Актуално Какво ще се случи...

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.83 (Diema Family) какво ще се случи

Добави коментар

Зайнеп получава прощален подарък, а Мехди се съгласява да се ожени за Бенал. Вижте още какво ще се случи в епизод 83 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 29 април 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 82 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Емине се опитва да убеди Зайнеп да започне връзка с Баръш. Бенал признава на Зайнеп, че Джемиле я кара да се омъжи за Мехди. Зайнеп я съветва да не го прави.


НА КРАТКО какво се случи в 83 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 29 април 2022 по Diema Family:

Джемиле убеждава брат си да говори с Бенал, за да решат, дали ще се оженят. Мехди изпраща прощален подарък на Зайнеп.

Колегите на Зайнеп в офиса я посрещат топло след опита на Мехди да я отвлече. За съжаление в офиса се появява пияният Байрам, който вдига скандал и засрамва дъщеря си.

Зайнеп не приема прощалния подарък на Мехди.

Адвокат Хюсейн връща на Мехди, прощалния му подарък за Зайнеп и го съветва да не притеснява повече момичето

Мехди решава са се ожени за Бенал, но тя не иска.


„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.84 (Diema Family) какво ще се случи

Вижте повече

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.84 (Diema Family) какво ще се случи

Зайнеп и Баръш си стават все по-близки един на друг. Мехди и Бенал се женят в затвора. Вижте още какво ще се случи в епизод 84...

Джемиле убеждава брат си да говори с Бенал, за да решат, дали ще се оженят. Мехди изпраща прощален подарък на Зайнеп.
-Преди да си тръгнеш, искам да те попитам нещо, како? Вчера беше рожденият ден на Зейнеп, искам да ѝ кажа нещо. Говорих с охраната и те се съгласиха. Ще се радвам, ако го направиш за мен – казва Мехди.

-За какво говориш, Мехди? - пита Джемиле, на която идеята никак не се харесва. -Какъв подарък? Няма да го взема!

-Не се разстройвай, това е само за сбогом - обяснява Мехди. - Исках да го направя като човек. Ако не го вземеш, ще го изпратя по пощата.

-Ще го взема, но при едно условие - съгласява се Джемиле след кратък размисъл. -Ще доведа Бенал тук. Ще поговорите за брака и ще вземете решение.

-Вземи и Мюжган. Не можех да я взема на ръцете, не можах да усетя аромата ѝ – отвръща Мехди.

-Добре, разбрах ме се. Аз ще занеса подаръка на Зейнеп, а ти ще поговориш с Бенал за брака – казва Джемиле.

Колегите на Зайнеп в офиса я посрещат топло след опита  на Мехди да я
 отвлече. За съжаление в офиса се появява пияният Байрам, който вдига 
скандал...
Колегите на Зайнеп в офиса я посрещат топло след опита на Мехди да я отвлече. За съжаление в офиса се появява пияният Байрам, който вдига скандал и засрамва дъщеря си.

Колегите на Зайнеп в офиса я посрещат топло след опита на Мехди да я отвлече, и ѝ правят изненада с торта и подаръци за рождения ден. И точно в този момент, за съжаление в офиса се появява пияният Байрам. Той силно смущава дъщеря си в присъствието на други служители. Пиян, вдига скандал, а след това преобръща тортата, която колегите са приготвили специално за Зейнеп. Зейнеп води баща си в банята, за да се измие. Когато идва на себе си, охранителят го придружава до изхода. По пътя ги спира Баръш.

-Г-н Баръш, моля, простете ми! Нямам къде да отида. Не мога да остана и в дома на Мехди. Сестра му не ме иска, направи всичко, за да се отърве от мен. Мога да спя на улицата и да гладувам, важното е Зейнеп да е щастлива. Аз съм това, което съм, но няма да поискам нищо от дъщеря си. Но ако имаш нужда от нещо, само кажи. Не знам, например мога да работя при вас като портиер - продължи Байрам. - Не гледайте възрастта ми, имам много сила, мога да работя. След като си спасил дъщеря ми, мога да направя всичко, кълна се. Мога дори да спя на улицата, не ми трябват пари – обяснява се Байрам.

Баръш вади портфейла си и дава на Байрам сгъната наполовина банкнота.

-Г-н Баръш, вие сте велик човек - казва с възхищение в гласа си Байрам. - Още не съм започнал да работя за вас, а вие вече ми дадохте аванс. Кажи ми къде да се преоблека, ще започна работа веднага.
-Нямам работа за вас! Няма да получиш и повече пари. И никога повече не искам да те виждам тук. Никога! – казва Баръш като набляга на последната дума.

Охранителят хваща Байрам за ръката и го извежда навън.

Малко по-късно Зайнеп влиза в кабинета на Баръш и го моли, да я уволни, защото баща ѝ ще се превърне огромен проблем и за него.
-Зайнеп, баща ти не може да бъде проблем за мен. Не обръщай внимание на това, а обърни внимание на работа си – отвръща Баръш. След като Зайнеп напуска кабинета на Баръш се обажда Емене на Баръш, за да го пита как е Зайнеп, защото нейният телефон е изключен. Баръш ѝ обяснява, че е изключен заради Мехди, но преди малко баща ѝ е бил в офиса, пиян и едва е говорил…

-Какво говорите?! Зайнеп много се е засрамила! – казва Емине.
-Аз също много се разстроих и не знам как да ѝ повдигна настроението – казва Баръш.

Емине му обяснява, че и тя не знае, като му споделя, че Зайнеп снощи не е спала и психически е напълно разбита. Емине му предлага, ако са свободни със Саваш, отново може довечера да наминат. Баръш ѝ отговоря, че довечера е зает, но утре ги кани у дома си на гости.

Мехди изпраща прощален подарък на Зайнеп, но тя не го приема.

Мехди изпраща прощален подарък на Зайнеп, но тя не го приема.

Скоро в компанията се появява Джемиле с пакет в ръце. Зейнеп я отвежда в един свободен офис.

-Дори не може да се попитаме как сме, нали? - заявява повече, отколкото пита Джемиле. - Много съжалявам, преживяла си ужасно нещо. Иска ми се това да не се беше случвало. Разбирам те. Опитах се да те подкрепя, но... Загубихме сестра си, Зейнеп. Ти най-добре знаеш какво е чувството да загубиш сестра или брат, колко силна е болката. Аз не защитавам Мехди, но да обвиниш някого в опит за убийство... Мехди не е човек, който би могъл да направи такова нещо?
-Джемиле, за Бога, за какво говориш? Нима между нас някога всичко е било нормално? Щастливи ли бяхме? – пита Зайнеп.
-Мехди е приготвил това за теб, вероятно за рождения ти ден – казва Джемиле като побутва пакета към Зейнеп. -Това е за сбогом. Мехди искаше да ти кажа това.

След като Джемиле си тръгва, Зейнеп отваря кутията. Вътре има къщичка, направена от кибритени клечки и писмо:

„Здравей за последен път. На твоя рожден ден всичко започва и на твоя рожден ден всичко свършва. Благодаря ти за всичко, което внесе в живота ми. Прощавам ти всичко. Може би и ти ще ми простиш един ден... Отсега нататък не е нужно да поставяш закона и полицията между нас. Отсега нататък няма да произнасям името ти повече. Никога повече няма да се появя на твоята улица. Но не мога да спра да те обичам веднага. Ще се справя с това сам, със сърцето си.

Трябваше да видя в очите ти, че вече ти не си моя дом. Оказа се, че в момента, в който си изгорила къщата ми, най-вероятно си намерила своя дом. За спомен от мен ти изпращам още една къща, която да изгориш.“

С треперещи ръце Зейнеп връща къщата и писмото обратно в кутията. Тя взема кутията и вижда Баръш, на който казва, че има да свърши една работа.

-Не прави грешка – предупреждава я Баръш.
-Не, това не е грешка – отвръща му Зайнеп и излиза.
Адвокатът на Мехди връща на Мехди, прощалния му подарък за Зайнеп и го съветва да не притеснява повече момичето
Адвокатът на Мехди връща на Мехди, прощалния му подарък за Зайнеп и го съветва да не притеснява повече момичето

Действието се пренася в затвора. Адвокат Хюсеин посещава Мехди. Съобщават на Мехди, че има посетител, той си мисли, че е Зайнеп. Адвокатът носи със себе си къщичката от клечки, която клиентът му изпрати на Зейнеп.

-Вероятно не са ти казали името ми - предполага адвокатът. - Очакваше Зейнеп, нали?
-Радвам се, че си дошъл – казва Мехди.
-Това, което ще ти кажа сега, можеш да приемеш като думи на адвокат, но и като съвет от брат. Не искам да продължаваш да общуваш със Зейнеп. Телефонни обаждания, съобщения, подаръци - всичко това само ще удължи присъдата ти. Мехди, момичето много се страхува от теб. Разбери разликата между вас. Когато ми даде това - адвокатът посочва къщата - всеки път, когато покрай нас минаваше кола, тя цялата трепереше. Минахме заедно по цялата улица. Тя вече не може да се разхожда из града, без да се оглежда постоянно. Откажи се от тази любов, сине - продължава Хюсеин. -Дори когато си ѝ изпратил подарък, за нея това е много притеснително. Тя се страхува. Тя искаше да ти го върна. Тя не иска повече да вижда никакви следи от теб в живота си.
-Ние сме деца на улицата. Просто чакам деня, в който ще възкръсна от пепелта. Благодаря ти много – казва Мехди.

След срещата си с адвоката Мехди се обажда на сестра си от телефона в затвора.

-Обмислих казаното от теб и взех решение - казва той в слушалката.
-Моля те, помисли внимателно - казва Джемиле, опасявайки се, че решението на брат ѝ може да е прибързано и съвсем не такова, каквото тя очаква. - Помисли за дъщеря си", казва тя.
-Ще стане, както ти каза, како - обявява Мехди. – Говорих с батко Хюсеин, той ще уреди посещение утре вечер. Кажи сега на Бенал.
-Какво стана? - пита Нух, след като съпругата му прекратява разговора. - Съгласи ли се?
-Мехди се съгласи, той ще се ожени за Бенал! - смее се Джемиле, светеща с радост. След малко до нея се появява Бенал. -Чу ли? Мехди се съгласи, ще се ожените!

Бенал не споделя радостта на Джемиле.

-Но аз... не искам - обявява тя.
-Какво имаш предвид? – пита Джемиле.
-Не искам да се омъжвам за Мехди – отговоря Бенал.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Домът, в който си роден, е твоята съдба

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.96 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.95 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.94 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.93 (Diema Family) какво ще се случи

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.92 (Diema Family) какво ще се случи