрижа за семейството ти. Положението ти е трудно, защото те са се превърнали в твои окови. Ще измисля нещо за теб, Зейнеп – признава Фарук…

Мехди уверява Кибрит, че ще продължи да се грижи за тях (сираците, които учи на занаят)

В същото време Кибрит пита Мехди, сега когато се е оженил, дали ще се откаже от тях, той му казва, че той най-добре от всички знае, какво е да пораснеш без баща и той никога няма да ги остави и престане да подкрепя.

Зайнеп казва на Фарук, че бракът е въпрос на чест за хората от квартала.

Зейнеп е в колата на Фарук. Той я кара до дома на приемните ѝ родители, като и казва в колата: -Г-жа Нермин беше отчаяна, кръвното ѝ налягане се вдигна. Говорих с Екрем, тя вече е по-добре. Нермин много те обича, знаеш ли това? Може би те обича дори повече от родната ти майка. Ще говориш ли с онзи типа тази вечер?

- Фарук, ти си мислиш, че бракът е като детска игра? Това е много важен въпрос за хората, които живеят там. Освен това майка му е в напреднала възраст и наскоро е получила инфаркт. Това е въпрос на чест за хората от квартала.

Фарук отвръща, че ако не тази вечер, утре да поговори, ако не той ще реши този проблем.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.91 (Diema Family) какво ще се случи