Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.85 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Дилара моли Зайнеп да оттегли жалбата си, за да може баща ѝ да излезе от затвора, но дали Зайнеп ще я послуша? Вижте още какво ще се случи в епизод 85 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 3 май 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 84 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зайнеп и Баръш си стават все по-близки един на друг. Мехди и Бенал се женят в затвора.


НА КРАТКО какво се случи в 85 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 май 2022 по Diema Family:

Джемиле пита адвоката на Мехди, дали няма начин да измъкнат брат ѝ от затвора. Хюсеин ѝ отговоря, че всичко зависи от Зайнеп.

В килията на Мехди се появява нов затворник Осман, който има лоши намерения към Мехди...

Неочаквано се връща Дилара, а Джемиле я моли, да помоли Зайнеп да оттегли жалбата си.

Чичо Али Раза пристига в къщата на Баръш и Саваш.

Дилара моли Зайнеп да оттегли жалбата си.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.86 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.86 (Diema Family) какво ще се случи

Роднините на Мехди, който са силно притеснени, че той се е сбил в затвора, отиват при Зайнеп, за да я помолят да оттегли жалбата си, но...

Действието на новия епизод започва в момента, в който Емине и Саваш влизат в стаята, където Зайнеп продължава да учи Баръш да танцува. Емине предлага на Саваш да не ги безпокоят и тръгват да се връщат, когато Емине случайно счупва ваза, която е много важна за Саваш, защото е била на майка му. Емине и Зайнеп тръгват да събират счупената ваза, а Баръш им казва, че Кити, ще почисти и започва да я вика, но момичето се появява разплакано и казва, че трябва да ги напусне защото майка ѝ е получила инфаркт.

Баръш я успокоява, че сега ще ѝ купят билет, а след това закара на летището. Емине и Зайнеп си тръгват.

След сватбената церемония Бенал, Хюсеин, Нух и Джемиле отиват в къщата на Мехди.

Джемиле казва, че затвора не е подходящо място за Мехди, защото е много опасно и тя много се страхува, че всеки момент може да се случи нещо лошо с брат ѝ и го пита, дали няма начин да го измъкнат оттам?

-Можем да подадем жалба срещу решението за арест. Но не съм сигурен, че това ще се получи. Всъщност най-голяма роля от всички има какво ще каже Зейнеп. Издадена е ограничителна заповед, а Мехди отвлича бившата си съпруга. Ако съдът каже, че все още има опасност за Зейнеп, Мехди няма да излезе на свобода – обяснява адвоката.
-Не дай си, Боже това да се случи. Джемиле, може би не трябва да се намесваме. Искам да кажа, че може би ще е по-добре за всички, ако остане там за известно време. Може би там ще успее някак да забрави за Зейнеп – казва Нух

-Всъщност има нов закон, но той все още не е официален. Тъй като става дума за насилие над жени, той може да излезе на свобода само при електронна пробационна система, но условието е Зейнеп да оттегли иска – казва Хюсейн.
-Разбрах! Искаш да кажеш, че трябва да убедя Зейнеп да оттегли жалбата, защото няма друга възможност? – пита Джемиле.
-Мисля, че не си струва да се опитва. Зейнеп никога няма да се съгласи – обяснява Бенал.
-И аз не вярвам, че и Зейнеп ще се съгласи да оттегли иска - потвърждава Нух.

В килията
на Мехди се появява нов затворник Осман, който има лоши намерения към Мехди...
В килията на Мехди се появява нов затворник Осман, който има лоши намерения към Мехди...
Неочаквано се връща Дилара, а Джемиле я моли, да помоли Зайнеп да оттегли жалбата си.

Действието прескача на следващия ден. Сутринта на вратата на къщата на Мехди се чува блъскане. Джемиле и Нух се спускат да отворят, преди да се е събудило бебето.

-Кибрит? Откъде идваш? – пита изненадан Нух
- Влез, скъпа! Ти знаеш ли? - пита Джемиле като взема куфара от момичето.
-Ако знаех, нямаше да тръгна, лельо! - категорично заявява Дилара. - Ти ме измами като малко дете! Как можа да скриеш това от мен? Щях да поправя всичко и нищо нямаше да се случи.
-Чакай, красавице, спри се! Умишлено не ти казахме нищо, така или иначе не можеше да помогнеш. Не ти казахме да не се притесняваш. Как разбра? – пита Нух.
-Ще направя сандвичи за Кибрит. Изминала е такова път, сигурно е уморена и гладна. Не е ли така, красавице моя? Ще обсъдим нещата и ще решим какво да правим – казва Джемиле.

Джемиле и Кибрит влизат във всекидневната.

-Как е възможно майсторът се е променил толкова много? - пита Дилара.
-Майстор? Какво означава това? Той е твоят баща. Елате и седни – казва Джемиле и двете сядат на дивана.

-Баща ти направи ужасна грешка. Но кой от нас никога не е грешал? Никога ли не си правила грешки? Какво е направил баща ти? Наказвал ли те е някога? Не те ли е обсипвал с любов? Не си ли видяла добър баща в Мехди? Чуй, това дете е твоята сестра, Дилара. Тя също трябва да израсне без баща, но ако Зейнеп оттегли жалбата, баща ти може да излезе на свобода. Той може да бъде с дъщерите си, всичко може да бъде както преди. Но трябва да убедиш Зайнеп! Ти можеш да го направиш, тя няма да ти откаже. Помисли за това. Говори със Зейнеп, моля те. Мехди заслужава поне това. Нямаме друг избор – казва Джемиле, като прегръща момичето.
Действието се пренася в къщата на Зайнеп. Сакине, Султан, Нермин, Емине и Зайнеп сядат да закусват. Поради липса на пари те са принудени да ядат старо сирене и хляб.
-Имам лоши новини за вас - обявява Зейнеп. - Заплатата ми беше намалена.
-Защо? - пита изненадана Емине. -Взех аванс, така че сега ми намалиха заплатата с размера на аванса.
-Дъще, защо не попиташ г-н Баръш? Кажи му, че сме в тежко положение, може би ще ни даде заем до следващия месец? – предлага Сакине.
-Не, мамо, няма да го помоля да го направи -отговора Зайнеп.
-Ще се справим, не се притеснявайте - уверява Емине жените, за да повдигне духа им. - Освен това г-н Баръш е направил много за Зейнеп досега. Нека не усложняваме допълнително нещата, можем да се справим.
-След закуска, ще видим колко пари имаме общо и след това ще съставим план как да изкараме до края на месеца – предлага Султан.
Чичо Али Раза пристига в къщата на Баръш и Саваш.
Чичо Али Раза пристига в къщата на Баръш и Саваш.

В същото време в дома на Баръш пристига чичо Али Раза. Саваш и Баръш го посрещат. Чичо Али го пита, че е чул от сестра му, че си има момиче, което се казвало Зайнеп. Баръш му обяснява, че тя не е разбрала правилно, а със Зайнеп са само колеги.

Дилара моли Зайнеп да оттегли жалбата си.
Дилара моли Зайнеп да оттегли жалбата си.

Зейнеп тръгва за работа. На улицата я спира Кибрит.

-Днес пристигнах и бях при леля Джемиле. Успях да видя и бебето. Трябва да я видиш, тя е прекрасна. Виждала ли си я? – пита Дилара.
-Можеше поне да ми се обадиш - казва Зейнеп казва, без да се занимава с темата, която е повдигна нейната осиновена дъщеря. – Да ми кажеш: Здравей, пристигам си. Толкова много ми липсваше. Да се разходим ли? Може да поговорим малко. Толкова много ми липсваше ходенето с теб до метрото – предлага Зейнеп като прегръща Дилара и заедно продължават напред.
-Чух какво се е случило . Много съм ядосан на майстора. Това, което е направил, е много лошо. Много ли се изплаши?
-Не мисли за това. Кажи ми как мина пътуването? Приятно ли прекара? – пита Зайнеп
-Беше добре, но си мислех, че вие сте тук спокойни, че си щастливи без мен. Ако знаех какво се е случило, щях да дойда по-рано. Ако се бях върнал по-рано, нищо от това нямаше да се случи – казва Дилара.
-Не мисли така. Ти нямаш нищо общо с това – отвръща Зайнеп.
- Ако бях тук, щях да го спра! Сигурна съм, че и той е много разстроен в момента. Мисля, че не може да се справи с любовта си. Любовта изобщо не му е полезна. Любовта е толкова болезнено чувство, ние с Йълдъз сме говорили за това. Преди Учителят беше импулсивен, но когато се влюби, стана съвсем различен. – обяснява Дилара.
-И ти ли мислиш, че всичко е станало по моя вина? - пита Зейнеп.
-Ти не си виновна, виновна е любовта. Искам да го посетя. Страхувам се, че може да му се случи нещо, да възникне внезапен конфликт. Някой ще му каже нещо и той ще отговори, нали го знаеш. Мъжете са такива, израснала съм сред тях. Можеш ли да оттеглиш жалбата си ? Аз съм тук и няма да му позволя да се доближи до теб – казва Дилара.

-Кибрит, ще се направя, че не съм чул това и че дори не си ми го предлагал - заявява Зейнеп, като категорично отхвърля възможността да оттегли жалбата си. - Ако искаш, ела при нас. Можеш да останеш тази вечер, много ни липсваш. Ще се опитам да си тръгна по-рано от работа, за да прекараме време заедно – предлага Зайнеп.
-Добре, но помисли за това. Направи го заради бебето – моли Дилара, след Зайнеп, която се отдалечава.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.96 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи